با درود خدمت بربچ عزیز
شماره جدید بدستم رسید. خیلی خوب بود. بعلت انتشار چند ماه 1 بار

خبرهای بیات شده و یه سریش باد کرده بود:biggrin1: مثل همیشه مجله سرشار از مطالب عالی، غنی و پربار بود

چند تا
باگ:biggrin1: کوچیک داشت که چون میدونم چقدر فشار روتون هست از گفتنش صرف نظر میکنم

فقط مونده بود تو CD تبلیغات بزنید که زدید :confused:

کم مونده دیگه وسط تریلرها تبلیغات زیر نویس بزارید:biggrin1: این تنها راه پیش برد مجله ست، از این بابت شکایتی ندارم

. میبینم که بعد از 2 سال بلاخره یکی حرم ما رو گوش کردن و زیرنویس تریلرها رو درست کرد

ممنون.
جناب اقای
وحید عبدالهی عزیز
ضمن خسته نباشید باید بگم قربان شما دیبگه نباید از تورم شاکی باشید. 1000 ماشالا
25 صفحه کامل در خود مجله +
20 در دفترچه دوز و کلک و چندتا دونه خورده ریز تبلیغات دارید. اگر مشکل مالی وجود داره بخاطر دیر چاپ شدن مجله ست. اگه درست به موقع چاپ بشه خود بخود مشکل حل میشه
هر ماه یک بار = در امد بیشتر از تبلیغات
بحث جایگذین کردن
DVD هم داغه داغه:biggrin1: . در صورتی که تریلرهای باکیفیت و بیشتری نسبت به CD های موجود بزارید، بنده به
DVD رای میدم.
در مورد شماره ویژه E3 هم که اشاره کردید. خواهشا هر چقدر که میشه به تعداد صفحه های مجله اضافه کنید ( مثلا 200 صفحه که شامل مطالب و تبلیغات باشه ). اگر راه داشته باشه کل رخدادهای تصویری E3 مثل کنفرانس، تیزر، تریلر، مصاحبه و.... تو 2تا DVD بزنید.
از نظر مشکل فروش و افزایش قیمت ش هیچ جای نگرانی نیست. میشه تو همین سایت به نظر سنجی راه انداخت ولی اول باید حدود قیمت تائین بشه. مجله ای که
منبع خبری و
مرجع حساب میشه،
ویژه نامش باید
ویژه باشه دیگه :biggrin1:

.
من حاضرم برای ویژه نامه 200 صفحه ای
+ 2 عدد DVD ده هزار تومن بدم ( فکر کنم منصفانه باشه :cheesygri ).