Death Proxy
مدیر انجمن
اگر خدا بخواد به جز این شماره که داره منتشر میشه یه شماره دیگه هم برای اخر سال داریم.سری بعدی یعنی سال دیگه؟
اگر خدا بخواد به جز این شماره که داره منتشر میشه یه شماره دیگه هم برای اخر سال داریم.سری بعدی یعنی سال دیگه؟
شماره ای که آخر سال منتشر میشه رو ویژه میزنید دیگه؟اگر خدا بخواد به جز این شماره که داره منتشر میشه یه شماره دیگه هم برای اخر سال داریم.
نه خبری از ویژه نامه نیستشماره ای که آخر سال منتشر میشه رو ویژه میزنید دیگه؟
پکیج های سایت ربطی به مجله نداره. توی دو شماره قبل که گزارش گذاشته بودیم و توی این شماره که طی همین چند روز اینده در میاد هم گزارش نمایشگاه دوبی رو قرار دادیم ولی از شماره بعد دیگه خبری از گزارش نیست و بیشتر حجم DVD مربوط به تریلر میشهدمو های بازی رو توی پکیج های مختلف در سایت واسه فروش قرار دادین
توی دو شماره اخیر مجله دموی بازی تو DVD نزده بودین ...
تو شماره های بعدی میزنید یا این که باید حتما از سایت خرید کنیم.
من خيلي وقته تو اين تاپيك به كسي جواب نمي دم، ولي در مورد دوستمون آقاي كفشدوزك عزيز فقط يك نكته بگم كه البته ربطي به مجله نداره. از بين تمام پست هاي اين آقا تا حالا، يا ايشون تو تاپيك مجله بازي رايانه پست منفي زده يا تو تاپيك ميگ ميگ و اي مگ(!) براي تبليغ و پست هاي ديگه اش خيلي كم بوده.قبلنا چند باري به اين مجله اعتراض كردم كه كلي فن بوي ريختن منو داغون كردن
منم اين مجله رو تهيه ميكنم مثل همه مجلاتي كه تهيه ميكنم
همه مجلات گيم رو ميگرم اما معتقدم بازي رايانه خيلي ديكتاتور گراست
و باز هم معتقدم نسبت به نشريات ديگه خيلي پايين تره (هر كسي يه نظري داره ديگه)
در مورد اون تحريف خبر مسابقات اسيايي هم كسي به ما جواب نداد و دليل تحريف رو نفهميديم !!!!!!!
بازي رايانه از علاقه خواننده هاش سو استفاده ميكنه (توهين نباشه)
نامنظمي مجله و تاكيد اون روي پول مساله جاي بحثيه
بازي رايانه خيلي روي پول تاكيد داره
انواع تشكيلاتو نميدونم پكيج ها رو اماده ميكنه اينكار خوبه اما نه ديگه فقط واسه پول
همينارو به مرور زمان تو دي وي دي خود مجله بزارين
و با اين كاملا موافقم كه تمام نظرات خواننده ها ناديده گرفته ميشه
نظر دادن منو شما هم اينجا بيهوده هستش
يكي از اين اعضاي بازي رايانه جواب منو بده.
من طرفدار اين مجله نيستم.
اما تا اونجا كه خوندم اين مجله طرفدار داره
اما چطور ميشه بازي رايانه با چيزي حدود 25 الي 35 عضو تحريريه هنوز به عشق اين
همه طرفدار خودشون رو مقيد نكردن يه تاريخ مشخص واسه اين بنده خداها در نظر بگيرن
هرچقدر هم محتوا خوب باشه اما مهم به روز بودن و زمان انتشار هست و اگه ببينيد تو
مجلات اونور ابي زمان انتشار يكي از فاكتورهاي اصليه.
يكي گفته مشكل از چاپخونه هست.
خوب اينم از اون حرفا بودا.عزيز من تو شهر به اون بزرگي يه دونه چاپخونه نيست كه.
هزارتا چاپخونه قرار دادتون رو فسخ كنيد برين با چاپخونه اي كار كنيد كه تعهد دارن.
مگه اون دنياي بازي نيست پس چرا يه روز تاخير نداره؟؟؟؟؟؟؟
بازي رايانه نميخرم واسه اينكه ارزش و احترام واسه اين همه طرفدار قائل نيست.
مخلص همه جماعت گيمر هم هستيم.يا علي
از شما خواهش مي كنم اين قدر دروغگو نباشيد. براي خودتون ارزش و احترام و شخصيت قايل باشيد تا با دروغگويي شان و شخصيت خودتون رو پايين نياريد. و اگه مي خواهيد دروغگو باشيد، لااقل دروغگوي خوبي باشيد و اينطوري سوتي نديد تا ديگه آدمي مثل من شما رو جلوي همه...منم اين مجله رو تهيه ميكنم مثل همه مجلاتي كه تهيه ميكنم
من خيلي وقته تو اين تاپيك به كسي جواب نمي دم، ولي در مورد دوستمون آقاي كفشدوزك عزيز فقط يك نكته بگم كه البته ربطي به مجله نداره. از بين تمام پست هاي اين آقا تا حالا، يا ايشون تو تاپيك مجله بازي رايانه پست منفي زده يا تو تاپيك ميگ ميگ و اي مگ(!) براي تبليغ و پست هاي ديگه اش خيلي كم بوده.
حالا پست قبلي اين آقا:
http://www.bazicenter.net/forums/showthread.php?p=830134#post830134
و اينم پست جديدشون:
از شما خواهش مي كنم اين قدر دروغگو نباشيد. براي خودتون ارزش و احترام و شخصيت قايل باشيد تا با دروغگويي شان و شخصيت خودتون رو پايين نياريد. و اگه مي خواهيد دروغگو باشيد، لااقل دروغگوي خوبي باشيد و اينطوري سوتي نديد تا ديگه آدمي مثل من شما رو جلوي همه...