بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

سلام دوست عزيز من كه گفتم wall e از روي انيميشنش ساخته شده روي دودي مجله بازي نما هم بود ومن رو pcنصب كردم و مثل اكثر بازي هاي ديگه اينچنيني كه از روي فيلم يا انيميشنش ساخته شده مفت نميارزه اما اينratatouileنمره خوبي از گيم اسپات نگرفته اما اگه به بازي هاي پلاتفرمر علاقه داري خوب بخر
انیمیشنش اونطور که همه تعریف میکردند تعریف نداشت و واقعا پول زیادی و الکی برای این کارتون سه بعدی خرج شده اما خیلی حرف داشت که برای یه کودک.....! :sick:

top spin 3

سلام
من واقعا این همه شور و شعق رو وقتی در مورد این بازی میبینم اشک تو چشمام جمع میشه:biggrin1:

به نظر من درکل یه لول تو سبک خودش بالاتر اومده(به نصبت شماره های قبلیش) ولی بازم (به نظر من) نمیتونه به ویرچوا تنیس برسه اونم بیشتر به خاطر نوع گیمپلی وگرنه در مورد بقیه ی قسمت ها بازی تقریبا تا بهترینه از گزافیک گرفته تا نوع چهره ها و الالخصوص نوع عرقی که کارکتر ها به نصبت فعالیتشون میکنن که واقعا عالیه و خیلی به چشم میاد
در مورد نوع قیافه ی کارکتر ها هم بگم که در کل با این که خیلی طبیعی و زیبا و پرجزئیات شده نمیشه به نصبت ویرچوا یه برنده محسوبش کرد چون ویرچوا با این که جزئیات صورت هر کارکتر کمتر بود (اصل قیافه به شخصیت واقعی نزدیک تر بود)
سیستم استامینای بازی هم به نظر من یه نقطه ی قوت در مقابل ویرچوا محسوب میشه............ نوع لول اپ کردن کارکتر هم خوبه و حد اقل از سمش کروت تنیس خیلی بهتره ولی باز هم در مقابل ویرچوا نمیشه از این موضوع به عنوان یک نقطه ی قوت نام برد
درجه سختی بازی هم واقعا بالاست و در ابتدا و حتی تا اواسط بازی باید روی هارد و ویری هارد رو قطعا و قطعا خط بکشید (بقیه ی درجات هم به نصبت حرفه ایت هر نفر تقسیم میشه ولی حتی وری ایزیش هم خیلی اسون نیست)
دیگه همینا دیگه.............

چندروزه میخوام یه بازی تنیس خوب بخرم و همه نیازامو برطرف کنه که سه گزینه هست که لامذهب هر سه تاش هم خوب هستند ، میتونی کمکم کنی و امتیاز هرکدوم در گیم اسپات و نظر خودتو بگی....

Virtua Tennis 3
Smash Court Tennis 3
Table Tennis

راستی دوستان 5 تا بازی بگید که Co-Opاش رو یه تلوزیون به صورت Split-Screen حرف نداشته باشه و خیلی حال میده؟

چندروزه میخوام یه بازی تنیس خوب بخرم و همه نیازامو برطرف کنه که سه گزینه هست که لامذهب هر سه تاش هم خوب هستند ، میتونی کمکم کنی و امتیاز هرکدوم در گیم اسپات و نظر خودتو بگی....

Virtua Tennis 3
Smash Court Tennis 3
Table Tennis

من به یه علتی که نمیدونم هم چیه الان نه تو گیم سپات میتونم برم نه تو نیوز فور گیمرز ولی کلا به نظر من سمش رو بی خیال شو(با این که خودم تاحالا 2 بار تمومش کردم و بیش از 15 ساعت سرش وقت گزاشتم) تیبل هم که تنیس نیست !!:biggrin1: ولی کلا عرضش گرفتو داره

ویرچوا رو هم قطعا بگیر به نظر من تا این لحظه بهترین تنیس این نسله(البته با اختلاف خیلی کم نسبت به تاپسپین)
دیگه همینا دیگه................

دوستان من میخوام بازی بگیرم فعلا اینا مد نظرم هست
نینجا گایدن 2
اث کامبت همون جدیده
سول کالیبور چهار
البته اینارو هم خودم دارم
بورن کونسپیراسی
گرید
جی تی ای
یورو 208
تاپ اسپان 3
اگه چیز دیگه هم هست که واقعا عرضش بازی کردن رو داشته باشه بگین لطفا به یکی دوتا اکتفا نکنین چندتا بگین که دستم برام انتخاب باز باشه

این BOURNE چطوره؟! بخرم؟ الان آخرای GTA هستم میخوام ببینم اگر بعد این برم BOURNE ضد حال نمیخورم؟! بازیش سندباکس هست؟
این چیه نوشتی :confused:البته منظورت burnout paradise دیگه !؟
از لحاظ گرافیک منظورته چون اصلا این دو تا بازی شبیه هم نیستا!
خودمم دقیقا اخرای gta بودم که burout paradise گرفتم اولش خیلی ضد حال شد چون gta در نظر بگیر جزئیات بالای شهر ادمهای کنار پیاده رو هوای بارونی کلا یه دنیای مجازی که هر کاری توش می تونی بکنی...با اون نور پردازی فوق العاده فوق العاده عالی و گرافیک خوب بازی کردی بعد که paradise بازی می کنی جزئیات پایین شهر ساختمانایی که مثل جعیه می مونن بد تر از همه ماشینو که نگاه کنی هیچ کس توش نشسته با اینکه سبکش ریسینگه ولی نمی تونی دنده عوض کنی و 2 تا دوربین هم نداره یکی بدون ماشین و یکی پشت ماشین بعد یه مدتم احساس می کنی کل شهرش شبیه همه مثل جی تی ای نیست کلا سبکاشونم خیلی با هم فرق می کنن نمی شه مقایسه کرد
ولی خوب از خوبیای همین بازی بگم منم اولش خیلی ضد حال شد ولی یکم که بازی کردم بازیش خیلی هیجان داره و طراحی ماشیناش خیلی خیلی بهتر gta هست و همچنین صدمه هایی که به ماشین می خوره و مخصوصا تصادفات که خیلی جذابه ...بازی خوبیه به نظرم ارزش بازی کردن داره

منظور ايشون بازي جيسون بورن هست كه از روي سه گانه فيلمش ساختن و از جمله بازي هاي محدودي هست كه با وجود اينكه از رو فيلم ساختنش بسيار بازي خوبي است وارزش خريدن رو داره به همه دوستان توصيه اش مي كنم اقاي pc gamer شما هم اينقدر از رو حدث زدن دوستان رو راهنمايي نكن اونم اينقدر ضايع بابا يه هفته است 360 خريديا اين ليست بهترينا البته به نظر من
nina gaiden 2
gears of war
assissian creed
fifa street 3
call of duty 4
bourne
burnout paradise
gta4
lost planet colones
dead rising
sait row
bioshuk
وخيليا يه ديگه

دوستان من میخوام بازی بگیرم فعلا اینا مد نظرم هست
نینجا گایدن 2
اث کامبت همون جدیده
سول کالیبور چهار
البته اینارو هم خودم دارم
بورن کونسپیراسی
گرید
جی تی ای
یورو 208
تاپ اسپان 3
اگه چیز دیگه هم هست که واقعا عرضش بازی کردن رو داشته باشه بگین لطفا به یکی دوتا اکتفا نکنین چندتا بگین که دستم برام انتخاب باز باشه
ninja gaiden 2
devil may cry4
call of duty 3
call od duty 4
geras of war
burnout paradise

1.devil may cry 4
2.burn out: paradise
3.dark sector
4. fifa street 3

این بازیها بهترین بازیهایی هستن که من تو سال 2008 رو 360 بازی کردم و نباید از دستشون بدی

آخرین ویرایش:
این چیه نوشتی :confused:البته منظورت burnout paradise دیگه !؟
از لحاظ گرافیک منظورته چون اصلا این دو تا بازی شبیه هم نیستا!
خودمم دقیقا اخرای gta بودم که burout paradise گرفتم اولش خیلی ضد حال شد چون gta در نظر بگیر جزئیات بالای شهر ادمهای کنار پیاده رو هوای بارونی کلا یه دنیای مجازی که هر کاری توش می تونی بکنی...با اون نور پردازی فوق العاده فوق العاده عالی و گرافیک خوب بازی کردی بعد که paradise بازی می کنی جزئیات پایین شهر ساختمانایی که مثل جعیه می مونن بد تر از همه ماشینو که نگاه کنی هیچ کس توش نشسته با اینکه سبکش ریسینگه ولی نمی تونی دنده عوض کنی و 2 تا دوربین هم نداره یکی بدون ماشین و یکی پشت ماشین بعد یه مدتم احساس می کنی کل شهرش شبیه همه مثل جی تی ای نیست کلا سبکاشونم خیلی با هم فرق می کنن نمی شه مقایسه کرد
ولی خوب از خوبیای همین بازی بگم منم اولش خیلی ضد حال شد ولی یکم که بازی کردم بازیش خیلی هیجان داره و طراحی ماشیناش خیلی خیلی بهتر gta هست و همچنین صدمه هایی که به ماشین می خوره و مخصوصا تصادفات که خیلی جذابه ...بازی خوبیه به نظرم ارزش بازی کردن داره

منظورم همون بازی "Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy" بود که آقا علیرضا معرفی کرد.با تعریفایی که از بازی میشه حتما باید بگیرمش.
----------------------------------------------------------------------------------------

حالا بازیش sandbox هست؟!

شما اين بازي روبگير مطمئن باش پشمون نميشي اما اولين پيشنهادم بازي ninja gaiden 2 هست كه به نظر من با اينكه نه گرافيك خوبي داره و نه داستان گيرا اما با گيم پلي فوق العادش به يكي از بهترين بازي هاي اكشن در طول تاريخ تبديل شده البته برا تازه كارا يه خورده سخته اما ارزشش رو داره

ميشه بازي هايي كه باهشون حال كردين رو ليست كنيد ميخوام بازي بخرم بدونم چي بخرم
اينارو بگير حال كن:
Gears of War:love:
Call of Duty 4
Orange Box:love:
Bourne
Battlefield Bad Compnay
:love:GTA IV
Soul Calibur IV
Halo 3
Rainbow Six Vegas 1&2
smackdown vs Raw 2007&2008
Euro 2008
Army of two
Ace Combat 6
اينارو هم نگيري يك وقت:
Ninja Gaiden II:((
Devil May Cry 4:sick:
Condemned 2:biggrin1:

جالب اين سه بازي كه گفتي نگير جز بهتريناي 360 هستن . دوست عزيز شما هم بهتر با توجه به سليقه ي بيشتر افراد نظر بدين نه اينكه سليقه خودتون رو تحميل كنيد به ديگران
من هر 3 بازي رو دارم و به نظر من نينجا گيدن بهترين بازي 360 هست دويل رو هم كه محبوبيت پيش همگان واضح هست Condemned 2 بازي بدي نيست به دليل اينكه الان بازي ترسناك تو بازار نيست اگه طرفدار اين سبكي بگير ارزشش روداره اما يه خورده افسردگي مياره به درجه سني بازي هم توجه كنيد دوستان
با تشكر

یه سوال داشتم
این ninja guiden black چطوره ؟
برای بازی کردن ninja guiden black آیا نیاز به آپدیت کردن کنسول هست
یا نکته ای که باید بهش توجه کرد .
یا مثل بقیه بازی ها اگر ریجن uc یا free که به دستگاهم می خوره بخرم
می تونم بازی کنم

بايد بگم منم بد جوري دنبال اين بازيم اما ريجن پالش رو پيدا نكردم شما مي توني نسخه ي دستكاري شده ريجن يو سي رو كه روي دودي 9 هست رو از نكست جن بگيري و كنسول رو هم يا بايد با خود كنسول وصل بشي يه محيط لايو و اپديت 10/4 مگابايتي رو دان كني يا از سايت xbox.com اپديت رو دان كني بريزي رو سي دي و درايور رو اپديت كني اينم بايد بگم بازي هاي xbox 1 رو نميشه همين طوري گذاشت تو كنسول بازي كرد علاوه بر اپديت كنسول ديسك هم بايد دست كاري بشه و اگه درايورتون سامسونگ نبود بايد روي دودي 9 بريزيد با تشكر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or