بحث پیرامون مجله بازیرایانه

این فرم اشتراک مجله رو از کجا ميشه گير آورد؟. با این وضعی که این داره نميشه هر دفعه بری از بيرون بخری.

من زنگ زده بودم یارو گفت فرم اشتراک الکیه تازه قیمتش هم با اونیکه توی فرم نوشته خیلی تفاوت داره 42000تومن.:o

امروز پدرم در اومد تمام دکه های روزنامه فروشی رو گشتم نیست که نیست :(( الان این قدر عصبانیم که نگو هر چند تا شکلک عصبانیت هم بگذارم فایده نداره :evil: ( بقیه شکلک ها رو هم فرض کنید که گذاشتم :cheesygri )

متاسفم ...
برای این دلگرمی که برای خودمون درست کردیم ...
اول دی میاد
23 دی میاد
اول بهمن میاد
...
هر زمان هم یه بهونه مسخره ...
پس چرا تمامی مجله های دیگه سر وقت میاد ...

یکی از این نویسنده های پی اس3رایانه اینجا نیست که جواب ماهارو بده:cheesygriاینطوری که نمیشه من چشام از
حدقه زد بیرون انقدرکه پیشخوان روزنامه فروشیها رونگاه کردم:eek:

مجله به نمايندگي‌ها و بعضي از دكه‌ها ارسال شده ولي فردا يا پس فردا گسترده مياد.
براي تهيه مجله مي‌تونيد به اين دوتا نمايندگي رجوع كنيد.
ميدان وليعصر روبروي وزارت بازرگاني پاساژ وليعصر طبقه هم‌كف واحد 18 فروشگاه فرزين تلفن:
88940387

ميدان وليعصر روبروي وزارت بازرگاني مجتمع كامپيوتري وليعصر نيم طبقه واحد 91 فروشگاه مكس گيم تلفن تماس : 88943015-88942866-09124840372-09329072400

سلام من امروز رفتم دفتره مجله از اونجا خریدم. ازشونم پرسیدم که کی تو کیوسک ها میاد گفتن هفته یه دیگه.پس فعلا" دنبالش نگردین.تنها راهه خرید از دفتره مجله یا احتمالا" نمایندگی هاشونه.

بابا من که مشهدم چی. اصلا چرا همه ی مجله ها زود ميان اما این يکی اینقدر دير؟ هردفعشم که سردبير معذرت خواهی ميکنه. الکی ميگه درست ميشه درست ميشه.:-"
ای خدااا

منم خریدم پوسترش خیلی خشنه super mario:cheesygri
cd شم که همش برای نمایشگاه هست اصلن صدا نمیاد بیشتر توش صدای پرنده و آب و جیرجیرک میاد لذت میببرید:laughing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or