بحث و تبادل نظر پیرامون بازیهای Xbox 360

اقا یکی به من کمک کنه!!!
تو گیرز 1 یه جا سوار قطار میشم یه مقدار از مرحله رو که رد میکنم
یه غول میاد که دورش خفاشه غوله رو چجوری بکشم هرچی خشاب روش خالی میکنم هیچیش نمیشه:mad:
پشته مسلسل میرم خفاشا میان منو میکشن چی کار کنم یکی کمک کنه؟.:(

اگه غول اخر بازی رو میگی تا اونجا که یادمه قبل از اینکه وارد اون قسمت شی (قبل از اینکه اون دمویی که توش میگه lets do this روبیاره) باید با یه تفنگ تو مایه های RPG عوضش کنی بعد چند تاتیر RPG که روش خالی کنی میمیره

دوست عزیز اگه رو ایزی یا نرمال بازی میکنین که هیچی بهش 4تا تیر بزنین میمیره:cheesygriولی اگر رو هارد بازی میکنین قبل از اینکه وارد منطقه بشین از تو قطار یا بومشات رو وردارین یا تورکبو رو.اون وقت با لنسر بهش تیر بزنین تا پرنده های دورش برن.وقتی رفتن با بوم بزنینش.همین کار رو چند بار تکرار کنین تا تموم بشه.

کسی چند تا بازی مثل کراش یا دونالد داک سونی یک میشناسه؟(تریپ بازی مثل اونا باشه)

2 شماره بازی Crash برای XBox 360 ساخته شده که اگر بازی نکردی حتما تهیه کن بازیهاش رو و بازی کن.
یه بازی دیگه هم هست توی همون مایه ها به اسم Looney Tunes ACME Arsenal که سال 2007 عرضه شد برای XBox 360.
البته این ها چیزهایی بود که من دیدم تا الان.(بازیهای سبک بچه گانه چندتای دیگه هم فکر کنم باشه)

سلام
دوستان میدونم که اکثرتون بازی time shift رو تمام کردید اما من تازه دستگاه گرفتم و فعلا مشغول این بازی هستم و متاسفانه توی یک قسمت گیر کردم من اونجایی گیر کردم که لاشه اون هواپیما رو پیدا میکنه و میره روی عرشه و اونجا پروانه هواپیما در حال گردش هست و این باید از اونجا خارج بشه اما زیرش پرت گاه هست و اگر بخوام از روی پروانه برم هم تایم استوپ کم میاره نمی دونم باید چطوری این مرحله رو رد کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or