نوشته شده توسط solidsnak7:
مثل تبلیغ سی دی ایرانی با کیفیت سوسیس که بد مجبور شدن روشو بر چسب بزنن
این تاپیک تبدیل شده به تا پیک تعریف تمجید از بازی رایانه یعنی این مجله هیچ منتقدی نداره
به نظر من که این شماره جالب نبود شماره قبل خیلی بهتر بود
اهان گفتی انتقاد یادم افتاد:
سیدی خیلی بیمزه بود به نظرم تا دمو پرنس خیلی زیبا بود ولی بعدش انگار میخواستید سنبل کاری کنید بره همش ترایلر های 1 یا 2 دقیقه بعدم اینقدر کم بود اصلا نمیشد فهمید بازی چی هستش
طراحی روی جلد خوب بود ولی متاسفانه درست حسابی قیمت اینهارو ننوشته
راستی این ضمیمه چی من نمیفهمم
پوستر عالی بود ولی این پوستر جام جهانی خیلی بیریخت بود میدادید من طراحی میکردم خیلی شیکتر میشد
روی جلدم بد نبود
از اینکه نشستید با هزار بد بختی دموهارو ترجمه کردید خیلی ممنون
غلط املایی (منظور همون تایپی) به شدت زیاد بود مخصوصا تو نقد متال گیر التبه برای شماره قبلش این شماره هم بعضی از قسمت ها بود
نحوه امتیاز دهی رو میشه یکی توضیح بده از چند هستش فکر میکنم 20 باشه
متاسفانه تاریخ انتشار خیلی فرق یعنی بهتر بجای ماهانه سه ماهنامه بزارید (اگر اشتباه شد ببخشید)
در کل مجله خیلی خوب بود بهترین قسمت هاشم پوستر بود به نظر من خیلی زیبا و بزرگ بودن جدا بودن یک حسن هست که بازی نما اصلا نداره
راستی من یک چیزی که خیلی حال میکردم از بازی نما نمی خوام با هم مقایسه کنم ولی خب باید کرد دیگه بعضی وقت ها یکی با بخش جواب گویی به نامه ها بود یکی هم سر مقاله بود مثل اینکه اقای سر دبیر خیلی خشن تشیف دارن یک کمی شوخیانه صحبت میکردن فکر کنم زیبا تر میشد
راستی اگر سیدی رو هم به دی وی دی تبدیل میکردید خیلی عالی میشد البته نه دی وی دی که بازی بزاره دی وی دی که ترایلر پچ و.... بزاره
در کل ممنونم که وقت خود را برای خواندن پست بی محتوای بنده قرار دادید(تو عمرم اگر یک پست درست حسابی تو بازی سنتر زدم این بود)