بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

توی adsl بهترین isp غیر شاتل برای گیم چیه
تمام موارد. فرق خاصی باهم ندارن کیفیت سرویسشونم رو خطت یکجوره خط خوب باشه خوبه نباشه داغون نهایت تو اتصال یه سری بازی شاید فرق داشته باشن که اونم درهرصورت دی ان اس بزنی بهتره

• Like
Reactions: KinG-ScorpioN
روابط عمومی ایرانسل در پاسخ به پیگیری‌های زومیت در خصوص این موضوع، حذف بسته‌های ۲ تا ۷ صبح این اپراتور را تایید کرده و علت حذف این بسته‌ها را «کمتر بودن قیمت این بسته‌ها از حداقل تعرفه مصوب رگولاتوری» اعلام می‌کند: «بسته‌های غیر اوج، زیر کف تعرفه مصوب رگولاتوری قرار داشتند و به این دلیل حذف شدند.»

آن دسته از مشترکانی که طی ۶ ماه اخیر، یکی از این بسته‌ها را خریداری کرده باشند، همچنان می‌توانند از طریق بخش «بسته‌های پیشنهادی» در سوپر اپلیکیشن ایرانسل‌من یا شماره‌گیری کد دستوری #۴۴۴۴*، این بسته‌ها را فعال‌سازی کنند.
الان من میتونم بخرم و دیشب خریدم
ولی به طور کلی حذف شده
این چه بساطیه؟

بچه ها چند وقته میخوام سرویس مخابرات رو تمدید کنم یا سرویس جدید بخرم تو پنلم پیغام "هیچ سرویسی برای خرید وجود ندارد." رو میده
هم توی اپ و هم توی سایت این اررو رو میده و نمیشه سرویس خرید یا تمدید کرد
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟

بچه ها چند وقته میخوام سرویس مخابرات رو تمدید کنم یا سرویس جدید بخرم تو پنلم پیغام "هیچ سرویسی برای خرید وجود ندارد." رو میده
زنگ بزن پشتیبانی. سرویس ای دی اس اله؟ اگر ای دی اس اله از چند روز پیش جاهایی که امکان ارائه فیبر دارن خرید adsl/vdsl رو بستن ولی بازم زنگ بزن پشتیبانی دقیق مشخص میشه

• Like
Reactions: Omid-S
زنگ بزن پشتیبانی. سرویس ای دی اس اله؟ اگر ای دی اس اله از چند روز پیش جاهایی که امکان ارائه فیبر دارن خرید adsl/vdsl رو بستن ولی بازم زنگ بزن پشتیبانی دقیق مشخص میشه
دو روزه دارم زنگ میزنم یه نیم ساعت تو صف انتظار که میمونه و میرسم نفر اول بعد شمارش برعکس میشه و هی زیاد میشه افراد تو صف !
بله adsl
برای منطقه ما هر کی سرویس می‌داد رو جمع کردن که بیوفته دست خودشون فقط

دو روزه دارم زنگ میزنم یه نیم ساعت تو صف انتظار که میمونه و میرسم نفر اول بعد شمارش برعکس میشه و هی زیاد میشه افراد تو صف !
بله adsl
زنگ بزن ۱۹۵ شکایت کن امید .

• Like
بله adsl
حضوری برو کلا مخابرات شاهکاره البته من این مشکلو با پشتیبانی نداشتم همیشه وصل میشه
اره نمایندگی ها و جاهایی که انجام میدادن هم جمع کردن مثل دوران قرون وسطی باید پاشی حضوری بری کار انجام بدی کلا از قدیم داغون بودن

• Like
آره منم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم که اینجا پرسیدم ولی کسی جواب نداد :D

البته مال من میزد چون تائید هویت نشدی نمیشه خرید کنی.تو سایتش هم هر چی مشخصاتم رو میزدم باز قبول نمیکرد و میگفت اشتباهه.زنگ هم که میزدم میگفت 50 نفر جلوترن و یه بار نیم ساعت صبر کردم ولی باز نوبتم نشد

در آخر دوباره مدارک رو آپلود کردم که دیدم قبول کرده و اجازه داد تمدید کنم.البته مال من اجازه میداد تغییر سرویس بدم ولی تمدید و خرید سرویس رو اجازه نمیداد.

من اصلا آسیاتک داشتم که چون تمدید نکردم تخلیه کرده بودن و خود مخابرات همینطوری بدون اجازه اومده بود رو خطم 😐

• Like
از امروز محدودیت های شدیدی روی اینترنت کشور اعمال شده و میشه گفت اینترنت تو محدودترین حالت ممکن از بدو وجود ج ا هست. حتی سرویس هایی مثل Gear Up Booster بطور کامل یا قطع شده ان یا با اختلال شدید کار میکنن. وی پی ان های فری خارجی همگی و وی پی ان های پولی مثل Windscribe Pro بطور کامل قطع شده ان و فقط ۳ ۴ تا سرور معدودشون با اختلال کار میکنه که بی سابقه بوده.

از امروز محدودیت های شدیدی روی اینترنت کشور اعمال شده و میشه گفت اینترنت تو محدودترین حالت ممکن از بدو وجود ج ا هست. حتی سرویس هایی مثل Gear Up Booster بطور کامل یا قطع شده ان یا با اختلال شدید کار میکنن. وی پی ان های فری خارجی همگی و وی پی ان های پولی مثل Windscribe Pro بطور کامل قطع شده ان و فقط ۳ ۴ تا سرور معدودشون با اختلال کار میکنه که بی سابقه بوده.
مال من که رو نت شاتل و همراه اول همه وصلن 😐

من که با وی پی ان هایی که خودم با کلادفلر رایگان ساختم راحت وصلم
حتی اکسپرس هم وصله راحت

• Like
Reactions: jdepp
تایید میشه
سرویس پلی استیشن کند تر و مختل شده سایت های خارجی بعضا بالا نمیاره یا لازمه چندین بار رفرش کنم بیاره و اپدیت های روی موبایل من دیگه متوقف شده
درکل شبیه دی بهمن سال قبل شده

• Like
Reactions: mikami.pro
مال من که رو نت شاتل و همراه اول همه وصلن 😐
صبر کنید کم کم برای همه اعمال میشه برای منم دیشب تا ۱۲ شب داشتم بازی میکردم گیراپ اوکی بود امروز کاملا قطع شد. جالبه گیرآپ حتی بعد دی ماه هم قطع نشده بود معلوم نیست چه بلایی سر نت اوردن.

• Wow
Reactions: hamid_barca

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or