بحث پیرامون مجله بازیرایانه

دوستان سه سوال داشتم بعد از اون شماره ای که روش به بازی های ایتری نمره داده و توش پیشنمای آنچارتد هست وطرح روی جلدش آواتاره منه بازم چاپ شده؟
اینکه یه سوال بود نه سه سوال ! نه هنوز شماره بعدی چاپ نشده.

اینکه یه سوال بود نه سه سوال !
آريا جان "ي" و "س" در صفحه ي كيبرد كنار هم هستن...اون اشتباه تايپي بوده احتمالآ...
راستي كسي يه جايي تو كرج ميشناسه كه اين مجله رو هميشه بياره؟

ببخشید مطمئنین بعد از شماره ی مرداد که توش نقد نینجا گایدن زیگما بود دیگه شماره ای چاپ نشده؟اگه نشده کی میشه؟یعنی از یک شماره تا یه شماره ی دیگه 3 ماه طول می کشه؟
پیشنمای بازی alan wake تو کدام شمارس؟

خانم رضوی ، می توانید به آقای عبدالهی پیشنهاد بدهید که وضع افتضاح بازیهای Sport را در مجله اندکی سر و سامان بدهند.UEFA CL 2006-07 نسخه X360 که در ابتدای امسال عرضه شد و بازی خوبی بود ، نقدی ازش در مجله چاپ نشد حتی یک صفحه.با توجه به « سالی که نکوست . . . » می ترسم که FIFA 08 , PES 2008 هم فراموش شوند.
البته بخاطر پویا شدن سبک GT / Street Racing , Adventure با حضور حمیدرضا دشتی و مهدی داربری ازتون تشکر می کنم.

پ.ن :انشاالله همراه با راه اندازه راكتور هاي بوشهر مياد بيرون

يعني چي مياد مسخره مي كنيد
اخه شما ها كه مشتري مجله هستيد هنوز نفهميديد مجله دو ماه يكبار چاپ ميشه
واقعا براتون متاسفم
هر كي ميخواد تيكه بندازه مياد اينجا مسخره بازي در مياره
از مديران خواهشمنديم يك نظارت اينجا را بندازن

Capitanrayan عزیز تا حدودی حق با بقیه هم هست.یک طرفه به قاضی نرید.
من از اول مجلات بازی خصوصا این مجله رو دنبال کردم ولی بازیرایانه علی رقم بهترین بودن بخاطر یک سری مشکلات جزو بد قولترین مجلات هستش!
ضمنا این مجله ماهنامه هستش نه دو ماه نامه ضمن اینکه بعضا این مجله کارش از دو ماهنامه هم گذشته!
پس میبینید که حق با بقیه هم هست چون این مجله رو دوست دارن.حتی خود مسئولین و سردبیر بازیرایانه هم به گاهنامه شدن این مجله اعتراف کرده و میکنه!
شما هم زیاد خودتو ناراحت نکن.همه ما بازیرایانه رو دوست داریم و اونو بهترین مجله بازی میدونیم و اگر مشکلاتش حل بشه میتونه خیلی بهتر از این هم بشه!!!

من اولین بار به این تایپیک سر میزنم ، میخواستم بدونم مجله بازیهای هر ماه رو چطوری میتونم تهیه کنم

و قیمت مجله چنده؟؟؟ یه توضیح کاملی بدین

از تما روزنامه فروشی های معتبر سراسر کشور میتونی تهیه کنی.
قیمت هم این شماره آخری که 2800 بود .
ولی اگه Dvd به جای Cd تو پکیج مجله قرار بگیره قیمت بالاتر میره که البته هنوز قطعی نشده .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or