بحث پیرامون مجله بازیرایانه

با توجه به :
خوش قولی مسئولین بازی رایانه
قرار گرفتن Dvd به جایcd
و گزارش نمایشگاه E3
احتمالا تا یکی دو سه ماه اینده مجله به دست تمامی عزیزان بازی دوست خواهد رسید/:)

در ضمن من هم با دوستمون موافقم که فقط 10 صفحه اول و 20_5 صفحه اخرش به درد نمی خوره وگرنه بقیش عالیست

این صفحه هایی که گفتی برای Hardcore هاست و بدرد همه نبایدم بخوره....ولی بیشتر مجلات (چه در ایران و چه در خارج همچین موضوعاتی دارن و یه روتین حساب میشه...

متشکرم...Nemesis

با سلام

همونطور که در جریان هستید نمایشگاه Leipzig Games Convention از اول شهریور ماه در شهر لایپزیگ آلمان برگزار خواهد شد

مجله‌ی بازی‌رایانه به عنوان اولین رسانه‌ی فارسی زبان در مورد بازیهای کامپیوتری مجوز حضور رسمی در این نمایشگاه را بدست آورده است

بدین معنا که برخلاف سال گذشته که بازی‌رایانه فقط به‌عنوان بازدید کننده در نمایشگاه حضور داشت، امسال اجازه‌ی بازدید از تمامی کنفرانس‌ها،
نمایش‌های پشت درهای بسته و همچنین مصاحبه‌ی اختصاصی با سازندگان مختلف را خواهد داشت
و اگر اتفاق پیش‌بینی نشده‌ای نیفتد، بازی‌رایانه از اول تا چهارم شهریور ماه در لایپزیگ آلمان خواهد بود

در همین راستا از تمامی شما دوستان عزیز تقاضا داریم نظرات و سوالات خود را همینجا عنوان کنید
تا بازي‌رايانه بر اساس آن‌ها مصاحبه‌ها و گزارش‌های خود را تنظيم كند

با تشکر
بازی‌رایانه

واقعا عالی میشه !!!
دیگه مجله های زرد چیزی برای گفتن ندارن !!:laughing::):cheesygri
حتما راجع به برنامه ها و فروش PS3 با یکی از مسئولان سونی مصاحبه داشته باشید ...
راجع به من هانت 2 هم از راکستار خبر بیارید .
دیدن قیافه ی بعضیا الان دیدن دارن که دارن می سوزن !
راستی چه کسی می ره ؟

با آرزوی موفقیت .

اینکار ریسک زیادی رو میطلبه...گذاشتن CD کاری بود که ضررش بسیار کمتر از DVD میتونست باشه...به خواسته های افرادی که اینجا هستند هم نمیشه اکتفا کرد چونکه جامعه ی آماری که در این سایت وجود داره و ممکنه مجله رو بخونه حدود 200 نفر یا بیشتر ممکنه باشه ولی مجله در کل کشور عرضه میشه و اگه همه و یا بیشتر افراد با این کار موافقت نداشته باشند ضرر زیادی به بازیرایانه وارد میشه بخاطر اینکه ممکنه افرادی دیگه اونو نخرند.
در ضمن همونطوری هم که خودتون میدونید هنوز افراد زیادی در ایران هستند که از Compact Disk ROM استفاده میکنند و به دلایل مختلف اقدام به خرید یک DVD ROM به جای CD ROM نمیکنند که میتونه به علت ناآشنایی شون باشه...همین باعث میشه که فرد به خاطر نداشتن DVD از خریدن مجله صرف نظر کنه که به معنی ضرر و زیان و خسارت و ضربه و بدبختی و بیچارگی و آوارگی و گوشه گیری و معتادی و تزریقی و در آخر مرگ میشه !

متشکرم...Nemesis

شما که جامعه آماری بلد هستید حتما اینو هم میدونید که وقتی دسترسی به کل جامعه آماری سخت باشه....میشه حدی کمتر از کل جامعه را آمار گرافت......شما هم که نمیتونید کل خواننده هاتون رو ببینید این ریسک رو میکنید که کمترین چیز رو انتخاب کنید؟؟؟؟خوب یک بار میتونید برای آزمایشی این کار رو بکنید و نظرات خواننده رو ببینید نه اینکه همیشه وعده بدید که میاد وآخرش هم میره برای چند شماره ی دیگه که هنوزم نمیشه اعتماد کرد که اون چند شماره دیگه هم به این قول عمل میکنید یا نه

گفتم که نمایشگاه از اول تا چهارم شهریوره و احتمالا 2-3 روز قبل بازی‌رایانه وارد لایپزیگ خواهد شد

من خبر ندارم کیا قراره برن ولی خود آقای عبدلهی (سردبیر) حتما میرن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or