ultimate team 2
کاربر سایت
تمام موارد. فرق خاصی باهم ندارن کیفیت سرویسشونم رو خطت یکجوره خط خوب باشه خوبه نباشه داغون نهایت تو اتصال یه سری بازی شاید فرق داشته باشن که اونم درهرصورت دی ان اس بزنی بهترهتوی adsl بهترین isp غیر شاتل برای گیم چیه
الان من میتونم بخرم و دیشب خریدمروابط عمومی ایرانسل در پاسخ به پیگیریهای زومیت در خصوص این موضوع، حذف بستههای ۲ تا ۷ صبح این اپراتور را تایید کرده و علت حذف این بستهها را «کمتر بودن قیمت این بستهها از حداقل تعرفه مصوب رگولاتوری» اعلام میکند: «بستههای غیر اوج، زیر کف تعرفه مصوب رگولاتوری قرار داشتند و به این دلیل حذف شدند.»
آن دسته از مشترکانی که طی ۶ ماه اخیر، یکی از این بستهها را خریداری کرده باشند، همچنان میتوانند از طریق بخش «بستههای پیشنهادی» در سوپر اپلیکیشن ایرانسلمن یا شمارهگیری کد دستوری #۴۴۴۴*، این بستهها را فعالسازی کنند.
زنگ بزن پشتیبانی. سرویس ای دی اس اله؟ اگر ای دی اس اله از چند روز پیش جاهایی که امکان ارائه فیبر دارن خرید adsl/vdsl رو بستن ولی بازم زنگ بزن پشتیبانی دقیق مشخص میشهبچه ها چند وقته میخوام سرویس مخابرات رو تمدید کنم یا سرویس جدید بخرم تو پنلم پیغام "هیچ سرویسی برای خرید وجود ندارد." رو میده
هم توی اپ و هم توی سایت این اررو رو میده و نمیشه سرویس خرید یا تمدید کرد
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟
دو روزه دارم زنگ میزنم یه نیم ساعت تو صف انتظار که میمونه و میرسم نفر اول بعد شمارش برعکس میشه و هی زیاد میشه افراد تو صف !زنگ بزن پشتیبانی. سرویس ای دی اس اله؟ اگر ای دی اس اله از چند روز پیش جاهایی که امکان ارائه فیبر دارن خرید adsl/vdsl رو بستن ولی بازم زنگ بزن پشتیبانی دقیق مشخص میشه
زنگ بزن ۱۹۵ شکایت کن امید .دو روزه دارم زنگ میزنم یه نیم ساعت تو صف انتظار که میمونه و میرسم نفر اول بعد شمارش برعکس میشه و هی زیاد میشه افراد تو صف !
بله adsl
برای منطقه ما هر کی سرویس میداد رو جمع کردن که بیوفته دست خودشون فقط
حضوری برو کلا مخابرات شاهکاره البته من این مشکلو با پشتیبانی نداشتم همیشه وصل میشهدو روزه دارم زنگ میزنم یه نیم ساعت تو صف انتظار که میمونه و میرسم نفر اول بعد شمارش برعکس میشه و هی زیاد میشه افراد تو صف !
بله adsl
برای منطقه ما هر کی سرویس میداد رو جمع کردن که بیوفته دست خودشون فقط
آره منم چند وقت پیش همین مشکل رو داشتم که اینجا پرسیدم ولی کسی جواب ندادبچه ها چند وقته میخوام سرویس مخابرات رو تمدید کنم یا سرویس جدید بخرم تو پنلم پیغام "هیچ سرویسی برای خرید وجود ندارد." رو میده
هم توی اپ و هم توی سایت این اررو رو میده و نمیشه سرویس خرید یا تمدید کرد
کس دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟
مال من که رو نت شاتل و همراه اول همه وصلناز امروز محدودیت های شدیدی روی اینترنت کشور اعمال شده و میشه گفت اینترنت تو محدودترین حالت ممکن از بدو وجود ج ا هست. حتی سرویس هایی مثل Gear Up Booster بطور کامل یا قطع شده ان یا با اختلال شدید کار میکنن. وی پی ان های فری خارجی همگی و وی پی ان های پولی مثل Windscribe Pro بطور کامل قطع شده ان و فقط ۳ ۴ تا سرور معدودشون با اختلال کار میکنه که بی سابقه بوده.
من که با وی پی ان هایی که خودم با کلادفلر رایگان ساختم راحت وصلماز امروز محدودیت های شدیدی روی اینترنت کشور اعمال شده و میشه گفت اینترنت تو محدودترین حالت ممکن از بدو وجود ج ا هست. حتی سرویس هایی مثل Gear Up Booster بطور کامل یا قطع شده ان یا با اختلال شدید کار میکنن. وی پی ان های فری خارجی همگی و وی پی ان های پولی مثل Windscribe Pro بطور کامل قطع شده ان و فقط ۳ ۴ تا سرور معدودشون با اختلال کار میکنه که بی سابقه بوده.
بعضی لوکیشن ها از کار افتادهحتی اکسپرس هم وصله راحت
تایید میشهاز امروز محدودیت های شدیدی روی اینترنت کشور اعمال شده و میشه گفت اینترنت تو محدودترین حالت ممکن از بدو وجود ج ا هست. حتی سرویس هایی مثل Gear Up Booster بطور کامل یا قطع شده ان یا با اختلال شدید کار میکنن. وی پی ان های فری خارجی همگی و وی پی ان های پولی مثل Windscribe Pro بطور کامل قطع شده ان و فقط ۳ ۴ تا سرور معدودشون با اختلال کار میکنه که بی سابقه بوده.
صبر کنید کم کم برای همه اعمال میشه برای منم دیشب تا ۱۲ شب داشتم بازی میکردم گیراپ اوکی بود امروز کاملا قطع شد. جالبه گیرآپ حتی بعد دی ماه هم قطع نشده بود معلوم نیست چه بلایی سر نت اوردن.مال من که رو نت شاتل و همراه اول همه وصلن![]()