بحث و گفتگو پیرامون کنفرانس Sony در Gamescom 2013

Behrooz

کاربر سایت
La-conferencia-de-Sony-en-la-GamesCom-2013-se-centrara%CC%81-en-el-PlayStation-4-620x400.jpg

کنفرانس ساعت 9:30 شب سه شنبه (هفته ی آینده) به وقت ما هست. Event Time Announcer - Gamescom 2013 - Sony Press Conference

چیزایی که میدونیم (نه لزوما تو خود کنفرانس):

1- رونمایی از مولتی پلیر Killzone: SF
2- حضور The Order
3- دموی جدید (Build جدیدتر) از Drive Club

حدس و گمان:

1- بخشی از کنفرانس مختص ویتا ـه.
2- تاریخ لانچ PS4
3- IP/بازی جدید سانتا مونیکا
...

کنفرانس خوبی بود و بیشترین نمایش های جدید رو داشت ! :دی برای کسی مثل من که عاشق بازی های آرکید و مستقل هستم هم کلی بازی نمایش داده شد و بسی حال کردم ! :دی خوشبختانه انتظارم رو هم بالا نبرده بودم و شک نداشتم که خبری از ND نمیشه و Santa Monica هم احتمالش خیلی کمه. فقط مطمئن بودم که بازی MM نمایش داده میشه که خبری نشد ! :| یعنی این کنفرانس یه بازی از یکی از First Party های سونی کم داشت.
این وسط Ubisoft هم مسئولیت به گند کشیدن کنفرانس های سونی رو داره ! :| انقدر از AC IV و WD ویدئو دیدم که دیگه حالم از این دو تا بازی بهم خورده !
Minecraft خیلی غیرمنتظره بود ! اون Shadow of the Beast هم جزو بازی های محبوب زمان خودش هست و باید دید نسخه جدید رو کی میسازه. (شاید هم گفتن و نفهمیدم) Vita هم که بالاخره کاهش قیمت پیدا کرد. تاریخ عرضه PS4 هم که بالاخره مشخص شد.
در کل به نظرم بهترین کنفرانس امروز بود ! هرچند انتظار نمایش یه بازی بزرگ رو داشتم.

این Ubisoft یه تنه ** زده تو تمام کنفرانس ها.
برو خودت مثله EA یه کنفرانس بزار دست از سر ماکرو و سونی بردار . متاسفانه روابطش با سونی هم خوبه جز جدایی ناپذیز کنفرانس های سونیه.
10 دیقه داشتن فقط شرو ور راجع به AC نشون میدادن.
خب مگه بزور اومده؟سونی ازش دعوت کرده:|

خب اینم از منجی صنعت گیم , حامی گیمران بی سرپرست و دشمن اصلی شیطان بزرگ مایکروسافت

الان به جز fable mmo کنفرانس مایکر خیلی خفن بود؟من انتظار خاصی نداشتم ولی هایپ یه سری باعث شد حداقل انتظار یه انحصاری فرست پارتی داشته باشم. غیر از این مورد کنفرانس عالی بود. و مثل بعضی شرکت ها کنسول قبلی خودشو به فراموشی نسپرده

بعد کنفرانس E3 بد عادت شدین انتظار دارین اینجام برای وان بیان کلی انحصاری معرفی کنن ؟ سونی که نه توی E3 نه اینجا حرفی نداشت

کل GC یه طرف،‌این Murasaki Baby هم یه طرف! پیغمبره آینده ما ایشون تشریف دارن!:دی

فنای مایکرو چرا اینفدر جوگیرذ شدن؟:دی مایکرو تو کنفرانسش فیل هوا کرد؟:دی

کسی جو گیر نشده! چرا به ما تهمت می زنید؟:d کنفرانس مایکرو فیل هوا نکرد ولی خوب و راضی کننده بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or