بحث پیرامون مجله بازیرایانه

بالاخره DVD دار شد بازیرانه تبریک میگم در ضمن اگه محتوای DVD بصورت ریز اینجا هم بگید ممنون میشم میخوام ببنیم دقیقا چیا توی DVD گذاشتند .

میشه یکی برای ما که یک شهر دیگه هستیم بگه که این اطلاع چه جور جانوری بوده که این همه وقت چسبیده بود به بازی رایانه ی ما و در 2 سال نمی گذاشت که سر هر ماه وخست بیاد و ما بی بازی رایانه نمیریم منظورم این بود که این اطلاع روزنامه بود ، هفته نامه بود ، چی چی بود بعد این اطلاع چسبیده بود به بازی رایانه یا برعکسش این بازی رایانه بود که چسبیده بود :love: و آخرش چه طور شد که از هم جدا شدند اصلا اقا چرا نمی یایی قشنگ توضیح بدی :evil: که با این اطلاع چه سری بود تا ماهم بدونیم این جا که غریبه بین ما نیست!!!...:blushing::love:

دوستان من داشتم Cover Art مجله رو با شماره های قبلی مقایسه میکردم , متوجه شدم که CA این شماره کمی پهن تر شده.یه جور هایی انگار سایز مجله تغییر کرده....

راستی CA مجله با اینکه زیباست ولی بازم مایوس کننده هستش.... من خودم انتظار داشتم CA مجله یا از بازی MGS4 باشه یا از NG2 ولی متاسفانه مثل دفعات قبل .....

POP قشنگ هست! ولی هم بازی نما از ان استفاده کرده و هم وقتی دو بازی بالا هستند چرا POP?

من خودم به CA جله خیلی انتقاد دارم....به غیر از چند شماره بقیشون زشت هستند....

ولی خداوکیلی جون خودتون و ما بیایید تو شماره های آینده از FF هم استفاده کنید که من دیگه بیشتر از این دغ مرگ نشم!:biggrin1:

کاور مجله خیلی هم به جاست
من هم با اون تیکه دمو قابل بازی دویل می کرای خیلی حال کردم
دی وی دی هم خیلی به بهتر شدن مجله کمک کرده دمتون گرم بروبچ بازیرایانه

در ابتدا از همه‌ي دوستداران مجله كه صبر ايوب :blushing: پيشه كردند تشكر كنم. سوالات رو به تفكيك شرح و توضيح مي‌دم.
لطفا" سریع تر زنگ بزنین رشت سفارش بگیرین که یکی دو روز بعد از عرضه دست من باشه
پ.ن : با این وضع ویژه نامه E3 میدین ؟
متوجه نشدم.
MGS4 نقدشه يا پيش نمايش؟
احتمالا بايد نقد باشه.
میشه یکی برای ما که یک شهر دیگه هستیم بگه که این اطلاع چه جور جانوری بوده که این همه وقت چسبیده بود به بازی رایانه ی ما و در 2 سال نمی گذاشت که سر هر ماه وخست بیاد و ما بی بازی رایانه نمیریم منظورم این بود که این اطلاع روزنامه بود ، هفته نامه بود ، چی چی بود بعد این اطلاع چسبیده بود به بازی رایانه یا برعکسش این بازی رایانه بود که چسبیده بود و آخرش چه طور شد که از هم جدا شدند اصلا اقا چرا نمی یایی قشنگ توضیح بدی که با این اطلاع چه سری بود تا ماهم بدونیم این جا که غریبه بین ما نیست!!!...

مجله‌ي بازي‌رايانه به صورت ضميمه‌اي چاپ مي‌شد و از اين به بعد به چون اجازه‌ي خيلي كار‌ها از مقامات بالا به ما داده شده مي‌تونيم هر ماه چاپ كنيم.

قرار بود که مجله آخره خرداد بیاد الان 4-3 تیر شد پس کو مجله
شخصا شرمنده هستم.:blushing:
بنظر من اصلا قشنگ نیست اگه میشه یه تغییری بدید البته اگه برای چاپ نرفته اگه رفته که دیگه هیچ

الان زير چاپه ولي حق با شماست.

در نهايت مي‌خواستم دو نوع موضوع رو براي شما عزيرزان مطرح كنم اولي در مورد خود دي‌وي‌دي مجله هست و دومي در مورد عكس روي جلد. مي‌خوام از همين جا از شما درخواست كنم نظرات خودتون رو در مورد اين كه محتويات د‌ي‌وي‌دي هر ماه چه قسمت‌هايي داشته باشه بدونم كه براساس اون بتونين قسمت‌هاي كاربردي‌تري براي دي‌وي‌دي در نظر بگيريم.
دوم در مورد عكس روي جلد هست كه اگر كسي طرحي، ايده‌اي، انتقادي،پيشنهادي و... داره عنوان كنه و اون تاپيك عكس روي جلد بازي‌رايانه رو داغ كنه.
باز هم ممنون

امیدوارم از شماره بعد عکس روی جلدتون هم خوب بشه.POP خوب هست ولی میدونید این جور بازیا رو توی مجله هایی میزنن که میخوان با عکس روی جلد فروششونو بالا ببرن اما از شما که خوانندهای حرفه ای دارین بعیده:mad:

دوستان من داشتم Cover Art مجله رو با شماره های قبلی مقایسه میکردم , متوجه شدم که CA این شماره کمی پهن تر شده.یه جور هایی انگار سایز مجله تغییر کرده....

راستی CA مجله با اینکه زیباست ولی بازم مایوس کننده هستش.... من خودم انتظار داشتم CA مجله یا از بازی MGS4 باشه یا از NG2 ولی متاسفانه مثل دفعات قبل .....

POP قشنگ هست! ولی هم بازی نما از ان استفاده کرده و هم وقتی دو بازی بالا هستند چرا POP?

من خودم به CA جله خیلی انتقاد دارم....به غیر از چند شماره بقیشون زشت هستند....

ولی خداوکیلی جون خودتون و ما بیایید تو شماره های آینده از FF هم استفاده کنید که من دیگه بیشتر از این دغ مرگ نشم!:biggrin1:

کاملا تایید میشه.خداییش اگه عکس روی جلد NG 2 میشد می ترکوند.:cool:

همه که مثل شما حرفه ای نیستند. حداقل 80% خواننده های مجله غیر حرفه این. (بچه های بازی سنتر جز اون 20% هستند:blushing:)
در ضمن POP تو ایران بیشتر از NG شناخته شده هست و بیشتر طرفدار داره. نمیگم از NG بهتره فقط ایرانیها بیشتر میشناسنش. اینا هم حق دارن باید یه بازی که بیشتر طرفدار داره رو رو جلد مجله چاپ کنن تا بیشتر فروش کنه.:-"

همه که مثل شما حرفه ای نیستند. حداقل 80% خواننده های مجله غیر حرفه این. (بچه های بازی سنتر جز اون 20% هستند:blushing:)
در ضمن POP تو ایران بیشتر از NG شناخته شده هست و بیشتر طرفدار داره. نمیگم از NG بهتره فقط ایرانیها بیشتر میشناسنش. اینا هم حق دارن باید یه بازی که بیشتر طرفدار داره رو رو جلد مجله چاپ کنن تا بیشتر فروش کنه.:-"

آره تو هم راست میگی .الان تو محله ما چند نفر هستن که فکر کنم از دنیای بازی فقط POP رو شناختن.همین 2 روز پیش اومدن در خونه ما ازم چی بپرسن خوبه؟ گفتن این POP3 که تازه اومده :eek::eek: تو اون رئیس زبون درازه گیر کردیم چی کار کنیم.بخدا داشتم شاخ در میاوردم.ما می گیم ایرانی هستیم همیشه از دنیا عقبیم , به این بدبختا من چی بگم ؟؟؟:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or