آره بازیشو دارم به جاش گیر کردم میخواستم ببینم کسی می تونه کمکی بکنه یا نه ؟!preyشدیدا قدیمیه
اگه quack رو بازی کرده باشی گرافیکش شاید یکم بیشتر از اون باشه
داستانش هم اولش قشنگه ولی آخراش گم میشی که اصلا داری چی کار میکنی
گیم پلی بازم اولاش خوبه...مثلا از دیوار راست بالا میری یا از یک جعبه وارد محیط دیگه میشی ولی بازم آخراش نکته ی جدید نمیمونه
ولی صحنه ای که پدر بزرگ این شخصیت میمره رو من خیلی دوست دارم(خواستی بازی کن ببین)
متاسفانه امکانش وجود نداره...

تو PS2 با دوستام 2 نفره بازی میکردیم. عجیب حال میداد واسه کلکل !
البته علی جان یکی از دوستان به اسم Duke_Nukem یه لینک تو یکی از صفحه ها گذاشتن و که یک فایل تورنت در اون صفحه برای دانلود وجود داشت که میشد بازی های Arcade رو XBL رو میشد دانلود کرد و بعد ریخت روی PC و بعد گذاشت روی کنسول و بازی کرد ، البته فقط 51 بازی بود و UMK هم توش نبود...بازی Ultimate Mortal Kambat واسه دانلود که نیست تو لایو هست
و به هیچ وجه لینکش نیست در ضمن اگه باشه مربوط به PC هست نه Xbox360
اگه می خواید دانلود کنید با یه VPN برید بازی رو دانلود کنید اینجوری می زاره
eeeeeeeeeeeeeالبته علی جان یکی از دوستان به اسم Duke_Nukem یه لینک تو یکی از صفحه ها گذاشتن و که یک فایل تورنت در اون صفحه برای دانلود وجود داشت که میشد بازی های Arcade رو XBL رو میشد دانلود کرد و بعد ریخت روی PC و بعد گذاشت روی کنسول و بازی کرد ، البته فقط 51 بازی بود و UMK هم توش نبود...

با عرض سلام
دوستانی که بازی C&C:tiberium war رو تو xbox360 بازی کردن میشه یه توضیحی در مورد نحوه کنترل بازی بدن.