بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

می خواستم نظر شما را در مورد گرافیک بپرسم
کدوم بازی 360 از همه گرافیکش بهتره :-"
اول Alan Wake بعد هم COD ها. در آخر هم من با گرافیک Call of Juarez 2 خیلی حال کردم.

راستی کسی حتی طرف این بازی شرلوک هولمز هم نره! :دی من گرفتم حالم بهم خورد. قبل از بازی کردن وقتی فهمیدم انحصاری XBOX360 و PC هست و برا PS3 نیومده اینجوری :mad: شدم ولی وقتی بازی کردم اینجوری :laughing: شدم و گفتم همون بهتر که برا PS3 نیومد. شده جریان همون Rainy Woods! گرافیک این بازی منو یاد بازی کارآگاه علوی انداخت! :laughing:

دوستان من بازی HALO2 رو میزارم تو ایکس باکس (مدل arcade) اجرا نمیکنه پیغام attech hard drive میده:(
کسی میدونه باید چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟:confused:
ببخشید دوستان این دوستمون چی میگه؟؟؟:confused:
halo2 که اصلا واسه 360 نیومد و واسه xbox اومد!!!!!:confused:
پس این دوستمون چی میگه!؟!؟! مگه میشه بازیهای xbox را رو 360 اونم ارکید اجرا کرد؟؟؟؟

پس این دوستمون چی میگه!؟!؟! مگه میشه بازیهای xbox را رو 360 اونم ارکید اجرا کرد؟؟؟؟

خیر ! بازیهای XBOX رو میشد روی XBOX360 های قبلی بازی کرد ولی روی Arcade نمیشه بازی کرد !

دوست عزیز یک سری از بازیهای xbox رو میشه xbox360 هم اجرا کرد من هارد گرفتم دارم هیلو 2 رو بازی میکنم برای اجرای بازی xbox حتما باید هارد داشته باشی فرقی نمیکنه که دستگاه arcade باشه یا elite یا دستگاه جدید باشه یا قدیم:)

اول Alan Wake بعد هم COD ها. در آخر هم من با گرافیک Call of Juarez 2 خیلی حال کردم.

راستی کسی حتی طرف این بازی شرلوک هولمز هم نره! :دی من گرفتم حالم بهم خورد. قبل از بازی کردن وقتی فهمیدم انحصاری XBOX360 و PC هست و برا PS3 نیومده اینجوری :mad: شدم ولی وقتی بازی کردم اینجوری :laughing: شدم و گفتم همون بهتر که برا PS3 نیومد. شده جریان همون Rainy Woods! گرافیک این بازی منو یاد بازی کارآگاه علوی انداخت! :laughing:
به نظر من shift از همه گرافیکش بهتر بود :biggrin1:

من تو این چند وقته مشغول امتحانا بودم اصلا یادم رفته تو این چند هفته چه بازی هایی اومده
یکی میتونه بگه تو این 3 هفته چه بازی شاخی اومده؟

سلام به همه ی دوستای عزیز اهل xbox360 من فردا میخوام یه 360 بگیرم میخوام بدونم به جز resident evil 5 - gears of war 1 - assassins 1&2 چون همشونو بازی کردم چه بازی هایی بگیرم که اندازه این بازیها گرافیک عالی و زیبا باشه و کلا خیلی حال بده:love:

سلام به همه ی دوستای عزیز اهل xbox360 من فردا میخوام یه 360 بگیرم میخوام بدونم به جز resident evil 5 - gears of war 1 - assassins 1&2 چون همشونو بازی کردم چه بازی هایی بگیرم که اندازه این بازیها گرافیک عالی و زیبا باشه و کلا خیلی حال بده:love:

اقا یکی جواب مارو بده دیگه

اقا یکی جواب مارو بده دیگه
علی میومدی پیش من!!!!
gears 2 خیلی گرافیکش خداست!!!
call of duty mw2 هم خیلی لوتیه!!!
تو سبک ورزشی هم اینها عالی ان: ufc 09 و fight night round 4
تو سبک فایتینگ هم tekken 6 و def jam:ocon خیلی قشنگن!!!!

اگه خواستی بگو بازم بهت بگم!!!:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or