بحث پیرامون مجله بازیرایانه

نوشته شده توسط Behzad:
غلط املایی یه چیز برا خودشه غلط تایپی هم یه چیز دیگه
اونایی که شما بعضی وقتا مینویسی میشه غلط املایی
ولی اونایی که تو مجله هست اکثرا غلط تایپی هستن که در اثر سرعت بالا در تایپ پیش اومدن
مثلا به جای اینکه نوشته بشه استراتژی نوشته شده اشتراتژی و ....

مثل تبلیغ سی دی ایرانی با کیفیت سوسیس که بد مجبور شدن روشو بر چسب بزنن

این تاپیک تبدیل شده به تا پیک تعریف تمجید از بازی رایانه یعنی این مجله هیچ منتقدی نداره

به نظر من که این شماره جالب نبود شماره قبل خیلی بهتر بود

نوشته شده توسط solidsnak7:

این تاپیک تبدیل شده به تا پیک تعریف تمجید از بازی رایانه یعنی این مجله هیچ منتقدی نداره

اهان گفتی انتقاد یادم افتاد:
سیدی خیلی بیمزه بود به نظرم تا دمو پرنس خیلی زیبا بود ولی بعدش انگار میخواستید سنبل کاری کنید بره همش ترایلر های 1 یا 2 دقیقه بعدم اینقدر کم بود اصلا نمیشد فهمید بازی چی هستش
طراحی روی جلد خوب بود ولی متاسفانه درست حسابی قیمت اینهارو ننوشته
راستی این ضمیمه چی من نمیفهمم
پوستر عالی بود ولی این پوستر جام جهانی خیلی بیریخت بود میدادید من طراحی میکردم خیلی شیکتر میشد
روی جلدم بد نبود
از اینکه نشستید با هزار بد بختی دموهارو ترجمه کردید خیلی ممنون
غلط املایی (منظور همون تایپی) به شدت زیاد بود مخصوصا تو نقد متال گیر التبه برای شماره قبلش این شماره هم بعضی از قسمت ها بود
نحوه امتیاز دهی رو میشه یکی توضیح بده از چند هستش فکر میکنم 20 باشه
متاسفانه تاریخ انتشار خیلی فرق یعنی بهتر بجای ماهانه سه ماهنامه بزارید (اگر اشتباه شد ببخشید)
در کل مجله خیلی خوب بود بهترین قسمت هاشم پوستر بود به نظر من خیلی زیبا و بزرگ بودن جدا بودن یک حسن هست که بازی نما اصلا نداره
راستی من یک چیزی که خیلی حال میکردم از بازی نما نمی خوام با هم مقایسه کنم ولی خب باید کرد دیگه بعضی وقت ها یکی با بخش جواب گویی به نامه ها بود یکی هم سر مقاله بود مثل اینکه اقای سر دبیر خیلی خشن تشیف دارن یک کمی شوخیانه صحبت میکردن فکر کنم زیبا تر میشد
راستی اگر سیدی رو هم به دی وی دی تبدیل میکردید خیلی عالی میشد البته نه دی وی دی که بازی بزاره دی وی دی که ترایلر پچ و.... بزاره
در کل ممنونم که وقت خود را برای خواندن پست بی محتوای بنده قرار دادید(تو عمرم اگر یک پست درست حسابی تو بازی سنتر زدم این بود)

نوشته شده توسط solidsnak7:

منم با شما موافقم
بهتره به نقص های مجله پرداخته بشه یا حداقل نظرتونو در مورد قسمتهای مختلف مجله بگید.
بخش خبر چطوره؟
قسمت یادش بخیر که توش سری بازیها معرفی میشدند چطور بود؟ دوست دارید بازم باشه یا نه؟
معرفی شخصیت ها چطوره؟ تا حالا راضی کننده بوده یا نه؟
بخش های review , preview چطورند؟ بنظرتون امتیاز ها خوب داده میشن یا نه؟
قسمت موج نو چطوره؟
و در آخر هم نظرتون رو در مورد بخش سخت افزار که از این شماره اضافه شده بگید.

سلام آقا کیانوش میخواستم ازتون بابات مقاله ی آقای حبیب زرگرپور تشکر کنم واقعا برام جالب بود از بهزاد جان و حمید جان هم تشکر میکنم مقالشون را خوندم ...عالی بود
البته به مقاله ی بهزاد که رسیدم ( مربوط به امتیاز کم یه سری بازی ها بود) دیگه داشتم از خنده میمردم ، خیلی جالب تنه زده بود ، مخصوصا تی قسمت نکات مثبت بازیه Crime Lifeنوشته بود فاقد هرگونه نکته مثبت !!!
مقاله های حمید هم که در مورد Xbox 360 هست برام همیشه جالب بوده
چون خودم به این کنسول خیلی علاقه دارم اینبار هم خیلی جامع و کامل بود

البته چند تا گله دارم که یکیش در مورد Cd هستش ، چرا این Cd را توی یه Pack کاغذی نمیزارید که خش نیوفته ، الان یه سری Track ها را من نمیتونم ببینم !!!
مجله هم زود از وسط کاغذاش جدا میشه انگار درست پرس نشده
حالا امروز باید برم پرس کنند برام
در مورد Ps3 هم زیادی دارند بزرگش میکنند ... فعلا که Sony همه را سره کار گذاشته
از اون ور تو مجله هی ازش تعریف و تمجید نا بجا شده ... (البته ببخشید که اینا میگم قصد توهین نداشتم)
اصلا بهش اشاره نشده که تا اینجا Sony چقدر بی برنامه کار کرده
Xbox 360 از 4 - 5 ماه قبل از اینکه بیاد Countdown زده بود و سره موقع به بازار امد و کسی را هم نامید نکرد ولی Sony هردفعه داره یه جوری همه را سره کار میزاره
بهتر بود در مورد این قضیه گفته میشد تا ....

البته مشكل كه زياد داره ولي بهترين قسمتش نقد بازيه crime life تو صفحه ي 107 با امتيازاش:D

من زياد از پوسترش خوشم نيومد خيلي ساده بود مال شماره ي قبليش (پرنس بود)خيلي بهتر بود قسمت مصاحبه اش هم من خيلي حال كردم بازي هاي انلاين هم كه با گروه بلك مستر مصاحبه كرده بود حرف نداشت در كل اين شماره نو اوري هاي زيادي داره هركي تهيه اش نكرده از دستش رفته

image.php
تو کسری نیستی ؟
39.gif
39.gif

=====================================================
کیانوش جان از شماره پیش از عید بگو

آخرین ویرایش:
نوشته شده توسط kinopio:
منم با شما موافقم
بهتره به نقص های مجله پرداخته بشه یا حداقل نظرتونو در مورد قسمتهای مختلف مجله بگید.
بخش خبر چطوره؟
قسمت یادش بخیر که توش سری بازیها معرفی میشدند چطور بود؟ دوست دارید بازم باشه یا نه؟
معرفی شخصیت ها چطوره؟ تا حالا راضی کننده بوده یا نه؟
بخش های review , preview چطورند؟ بنظرتون امتیاز ها خوب داده میشن یا نه؟
قسمت موج نو چطوره؟
و در آخر هم نظرتون رو در مورد بخش سخت افزار که از این شماره اضافه شده بگید.
به به ! آقای کیانوش کنی...
چه خوب شد که بالاخره یکی از مسئولان مجله ی بازی رایانه به این فوروم آمدند.کاش این روند ، مستمر باشد و در آینده شاهد حضور آقای وحید عبداللهی و سید حسین خدامی و آرش حسن زادگان نیز در اینجا باشیم تا از وجود این عزیزان و شما فیض ببریم.
در مورد صحبتهایی که کردید باید بگویم که به جان خودم ، من همش به اینها می گویم در مورد این موضوعاتی که اشاره کردید صحبت کنند ولی افسوس که چند نفر اراذل و اوباش بازیدات مرحوم مثل امین و ... تاپیک را منحرف می کنند و بدبختی اینکه این انحراف را ادامه می دهند.:cheesygri
امیدوارم با حضور شما و نظرات خوب و مثبت عزیزان کیفیت مطالب گوناگون مجله ی بازی رایانه ( از اینی که هست ) بالاتر برود.

نوشته شده توسط حامد:
به به ! آقای کیانوش کنی...
چه خوب شد که بالاخره یکی از مسئولان مجله ی بازی رایانه به این فوروم آمدند.کاش این روند ، مستمر باشد و در آینده شاهد حضور آقای وحید عبداللهی و سید حسین خدامی و آرش حسن زادگان نیز در اینجا باشیم تا از وجود این عزیزان و شما فیض ببریم.
در مورد صحبتهایی که کردید باید بگویم که به جان خودم ، من همش به اینها می گویم در مورد این موضوعاتی که اشاره کردید صحبت کنند ولی افسوس که چند نفر اراذل و اوباش بازیدات مرحوم مثل امین و ... تاپیک را منحرف می کنند و بدبختی اینکه این انحراف را ادامه می دهند.:cheesygri
امیدوارم با حضور شما و نظرات خوب و مثبت عزیزان کیفیت مطالب گوناگون مجله ی بازی رایانه ( از اینی که هست ) بالاتر برود.
ممنون از لطفت ;)
منم امیدوارم که همونی بشه که گفتی (آخر تنبل بازی حرف میزنم دیگه :cheesygri مختصر و مفید)
البته اگه لطف کنید و از این به بعد نظرات و پیشنهاداتتون رو در تاپیک دیگه این بخش عنوان کنید ممنون میشم.

امین جان
فکر نکنم پوستر خالیش گیرت بیاد.چون به تعداد مجله می زنن(شرمنده کیا جان من جواب دادم!)
امین کارت در اومده.باید25000ريال ناقابل بسلفی!!
بی خیالش.
39.gif
39.gif

++++++++++++

ای داد ای حوار تو رو خدا این سی دی هاتون رو تو یه نایلون بزارید 50 تومن هم (که زیاد هم هست) بیشتر از ملت بگیرین به خدا بشه 2550 هیچی نمیشه فقط سی دی هاتو خش نداشته باشه.
37.gif

از دموی کینگ کونگ به بعد هیچی معلوم نبود
37.gif

++++++++++++
من که هنوز فقط نکردم مجله رو بخونم ولی به نظرم باید جالب باشه سی دی رو فقط نگاه کردم که نظرمم مثل خلیل هست یعنی نصف اولش خوبه بقیش....همون طور که خلیل هم گفت خیلی بازی های بهتر هست که تو سیدی بزارین.
++++++++++++
ممنون میشم بگین از فارکرای هم پوستر بزارن تو مجله(همین شماره اخرش که قراره برای 360بیاد.)
46.gif

++++++++++++
دست همه ی اعضا تحریره ی درد نکنه خیلی با حالین
38.gif

ای داد ای حوار تو رو خدا این سی دی هاتون رو تو یه نایلون بزارید 50 تومن هم (که زیاد هم هست) بیشتر از ملت بگیرین به خدا بشه 2550 هیچی نمیشه فقط سی دی هاتو خش نداشته باشه

بحث سر پول اون پاکت نیست
بحث سر زمانیه که این کار میبره
شما فکر کن چندین هزارتا سی دی رو بخوان بزارن تو پاکت و درشو بچسبونن
این خودش کلی تاخیر ایجاد میکنه
البته نمیگم این کار درسته و نظر خودم هم اینه که باید سی دی ها توی پاکت قرار بگیره

در مرود قیمت هم میدونم فقط داشتم شوخی میکردم...
اخ بهزاد جان گزاشتن تویه یه نایلون چه وقتی داره؟؟؟؟؟ مگه شماره ی شهریور بود فکر کنم نبود که گزاشته بودینش تو نایلون خیلی هم خوب بود...در ضمناین مجله این همه تاخیر داره 1 روز هم بزار بیشتر تاخیر بخوره فقط کیفیت سی دی ها خوب باشه..
(در ضمن یه نایلون ساده که تو هر کلوپی هست بسه پاکت برای چی مونه )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or