منظورت تحليل ماهه؟منم حدس زده بود مقاله ی COD 5 برا شهریار جان باشه . با اینکه خیلی کوتاه بود ولی بازم خوب بود
یه سوال دارم : چرا این شماره اقای کنی مقاله ی اول مجله رو ننوشتن ؟
قبل از هر چیز بیاید بگویم که مقاله ی فوق العاده زیبای Call of Duty: World At War کار دوست عزیزم شهریار ازهاریان فر است که متاسفانه نامشان چاپ نشده.
اشتباهی دیگر هم در مورد پلتفرم های Fallout 3 رخ داده. در مجله فقط نماد PC در کنار مقاله چاپ شده اما بازی برای کنسول های PS3 و 360 هم همزمان با PC عرضه خواهد شد.
از لطف و محبت همه دوستان هم سپاسگذاریم.
دوستان سلام میخواستم ببینم کسی سایتی رو سراغ داره که بازی رایانه رو از راه پست بفرسته یعنی وقتی رسید پول بدم چون در طول عمر خویش فقط دو بار خریدمش![]()
خواهش می کنم. شرمنده می کنیممنون ياشار جان، مقاله Fallout شما هم مثل هميشه شاهكار بود. دستت درد نكنه.

در حال حاضر شماره های جدید همگی از طریق سایت بازیرایانه و به صورت پستی و یا با پیک قابل خریداری هستند:کسی جواب نمیده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور ازت بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اگر خواستی من دارم
پول رو به حساب من واریز کن البته 3 تومن بابت مجله 3500 و قیمت پست اگر سفارشی 500 پیشتاز 1000 تومنچطور ازت بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا بدون دردسر و مستقیم خوب از سایت خود مجله بخر. می فرستن در خونه :cheesygriچطور ازت بخرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟