بحث پیرامون مجله بازیرایانه

اقا چرا ملت اينقدر دزدن
من امروز رفتم خريدم وسط راه ديدم مجله پلاستيكش سرش چسب خورده چسب رو باز كردم ديدم يك گوشه از پرسش بازه .يه تعجب كردم اما بي خيال شدم چون همه چي توش بود وقتي رسيدم خونه تمام شماره پسورد و يوزر كارت رو بر داشتن .من از سر چهارراه ولي عصر نرسيده به پاساژ رضا خريدم .خداييش كارت 1 ساعته ارزش بدبختي تو اون دنيا رو نداره .

از روزنامه فروشی گرفتین یا فروشگاه؟ می خوام دقیقا پیگیری کنم که چرا اینطور شده!

شما دموي بازي رو تست كرديد كه مي‌گيد افت فريم داره؟ در ضمن داستان اين نسخه كاملا متفاوت است و به علت تغيير گيم‌پلي مجبور شدم داستان رو كامل توضيح بدم.
من خود بازی رو بازی کردم ، و انتظار هم دارم نقد خود بازی رو بخونم نه نقد دموی بازی رو!!!
و می تونم بگم اولین افت فریم بازی روی نسخه 360 ، موقعی هست که سم از زیر یخ ها سرباز رو می کشه و بلند میشه و وای مایسته . نور داره به یخ ها میخوره و فریم به شدت کاهش پیدا می کنه.
مرحله ی برفی یادم نیستم فکر کنم اسمش Iceland بود افت فریم کاملا مشاهده می شه
مرحله ای که توی سازمان JBA هستید افت فریم بسیار آزار دهنده است
خوشخبختانه مرحله زیبای شانگهای افت فریم کمتری داره

-----
این از نسخه 360 ، نسخه پیسی هم سرتاپاش از باگ تشکیل شده!!

شما دموي بازي رو تست كرديد كه مي‌گيد افت فريم داره؟

دوتا منظور میشه از این حرف برداشت:
1-تو (Gameware) خود بازی رو هم نه ، اصلا دموش رو دیدی که میگی؟
2-من نسخه دمو رو نقد کردم و دموش افت فریم نداره

که جواب 1 میشه :من خود بازی رو بازی کردم و 6 -7 تا مرحله جلو رفتم
جواب 2 هم میشه:شما باید نسخه اصلی رو نقد کنی ، قرار هم نیست من بیام نقد نسخه دمو رو بخونم ، من که نمی خوام برم دمو بخرم ، میخوام؟؟!

اقا چرا ملت اينقدر دزدن
من امروز رفتم خريدم وسط راه ديدم مجله پلاستيكش سرش چسب خورده چسب رو باز كردم ديدم يك گوشه از پرسش بازه .يه تعجب كردم اما بي خيال شدم چون همه چي توش بود وقتي رسيدم خونه تمام شماره پسورد و يوزر كارت رو بر داشتن .من از سر چهارراه ولي عصر نرسيده به پاساژ رضا خريدم .خداييش كارت 1 ساعته ارزش بدبختي تو اون دنيا رو نداره .
حالا طوری نیست من چون اصفهانم کارتم به کارم نمیاد برات به صورت خصوصی پست میدم;)

من خود بازی رو بازی کردم ، و انتظار هم دارم نقد خود بازی رو بخونم نه نقد دموی بازی رو!!!
و می تونم بگم اولین افت فریم بازی روی نسخه 360 ، موقعی هست که سم از زیر یخ ها سرباز رو می کشه و بلند میشه و وای مایسته . نور داره به یخ ها میخوره و فریم به شدت کاهش پیدا می کنه.
مرحله ی برفی یادم نیستم فکر کنم اسمش Iceland بود افت فریم کاملا مشاهده می شه
مرحله ای که توی سازمان JBA هستید افت فریم بسیار آزار دهنده است
خوشخبختانه مرحله زیبای شانگهای افت فریم کمتری داره

-----
این از نسخه 360 ، نسخه پیسی هم سرتاپاش از باگ تشکیل شده!!

دوتا منظور میشه از این حرف برداشت:
1-تو (Gameware) خود بازی رو هم نه ، اصلا دموش رو دیدی که میگی؟
2-من نسخه دمو رو نقد کردم و دموش افت فریم نداره

که جواب 1 میشه :من خود بازی رو بازی کردم و 6 -7 تا مرحله جلو رفتم
جواب 2 هم میشه:شما باید نسخه اصلی رو نقد کنی ، قرار هم نیست من بیام نقد نسخه دمو رو بخونم ، من که نمی خوام برم دمو بخرم ، میخوام؟؟!

مهبد جان فکر کنم آقا شهریار منظورش Conviction باشه ! نه DA ! :biggrin1:

از روزنامه فروشی گرفتین یا فروشگاه؟ می خوام دقیقا پیگیری کنم که چرا اینطور شده!

از روزنامه فروشي
روبروي در خروجي موسسه ملي زبان درست سر چهارراه ولي عصر (نرسيده به بازار رضا)حالا
بنده خدا رو بد بخت نكني 1 ساعت اينتر نت براي من چيزي نيست.
ولي خودم اون دنيا خفتشو ميگيرم:p
اونجاست كه يارو به هم يه اينترنت پرسرعت كادويي ميده تا ولش كنم:biggrin1:
*ولي حتما برو خر يارو رو بگير تا ديگه دز دي نكنه اگه تو نستي همين امروز برو اخه اوناي ديگشم (مجله هاي بازي رايانه رو ميگما)چسب خورده بودن ;)

حالا طوری نیست من چون اصفهانم کارتم به کارم نمیاد برات به صورت خصوصی پست میدم;)

ازت تشكر كردم
داداش گلم
من بايك ساعت كارت هيچيم نميشه گفتم به گوش مسئولا برسه
اقا كارتو بي خيال شيد بريد اون 100تومان كارتو بزاريد 200تومانم مجله رو گرون كنيد
اون وقت به جاي سي دي به مردم دي وي دي بدين
خداييش كارت دو زار هم نمي ارزه
اون وقت هم كلاس مجله بالا ميره هم قيمتش رند ميشه3000تومان چقدر رند
من موافق دي وي دي هستم;)

با درود خدمت بربچ عزیز
شماره جدید بدستم رسید. خیلی خوب بود. بعلت انتشار چند ماه 1 بار :mad: خبرهای بیات شده و یه سریش باد کرده بود:biggrin1: مثل همیشه مجله سرشار از مطالب عالی، غنی و پربار بود:love: چند تا باگ:biggrin1: کوچیک داشت که چون میدونم چقدر فشار روتون هست از گفتنش صرف نظر میکنم;) فقط مونده بود تو CD تبلیغات بزنید که زدید :confused: :eek: :mad: :mad: :mad: کم مونده دیگه وسط تریلرها تبلیغات زیر نویس بزارید:biggrin1: این تنها راه پیش برد مجله ست، از این بابت شکایتی ندارم;). میبینم که بعد از 2 سال بلاخره یکی حرم ما رو گوش کردن و زیرنویس تریلرها رو درست کرد:cool: ممنون.
جناب اقای وحید عبدالهی عزیز
ضمن خسته نباشید باید بگم قربان شما دیبگه نباید از تورم شاکی باشید. 1000 ماشالا 25 صفحه کامل در خود مجله + 20 در دفترچه دوز و کلک و چندتا دونه خورده ریز تبلیغات دارید. اگر مشکل مالی وجود داره بخاطر دیر چاپ شدن مجله ست. اگه درست به موقع چاپ بشه خود بخود مشکل حل میشه:p
هر ماه یک بار = در امد بیشتر از تبلیغات​
بحث جایگذین کردن DVD هم داغه داغه:biggrin1: . در صورتی که تریلرهای باکیفیت و بیشتری نسبت به CD های موجود بزارید، بنده به DVD رای میدم.
در مورد شماره ویژه E3 هم که اشاره کردید. خواهشا هر چقدر که میشه به تعداد صفحه های مجله اضافه کنید ( مثلا 200 صفحه که شامل مطالب و تبلیغات باشه ). اگر راه داشته باشه کل رخدادهای تصویری E3 مثل کنفرانس، تیزر، تریلر، مصاحبه و.... تو 2تا DVD بزنید.
از نظر مشکل فروش و افزایش قیمت ش هیچ جای نگرانی نیست. میشه تو همین سایت به نظر سنجی راه انداخت ولی اول باید حدود قیمت تائین بشه. مجله ای که منبع خبری و مرجع حساب میشه، ویژه نامش باید ویژه باشه دیگه :biggrin1: :love:.
من حاضرم برای ویژه نامه 200 صفحه ای + 2 عدد DVD ده هزار تومن بدم ( فکر کنم منصفانه باشه :cheesygri ).
خداييش رات ميگه و منم حرفشو تا يييد ميكنم
ولي 10 هزار تومن زياده كي مياد 10 هزار تومن بده
ولي 5تومن تا 7 (تا 8 تومن هم جا داره);)تومن خيلي مناسبه
چون بچه ها از خريدن يك بازي صرف نظر مي كنند:(( و ميان مجله توپ شما رو ميخرن:love:
ولي به شر طي كه كامل و بدون نقص باشه چون خبرا زود تر اون چيزي كه فكرشو
بكنيد درج ميشه:confused::-"/:)

سلام
ضمن عرض خسته نباشید حضور همه دوستان بازی رایانه ای
پیشنهادی داشتم در رابطه با مجله خوبتون
به نظر من برای اینکه هر شماره مشکل عذر خواهی برای انتشار دیر به دیر مجله رو نداشته باشید اونرو بصورت فصلنامه منتشر کنید و برای مناسبتهای خاصی مثل نمایشگاههای گیم ویژه نامه چاپ کنید.
دوم فضای مجله خیلی خیلی پسرونه هستش در حالیکه ما بازیخور دختر هم کم نداریم

اي بابا چه پيشنهادي مجله ماهنامه است و خبر بازي هارو و نقد اونايي كه اومده رو چاپ ميكنه اگه قرار باشه فصل نامه شه هم اونا ورشكست ميشن هم هيچكي نمي خره چون همه ديگه بازيا رو تموم كردن اسم مجله هم ميشه خاطرات بازي:biggrin1:
ولي اون دومي حق با شماست:love:

مهبد جان فکر کنم آقا شهریار منظورش Conviction باشه ! نه DA ! :biggrin1:

دقيقا!!!
مهبد عزير مگه من تو نقدم داشتم DA رو نقد ميكردم؟ ما داشتيم نسخه‌ي محكوميت رو بررسي مي‌كرديم كه شما يه هو مي‌فرمائيد بازي افت فريم داره؟!!!!

پیشنهاد می کنم پست ها رو با دقت بخونید
اون از نقد SC: Double Agent که یه ساعت راجع به داستان حرف زده یادش رفته از گرافیک و افت فریم و باگ های بازی توضیح بده!![

خوبه اسم بازی رو گفتم!!
در ضمن هیچ صحبتی هم از conviction نبوده!
من پستم با این شروع شد:
شهریار ازهاریان فر از کجا پیداش شد؟؟
اون از نقد SCDA
اینم از نقد VT3

این پست بنظر شما ارتباطی به Conviction داره؟؟؟
جمله من هم کاملا صحیح بوده :
اون از نقد SCDA یعنی شماره های قبلی
اینم از... یعنی این شماره!!!

پس دیگه نگو:
ما داشتيم نسخه‌ي محكوميت رو بررسي مي‌كرديم كه شما يه هو مي‌فرمائيد بازي افت فريم داره؟!!!!

من نمیدونم مشکل شما چیه !؟

اگه چشماتون رو باز کنید توی نقد Scda توی شماره 13 میبینید که هم سمت راست صفحه زیر امتیاز گرافیک گفته شده که فریم ریت ثبات نداره و هم در آخر مطلب به باگها اشاره شده و در مورد گرافیک هم که چند پاراگراف کامل توضیح داده شده ...

در ضمن بهتره موقع تایپ کردن بیشتر دقت کنی و متوجه باشی که چی داری تایپ میکنی !

اقا از اونجایی که مجله پر از باگ هستش یک پچی بزارید این باگها رو برطرف کنه
منظورم اینه که یک نفر تو یک پست تمام جاهاییی که تو مجله اشتباه شده به همراه شماره صفحه بنویسه یک جور اصلاح نامه

سلام.
من ديروز شماره جديد رو خريدم. :thumbsup:
ولي پوستر نداشت! :p
اون بنده خدا دكه اي هم هيچ عمل غير اخلاقي انجام نداده بود = (نپيچونده بود )

كارت اينترنت و دوز و كلك رو بردارين.
dvd بديد كه دمو هاي بيشتري توش باشه.(E3 و ... هم ميشه support كرد)
سطح كيفي پوستر را بالاتر ببريد.
مجله خوب سايت خوب هم احتياج داره!
مجله را ماهي يك بار چاپ كنيد اگر مقدور نيست فواصل زماني را تعيين كنيد.
در مورد نكته آخر با اينكه من پول بابت مجله نميدم و از يكي از بچه ها ميگيرم بازم قديمي بودن مطالب اذيت ميكنه و همينطور در دراز مدت باعث از دست رفتن مشتريها ميشود!
sorry for eating your brain

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or