بحث پیرامون مجله بازیرایانه

ببخشید مهدی جان ! شما را با یکی از دوستان اهوازی که عادت دارد آی دی Crash در سایتهای مختلف داشته باشد اشتباه گرفتم.
Gamestation جان !
سرزمین ، دیگر بازینما نمی آورد.احتمالا در فروشگاه بغلی اون مجله را دیدیش ولی من تا اونجا که مطلع هستم و از یکی از بچه های سرزمین پرسیدم گفت که از این به بعد فقط مجله بازی رایانه و بازیکده را میاریم.
عرضه ی عمومی شماره جدید بازی رایانه هم افتاد برای دو-سه هفته ی دیگه....
راستی ! ببخشید Restricted Area آقای کیانوش کنی یا سید حسین خدامی نیستند؟!
در ضمن Solid2Snake ! از DVD خبری نیست.حتی برای شماره های بعدی ! این هم برای صدمین بار !!! دلیلش هم که همه می دانند...

در ضمن Solid2Snake ! از DVD خبری نیست.حتی برای شماره های بعدی ! این هم برای صدمین بار !!! دلیلش هم که همه می دانند...
اولا من میلاد هستم در ضمن حامد جان چرا میزنی تو همین تاپیک یکی نوشته بود قراره برای شماره های بعدی DVD هم باشه
راستی بعد از ظهر امروز مجله تو لباف میاد دیروزم که من رفته بودم فروشگاه تقی زاده گفت امروز براشون میرسه

سلام...

نوشته شده توسط mohandes_register:
حميد جان من قصدم تيكه انداحتن نيود ها يه موقع بد برات جا نيوفتاده باشه عزيزم.من منظورم از طبيعيه همون مشكله مجوزه...

OK :D

نه... کوچیک شما حمیدرضا دشتی هستم.

ببخشید پس کی میخواید DVD بذارید برای شماره بعد یا فعلا قصدشو ندارید فقط اگه خواستید بذارید لطفا به صورتی باشه که با دستگاه DVD هم پخش بشه
خیلی وقت پیش دررابطه با ضمیمه کردن DVD به مجله صحبت هایی شد اما به دلیل وجود مشکلات بی شمار موکول شد به وقتی که مشکلات برطرف بشه (از جمله مشکلات زمانی) علاوه بر اون مشکل هزینه هم هست که در اون صورت باید قیمت مجله افزایش پیدا کنه که این مغایر با سیاست های مجله هست! منظورم افزایش مکرر قیمت هست چون از شماره قبل به علت افزایش صفحات قیمت مجله افزایش پیدا کرد و فعلا افزایش دوباره قیمت چندان برای خوانندگان خوشایند نیست! البته DVD ضمیمه خواهد شد ولی زمانش و شرایطش مشخص نیست!

موفق باشید.

نقل قول:

نه... کوچیک شما حمیدرضا دشتی هستم.

قسمت های x360 مجله رو بخونی میفهمی این حمید ما عجب اعجوبه ای هست و مخصوصا نوشته ی ورود به نسل بعد از دریچه ی 360

مجله رو من گرفتم.البته بدون سیدی.نمی دونم دکه ها دارن یا نه ولی مغازه هایی که تبلیغشون تو مجله هست فکر کنم داشته باشن(البته همش بدون سیدی).مطالبشم خوبه!فقط به خاطر تاخیر یکم اذیت میکنه ولی بازم خیلی خوبه.

نوشته شده توسط Elvish Hero:
مجله رو من گرفتم.البته بدون سیدی.نمی دونم دکه ها دارن یا نه ولی مغازه هایی که تبلیغشون تو مجله هست فکر کنم داشته باشن(البته همش بدون سیدی).مطالبشم خوبه!فقط به خاطر تاخیر یکم اذیت میکنه ولی بازم خیلی خوبه.
بابا بی خیال مگه میشه.
اخه چه طور پخشش کردن اونم بدون سی دی;)

امین پخش نکردن.یعنی من که تو دو سه تا دکه نگاه کردم ندیدم.ولی تو فروشگاه هایی که تبلیغشون تو مجله هست و به عنوانی اسپانسر(مطمئن نیستم)مجله حساب میشن فکر کنم بشه پیدا کرد مثل کیش و .comو اینا...

امین پخش نکردن.یعنی من که تو دو سه تا دکه نگاه کردم ندیدم.ولی تو فروشگاه هایی که تبلیغشون تو مجله هست و به عنوانی اسپانسر(مطمئن نیستم)مجله حساب میشن فکر کنم بشه پیدا کرد مثل کیش و .comو اینا...
اگه برای اسپانسراشون بدن که حداقل یک نسخه ازش رو میدن اونم برای خوده صاحب مغازه چه طور فروختتش.;)

البته یه نسخه که نه ولی من که اونجا بودم یارو با التماس از خود آقا فروغی(مدیر بازرگانی)پنج شماره گرفت چون تموم کرده بود!
عجیبه که این جناب فروغی پنج شماره رو داده چون قاعدتا نباید بده.
ممنون عماد جان.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or