بحث و گفتگو پیرامون کنفرانس Sony در Gamescom 2013

Behrooz

کاربر سایت
La-conferencia-de-Sony-en-la-GamesCom-2013-se-centrara%CC%81-en-el-PlayStation-4-620x400.jpg

کنفرانس ساعت 9:30 شب سه شنبه (هفته ی آینده) به وقت ما هست. Event Time Announcer - Gamescom 2013 - Sony Press Conference

چیزایی که میدونیم (نه لزوما تو خود کنفرانس):

1- رونمایی از مولتی پلیر Killzone: SF
2- حضور The Order
3- دموی جدید (Build جدیدتر) از Drive Club

حدس و گمان:

1- بخشی از کنفرانس مختص ویتا ـه.
2- تاریخ لانچ PS4
3- IP/بازی جدید سانتا مونیکا
...

من GC ـی یادم نمیاد که پرشور بوده باشه ! یا بوده من یادم نیست ؟ :دی
این the Order 1886 هم که ضد حال زد حداقل دو تا انحصاری خفن در حد تریلر CG نشون بدن دو سال بعدش کنسل کنن ! :دی

من GC ـی یادم نمیاد که پرشور بوده باشه ! یا بوده من یادم نیست ؟ :دی

مگه خود GC چقدر قدمت داره که بخوایم یکی از پرشور ترین هاش هم انتخاب کنیم؟
معمولا قدمت و آشنایی بیشتر مردم با اینجور نمایشگاه ها کاری میکنه که مردم بیشتر برن اینجوری سونی و ماکروسافت و نینتندو مجبور میشن که کنفرانس های بهتری برگزار کنن .
کلا طی 4 دوره GC معروفترین معرفی برای PS3 اسلیم بوده خودت حساب کن وضع چقدر خرابه اکثر شرکت ها این نمایشگاه در حدی نمیدونن که بخوان درش سرمایه گزاری زیادی انجام بدن یا سوپرایزی براش کنار بزارن مخصوصا مشخصه این وضع انصراف ماکروسافت از برپایی کنفرانس نبود کنفرانس خوب از طرف شرکت های نظیر EA و UBI و NINTENDO وKONAMI و CAPCOM اینجوریه که نباید انتظار زیادی از این کنفرانس داشت نمیدونم چرا هر سال بچه ها اینجا هایپ میشن به این کنفرانس میرسیم ./:)

من که انتظار معرفی هیچ چیز بزرگی اینجا ندارم .:|

دوستان این order دیگه؟؟:d

نه بابا این بازی Beyond احتمالا مخصوصا که اون دوتا TV دیگه Beyond که تریلی هم روش بزرگ نوشته Beyond.:d اون بازی یه تریلر ازش درست در مون نیومده جز اون تریلر معرفی اون وقت ملت بشینن گیم پلی بازی کنن .:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or