و آخرش چه طور شد که از هم جدا شدند اصلا اقا چرا نمی یایی قشنگ توضیح بدی
که با این اطلاع چه سری بود تا ماهم بدونیم این جا که غریبه بین ما نیست!!!...:blushing:
متوجه نشدم.لطفا" سریع تر زنگ بزنین رشت سفارش بگیرین که یکی دو روز بعد از عرضه دست من باشه
پ.ن : با این وضع ویژه نامه E3 میدین ؟
احتمالا بايد نقد باشه.MGS4 نقدشه يا پيش نمايش؟
میشه یکی برای ما که یک شهر دیگه هستیم بگه که این اطلاع چه جور جانوری بوده که این همه وقت چسبیده بود به بازی رایانه ی ما و در 2 سال نمی گذاشت که سر هر ماه وخست بیاد و ما بی بازی رایانه نمیریم منظورم این بود که این اطلاع روزنامه بود ، هفته نامه بود ، چی چی بود بعد این اطلاع چسبیده بود به بازی رایانه یا برعکسش این بازی رایانه بود که چسبیده بود و آخرش چه طور شد که از هم جدا شدند اصلا اقا چرا نمی یایی قشنگ توضیح بدی که با این اطلاع چه سری بود تا ماهم بدونیم این جا که غریبه بین ما نیست!!!...
شخصا شرمنده هستم.:blushing:قرار بود که مجله آخره خرداد بیاد الان 4-3 تیر شد پس کو مجله
بنظر من اصلا قشنگ نیست اگه میشه یه تغییری بدید البته اگه برای چاپ نرفته اگه رفته که دیگه هیچ

دوستان من داشتم Cover Art مجله رو با شماره های قبلی مقایسه میکردم , متوجه شدم که CA این شماره کمی پهن تر شده.یه جور هایی انگار سایز مجله تغییر کرده....
راستی CA مجله با اینکه زیباست ولی بازم مایوس کننده هستش.... من خودم انتظار داشتم CA مجله یا از بازی MGS4 باشه یا از NG2 ولی متاسفانه مثل دفعات قبل .....
POP قشنگ هست! ولی هم بازی نما از ان استفاده کرده و هم وقتی دو بازی بالا هستند چرا POP?
من خودم به CA جله خیلی انتقاد دارم....به غیر از چند شماره بقیشون زشت هستند....
ولی خداوکیلی جون خودتون و ما بیایید تو شماره های آینده از FF هم استفاده کنید که من دیگه بیشتر از این دغ مرگ نشم!:biggrin1:

همه که مثل شما حرفه ای نیستند. حداقل 80% خواننده های مجله غیر حرفه این. (بچه های بازی سنتر جز اون 20% هستند:blushing![]()
در ضمن POP تو ایران بیشتر از NG شناخته شده هست و بیشتر طرفدار داره. نمیگم از NG بهتره فقط ایرانیها بیشتر میشناسنش. اینا هم حق دارن باید یه بازی که بیشتر طرفدار داره رو رو جلد مجله چاپ کنن تا بیشتر فروش کنه.![]()

تو اون رئیس زبون درازه گیر کردیم چی کار کنیم.بخدا داشتم شاخ در میاوردم.ما می گیم ایرانی هستیم همیشه از دنیا عقبیم , به این بدبختا من چی بگم ؟؟؟:confused: