بحث و گفتگو پیرامون کنفرانس Sony در Gamescom 2013

Behrooz

کاربر سایت
La-conferencia-de-Sony-en-la-GamesCom-2013-se-centrara%CC%81-en-el-PlayStation-4-620x400.jpg

کنفرانس ساعت 9:30 شب سه شنبه (هفته ی آینده) به وقت ما هست. Event Time Announcer - Gamescom 2013 - Sony Press Conference

چیزایی که میدونیم (نه لزوما تو خود کنفرانس):

1- رونمایی از مولتی پلیر Killzone: SF
2- حضور The Order
3- دموی جدید (Build جدیدتر) از Drive Club

حدس و گمان:

1- بخشی از کنفرانس مختص ویتا ـه.
2- تاریخ لانچ PS4
3- IP/بازی جدید سانتا مونیکا
...

حالا میدونی جالبش چیه؟
PS4 نوامبر میاد و احتمال خیلی زیاد وان دیرتر میاد.الان بری لیست بازیای لانچ وان رو ببینی نصف بیشترش انحصاز زمانی 4 میشه چون زودتر لانچ میشه!:dامثال بتل فیلد و کال آف و واچ داگز و ...حالا بماند بازیای انحصاری خود سونی و اون همه کشوری که اصلا وان توشون لانچ نمیشه فعلا!:d
Xbox One رو همون روز اول گفتن تو نوامبر میاد 8-| یه کم اخبار رو مطالعه داشتی باشی بد نیست :دی :دی

3 4 نفر هستن که معروفا به چیزیای بی پایه گفتن
اونا رو ول کنید و پستاشون رو لطفا نقل قول نکنید معلوم هم هست کیان دیگه نیاز به معرفی ندارن Rage و گرافیک ابرنگی U2 و باز از 4 تا گیمر نظرسنجی کردن و ... .

اون همه کشوری که اصلا وان توشون لانچ نمیشه فعلا!:d

الان دیگه اون کشورهایی که لانچ نمیشه مهم نیستن. دلیلش کاملا روشنه و مشخصه چرا اینکارو کردن علتش اینه به شدت کنسول توی اروپا واسه فروش کم میاد. فیفا 14 + کینکت + هدست و همه چی= 499 دلار چیزی نیست که همه از دستش بدن به این راحتی :bighug:

بچه ها خودم کل نمایشو فردا دان میکنم همه چیو براتو آروم تتوضیحمیدم:دی
اون پی اس طلاییم حکم همون کلید خودمونو داشت:دی
ماینکرفت برا ویتا میاد ؟

دوستان یه لطفی کنن از مزیت ها و قیمت خارق العاده کنسولشون تو تاپیک خود کنسول حرف بزنن، اون بالا بزرگ نوشته ​Sony

امیر برو خونه .... ببین برو خونه ... خوب برو خونه ... میام ... xbox تو از وسط نصف میکنم :d

------------------

اقا لینکی برا دانلود نیومد ؟؟؟ ما بریم بخوابیم؟؟

واقعا برام جای سئوال داره سونی این همه خرج PS4 کرده و به گفته خودشون قدرتمند ترین دستگاه بازی دنیا رو ساختن ولی بازیهای که معرفی میشن براش یا بازی های مستقل هست که گرافیکش بیشتر بدرد موبایل می خوره یا انحصاری هاش هم آنچنان گرفایک فک بر اندازی ندارن مثلا در مقابل RYSE یا حتی FM5 تازه بازی های XBOX ONE با این گرافیک بهتر 60 فریم هستن ولی این های که برای PS4 معرفی شده 30 فریم..
در کل فکر کنم سونی می خواسته 2014 کنسولش رو عرضه کنه و آماده نبوده اما به خاطر سیاست های اقتصادی مجبور شده زودتر کنسول رو عرضه کنه..

واقعا برام جای سئوال داره سونی این همه خرج PS4 کرده و به گفته خودشون قدرتمند ترین دستگاه بازی دنیا رو ساختن ولی بازیهای که معرفی میشن براش یا بازی های مستقل هست که گرافیکش بیشتر بدرد موبایل می خوره یا انحصاری هاش هم آنچنان گرفایک فک بر اندازی ندارن مثلا در مقابل RYSE یا حتی FM5 تازه بازی های XBOX ONE با این گرافیک بهتر 60 فریم هستن ولی این های که برای PS4 معرفی شده 30 فریم..
در کل فکر کنم سونی می خواسته 2014 کنسولش رو عرضه کنه و آماده نبوده اما به خاطر سیاست های اقتصادی مجبور شده زودتر کنسول رو عرضه کنه..

:-h
go home. you are drunk

تو E3 سونی چیزی نشون نداد و دوستان حواله کردن به گیمز گام و هرکی هرچی میگفت میگفتن گیکز کام میبینیمتون الانم که باز سونی چیزی نشون نداد احتمالا باید منتظر TGS باشیم اگه TGS هم نشد میریم E3 بعدی انصافا کم کم دارم نگران سونی و سوپر فنای زبون...... میشم با بازیای درجه دویی مثل کیلزون و اینفیمس یا درایو کلاب نمیشه نسلو خوب شروع کرد جالبیش اینکه خودشون واسه گیکز کام هایپ راه انداخته بودن خودشونم از کنفرانس بد میگن بعد میندازن تقصیر فنای ماکرو خود درگیری تا این حدو دیگه ندیده بودیم
کنفرانس سونی همون کنفرانس E3 با چنتا بازی که ارزش اومدن تو کنفرانسم نداشتن بود یه افتضاح به تمام معنا

اتفاقا توهم گرفته شون که قضیه بلعکسه (مایکرو خواسته کنسولش رو زود بده بازی هاش چه زود آماده شدن!!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or