بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

preyشدیدا قدیمیه
اگه quack رو بازی کرده باشی گرافیکش شاید یکم بیشتر از اون باشه
داستانش هم اولش قشنگه ولی آخراش گم میشی که اصلا داری چی کار میکنی
گیم پلی بازم اولاش خوبه...مثلا از دیوار راست بالا میری یا از یک جعبه وارد محیط دیگه میشی ولی بازم آخراش نکته ی جدید نمیمونه
ولی صحنه ای که پدر بزرگ این شخصیت میمره رو من خیلی دوست دارم(خواستی بازی کن ببین)

preyشدیدا قدیمیه
اگه quack رو بازی کرده باشی گرافیکش شاید یکم بیشتر از اون باشه
داستانش هم اولش قشنگه ولی آخراش گم میشی که اصلا داری چی کار میکنی
گیم پلی بازم اولاش خوبه...مثلا از دیوار راست بالا میری یا از یک جعبه وارد محیط دیگه میشی ولی بازم آخراش نکته ی جدید نمیمونه
ولی صحنه ای که پدر بزرگ این شخصیت میمره رو من خیلی دوست دارم(خواستی بازی کن ببین)
آره بازیشو دارم به جاش گیر کردم میخواستم ببینم کسی می تونه کمکی بکنه یا نه ؟!

بازی Ultimate Mortal Kambat واسه دانلود که نیست تو لایو هست
و به هیچ وجه لینکش نیست در ضمن اگه باشه مربوط به PC هست نه Xbox360
اگه می خواید دانلود کنید با یه VPN برید بازی رو دانلود کنید اینجوری می زاره

بازی Ultimate Mortal Kambat واسه دانلود که نیست تو لایو هست
و به هیچ وجه لینکش نیست در ضمن اگه باشه مربوط به PC هست نه Xbox360
اگه می خواید دانلود کنید با یه VPN برید بازی رو دانلود کنید اینجوری می زاره
البته علی جان یکی از دوستان به اسم Duke_Nukem یه لینک تو یکی از صفحه ها گذاشتن و که یک فایل تورنت در اون صفحه برای دانلود وجود داشت که میشد بازی های Arcade رو XBL رو میشد دانلود کرد و بعد ریخت روی PC و بعد گذاشت روی کنسول و بازی کرد ، البته فقط 51 بازی بود و UMK هم توش نبود...

البته علی جان یکی از دوستان به اسم Duke_Nukem یه لینک تو یکی از صفحه ها گذاشتن و که یک فایل تورنت در اون صفحه برای دانلود وجود داشت که میشد بازی های Arcade رو XBL رو میشد دانلود کرد و بعد ریخت روی PC و بعد گذاشت روی کنسول و بازی کرد ، البته فقط 51 بازی بود و UMK هم توش نبود...
eeeeeeeeeeeee
چه جالب !!! :eek:

اسلام علیک آقا ما بعد از 30 روز برگشتیم نامردا یادی از ما نکردین یک زنگی (شوخی میکنم )
آقا یکی منو روشن کنه توی این یک ماه بازی برای 360 چیا اومده در حال حاظر اطلاعاتم در حد 0 یعنی هرچی بگم مایه شرمندگی چون هیچی نمیدونم وباید یک ده روزی بگزره دوستان اگر لطف کنن ما را هم از بی اطلاعی در تا ببینیم دنیا دست کیه خبر جدید 360 فری شده و از این حرف ها راستی4 mgs هنوز برا 360 نیومده آخ که الان جرو دوا را میفته ببخشید مدیرا که اسپم زدم ولی خداییش بعد از یک ماه پست نزدن یک دونه اسپم طوری نیست زیر سبیلی ردش کنید نوکر همه ی مدیرا هم هستم

اقا شما فی الفور برو BioShock رو بگیر که خفن ترین و بهترین بازیی هست که حداقل تو تابستون واسه X360 اومده /:)
Gamespot بهش 9 داد و IGN هم بهش 9.7 :eek:
اکثر سایتا و مجلات هم امتیاز بالای 9.5 بهش دادن !
خلاصش که بازی واقعا بزرگ / جالب و خوفیه !

MGS 4 هنوز واسه PS3 نیومده چه برسه X360 !

با عرض سلام
دوستانی که بازی C&C:tiberium war رو تو xbox360 بازی کردن میشه یه توضیحی در مورد نحوه کنترل بازی بدن.
چون من خودم رو pc این بازی رو انجام دادم و بازی استراتژیک بدون موس برام غیر قابله تصوره!
با کدوم دکمه ها و چه جوری کنترل میشه؟

با عرض سلام
دوستانی که بازی C&C:tiberium war رو تو xbox360 بازی کردن میشه یه توضیحی در مورد نحوه کنترل بازی بدن.

اولش که بازی رو میخری خیلی خیلی کنترل بازی برات سخته ! ولی بعد از 1-2 ساعت بازی کردن خیلی راحت یاد میگیری ! بازی خیلی جالبی هست ... (البته من فقط به صورت Skimish بازی میکنم ) مرحله نمیرن ! آخه اینجور بازی هارو من اصلا مرحله ایش رو حال نمیکنم ....:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or