بحث و تبادل نظر در مورد nVidia GTX580

ممنون بابت لینک ها!
ببینیم این 580 چیکار میکنه! :d
اقا رامین تست tessletionداری؟
ما که تو بنچ ها ندیدیم!

:-& کاره خاصی نمیکنه:d

همون 480 هست با اضافه شدنه اخرین SM و کمی کلاک

به قوله تامز

Nvidia armed the GeForce GTX 480 with an attractive feature set that included great performance in today’s games, design cues that’d help augment frame rates in more demanding geometry-heavy titles (it looks like the company’s projections are actually coming to pass through games like HAWX 2), CUDA support, PhysX, and 3D Vision.

به زودی یه برسی کامل میکنم این نره غولو :d:d:d

این هم چند تست برایه تسلیشن

33851.png

.
33850.png

اینم برای تکسچر

33846.png

gtx580_tessmark.jpg

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TOP Game
دستشون درد نکنه .... حالا هی بیان کارت بدن بیرون... خب که چی؟ کو بازیش؟ کو ساپورتش؟ها؟ها؟ها؟)x
دایرکت ایکس 150 هم بیاد SM100 هم بیاد تا وقتی کنسول هست همون SM3 خودمون رو عشق است!!!
Viva Console

بنچمارک های 580 دیدم همانطور که قبلا هم گفته شده تهنا فقط حدود 20-25 درصد قوی تر از 480 هستش حالا این درصدش یک جای هایی کم یا زیاد میشه!میشه گفت چندان فرقی نمی کنه کسی 480 داره الان نگرانی خاصی نداره! :d
بقول امیر خان فعلا کنسول را بچسبیم! :dشوخی بود pcجای خودش را داره! :d

بنچمارک های 580 دیدم همانطور که قبلا هم گفته شده تهنا فقط حدود 20-25 درصد قوی تر از 480 هستش حالا این درصدش یک جای هایی کم یا زیاد میشه!میشه گفت چندان فرقی نمی کنه کسی 480 داره الان نگرانی خاصی نداره! :d
بقول امیر خان فعلا کنسول را بچسبیم! :dشوخی بود pcجای خودش را داره! :d

من که دیگه گرافیکه کنسولی وقتی میبینم میخوام ...بیارم:d از دور خوبه مثلا یه TV 50" داشته باشی اما وقتی نزدیک میشی تویه حال به تلوزیون حالت به هم میخوره(نمیدونم من خیلی حساسیت پیدا کردم.)

اما وقتی PC هم رویه MEDIUM و 1280*720میزاری کیفیتش یه سروگردن از کنسول بالاتر میره اما وای به حالی که 1920*1080 کنی که دیگه رو نمیکنی اصلا کنسولو روشن کنی

در عجبم این برادرانه کنسول باز فک میکنن دارن FULLHD بازی میکنن در صورتی که دارن اپ اسکیله HD تماشا میکنن اونم با فریم ریته افتضاح:d

کنسول فقط به خاطره GOW3 و UNCHARTED 2 که همونام از فاصله دور قشنگن

در عجبم این برادرانه کنسول باز فک میکنن دارن FULLHD بازی میکنن در صورتی که دارن اپ اسکیله HD تماشا میکنن اونم با فریم ریته افتضاح:d

دقیقا!:d
حداقل برای ما ها که باAAو FULLHDروی پی سی بازی می کنیم گرافیک کنسول که 720وبدونAAهستش زیاد جالب نیست!بگذریم جای این بحث این تاپیک نیست!
رامین برو کلاهت را بنداز هوا هنوز480 ات نترشیده! :d

دقیقا!:d
حداقل برای ما ها که باAAو FULLHDروی پی سی بازی می کنیم گرافیک کنسول که 720وبدونAAهستش زیاد جالب نیست!بگذریم جای این بحث این تاپیک نیست!
رامین برو کلاهت را بنداز هوا هنوز480 ات نترشیده! :d

من این 480 رو تا کپلر عمرا عوض کنم حتی اگه gtx595 بیاد:)):d

کلا زمانی عوض میکنم که یه کارت 3 برابره این یکیم پرفورمنس بده

Last edited by a moderator:
دوستان خواهشا پست رو درست بخونن .... من راجع به فریم و رزولوشن حرفی نزدم !!! . من بیشتر شکایتم به خاطر عدم ساپورت پی سی هست ... من خودم اصلا یه پی سی باز هستم و تعصب خیلی زیادی رو پی سی دارم ... اما در طول یک سال گذشته که هم 360 و هم پلی 3 خریدم به این نتیجه رسیدم که این کنسول هم چیز بدی نیست و یه چیز جالب تر هم اینه که هر بازی که روی پی سی نمیاد در نوع خودش یه شاهکاره !( نمونه ها زیاده : Castlevania-Fable-Halo-Kill Zone-GOW-GeOW-Ninja Gaiden-RDR-Enslaved-FF-و..........).تو دوران پی سی گیمینگیمم هیچ وقت سیستم ضعیف نداشتم . همیشه سعی کردم بهترین کارت ها و پردازنده ها رو با توجه به بودجه و کاراییشون بخرم.
Radeon X800XT-Geforce6600GT-6800-Radeon 5850-Geforce GTX460-Geforce 9800GTاینها تقریبا کارت هایی بودن که داشتم!!!(فکر کنم همشون در زمان خودشون غولی بودن!)

ببخشید اینجا اصلا قصد تعریف از خودمو نداشتم

دوستان خواهشا پست رو درست بخونن .... من راجع به فریم و رزولوشن حرفی نزدم !!! . من بیشتر شکایتم به خاطر عدم ساپورت پی سی هست ... من خودم اصلا یه پی سی باز هستم و تعصب خیلی زیادی رو پی سی دارم ... اما در طول یک سال گذشته که هم 360 و هم پلی 3 خریدم به این نتیجه رسیدم که این کنسول هم چیز بدی نیست و یه چیز جالب تر هم اینه که هر بازی که روی پی سی نمیاد در نوع خودش یه شاهکاره !( نمونه ها زیاده : Castlevania-Fable-Halo-Kill Zone-GOW-GeOW-Ninja Gaiden-RDR-Enslaved-FF-و..........).تو دوران پی سی گیمینگیمم هیچ وقت سیستم ضعیف نداشتم . همیشه سعی کردم بهترین کارت ها و پردازنده ها رو با توجه به بودجه و کاراییشون بخرم.
Radeon X800XT-Geforce6600GT-6800-Radeon 5850-Geforce GTX460-Geforce 9800GTاینها تقریبا کارت هایی بودن که داشتم!!!(فکر کنم همشون در زمان خودشون غولی بودن!)

ببخشید اینجا اصلا قصد تعریف از خودمو نداشتم

حرفتون صحیحه

مثلا من هنوز که هنوزه رویه xbox بازی بهتر از brutal legend ندیدم و 90% بازی هایی که تازمانه مرحوم شدنه ایکسباکسم بود بازی کرده بودم.تجربه alan wake هم خوب بود.

ps3 هم بازی مثله mgs4 بهم حال نداد.با اینکه خیلی ها از گرافیکه uc2 و gow3 حرف میزنن اما زمانه mgs4 من با همه چیزش زندگی میکردم(هرچند فریم ریتش پایین بود)کیلزون 2 هم از تجربه هایه خوبه کنسولی بود و به نظرم خیلی شاختر از uc2 بود گرافیکش;)

البته من همیشه در این عجبم که چرا به یه بازی مثل Uncharted 2 این امتیاز وحشتناک رو دادن .... بازی خیلی عالی نبود و گرافیک خیلی بالایی هم نداشت ! البته جرات گفتن این حرف رو تو تاپیک مربوطه نداشتم چون خونم حلال میشد!!!... متال 4 و GOW3 جزو بهترین های این نسل بود:x.
بابت اسپم از همه معذرت میخوام

یه سوال : میدونم ربطی به اینجا نداره ، اما چرا من هر چی benchmark و ... میبینم ، این ati 6970 گند زده ؟!!!!!!!
از 460 و ... خیلی کمتر فریم میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این حرفارو نزنید 580 30% از 480 قویتره تازه درایو درستو حسابی نیومده واسش باید بیشتر منتظره عمل کرده این غول بود :d

30% مگه کمه بی انصاف :d بسه دیگه اگه از اینم بالاتر بره خود کشی میکنیم:d

الان 480 حدوده 30 تا 35% قوی تر از 5870 و یعنی کارته الانت با درایور هایه بهینه اینده تقریبا در کل 70% بهتر از 5870 میشه ینی نزدیک 2 برابرb-)بگذریم در تسلیشن که کلا هر کارتی رو دود میکنه;):d

یادته اون زمان که ازت تنها 35% جلو بودم مارو ... میدادی:d حالا که 30 % جلو افتادی خوبه منم .................:d

آخرین ویرایش:
30% مگه کمه بی انصاف :d بسه دیگه اگه از اینم بالاتر بره خود کشی میکنیم:d

الان 480 حدوده 30 تا 35% قوی تر از 5870 و یعنی کارته الانت با درایور هایه بهینه اینده تقریبا در کل 70% بهتر از 5870 میشه ینی نزدیک 2 برابرb-)بگذریم در تسلیشن که کلا هر کارتی رو دود میکنه;):d

یادته اون زمان که ازت تنها 35% جلو بودم مارو ... میدادی:d حالا که 30 % جلو افتادی خوبه منم .................:d

دقیقا درست میگی . ولی میدونی رامین هر جور حساب کتاب کردم دیدم باید 580 تهیه کنم
مگر نه اگه 6970 میگرفتم باز مثه قبل میشد

این حرفو اینجا بهت میگم تو هات نمیگم . من کلا تو عمرم 5 تا کارت گرافیک عوض کردم
5200fx
7600 gt
8800 gt
hd 5870
580 gtx

میانگین م بگیری کلا طرفدار انویدیا باید باشد:d:d:d . اگه اون بلای خانه مان سوز 8800 سرم نمیومد
حتما روندو ادامه میدادم .
تازه یادم رفت بهت بگم مادربوردم چیپست انویدیا sli ساپورته 580 استفاده میکنم تازه داره نفس میکشه

:d:d:d:d:d:d

ناقلا ولی سواله منو جواب ندادیا چرا 570 از 480 قویتره تو تستا؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or