بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اینسری استثنائا تقصیر اینا نیست.
اروپا؛ مخصوصا آلمان و دقیقتر میشه جعبه تقسیم اینترنت فرانفورکت مشکل و اختلال پیدا کرده
البته الان بهتر شده 2 روز پیش رسما قطع بود.

آلمانم یه ذره مشکل پیدا کنه اینترنت ایران کلا میره رو هوا

شاتل چند روزه که دچار اختلال شده و پینگش نوسان شدید داره و هر چی هم به پشتیبانی زنگ میزنم میگه تحمل کنید.تو یوتیوب هم 2 نفر هستن استریم فیفا میکنن دیدم اونا هم پینگشون این هفته همینطوری رفته بود بالا حتی رو فیبر نوری.
حالا میخوام بدونم کسی دیگه مشکل نداره؟با اینترنت دیگه؟

تو این هفته شاید روزی 1 ساعت فقط پینگ اوکی بوده.بیشتر هم روی 8.8.8.8 هست ولی بعضی وقتها 4.2.2.4 و بقیه هم مشکل دارن
تایید میشه شاتل اوضاعش خرابه

• Like
Reactions: hamid_barca
رفقا من لپتاپم رو خاموش و روشن میکنم تا شیلتر شکن رو روشن نکنم زیر اون علامت وای فای میزنه no internet و اینترنت هم بالا نمیاد
چرا اینجوری میشه ؟

رفقا من لپتاپم رو خاموش و روشن میکنم تا شیلتر شکن رو روشن نکنم زیر اون علامت وای فای میزنه no internet و اینترنت هم بالا نمیاد
چرا اینجوری میشه ؟
پراکسی تعریف شده. باکس سرچ ویندوز بنویس internet option بازش کن. بخشِ connections رو انتخاب کن پایین lan settings رو بزن و تیک پراکسی رو بردار

یه سوال راجع به فیبر نوری دارم ،
چند وقته زده به سرم فیبر نوری بگیرم ، البته سمت ما فقط مخابرات ساپورت میکنه، میخواستم ببینم‌ واسه گیم از ADSL بهتره؟ من با اروپا و مشخصا آلمان مثلا توی بازی بتلفیلد پینگ ۸۲ میگیرم، فیبر نوری قراره مثلا چند بده بهم؟
البته نت الانم سرعت دانلود نداره ، اگر سرعت های بالاتر بگيرم بخاطر نویزی که خطم داره SNR میره بالا تایم اوت میگیره و پینگم هم بالا میره! با اینکه بهترین سیم مسی رو از جلوی در تا مودم مستقیم آوردم!
تصاویری که ضمیمه میکنم مربوط به کوچه کناری ما هستش و کلا با خونه ما ۴۰ متر فاصله شه ، از مخابرات پرسیدم میگه واسه شما هنوز نیامده در صورتی که کوچه کناریمون داره! میشه با پیگیری کاری کرد بکشن برامون؟
دارن سنگ فرش میکنن پیاده رو رو! زدن انگار یکی از مسیرهاش رو قطع کردن :دی

یه سوال راجع به فیبر نوری دارم ،
چند وقته زده به سرم فیبر نوری بگیرم ، البته سمت ما فقط مخابرات ساپورت میکنه، میخواستم ببینم‌ واسه گیم از ADSL بهتره؟ من با اروپا و مشخصا آلمان مثلا توی بازی بتلفیلد پینگ ۸۲ میگیرم، فیبر نوری قراره مثلا چند بده بهم؟
البته نت الانم سرعت دانلود نداره ، اگر سرعت های بالاتر بگيرم بخاطر نویزی که خطم داره SNR میره بالا تایم اوت میگیره و پینگم هم بالا میره! با اینکه بهترین سیم مسی رو از جلوی در تا مودم مستقیم آوردم!
تصاویری که ضمیمه میکنم مربوط به کوچه کناری ما هستش و کلا با خونه ما ۴۰ متر فاصله شه ، از مخابرات پرسیدم میگه واسه شما هنوز نیامده در صورتی که کوچه کناریمون داره! میشه با پیگیری کاری کرد بکشن برامون؟
دارن سنگ فرش میکنن پیاده رو رو! زدن انگار یکی از مسیرهاش رو قطع کردن :دی
ببین خیلی مختصر میگم مخابرات که اوکیه فیبرش و مشکلی نداره
از نظر پینگ تفاوتی با adsl نداره اما خوب سرعت به شدت بالاتر داره چه دانلود چه اپلود
نویز سیم مسی هم نداره و از نظر تایم اوت خیلی مناسب تره
اما مهم اینه که باید خیلی پیگیری بکنی تا بکشن تا خونه شما
مثلا من رفتم مخابرات گفتم سر کوچمونه گفت اره هزینش حدود 5 تومن میشه میخواید سفارش بدید
که خوب من سرعت دانلود بالاتر از 16 نیاز ندارم و پینگم هم با شاتل عالیه و نیازی ندیدم که بخوام 5 تومن هزینه کنم

• Like
Reactions: AM!R
ببین خیلی مختصر میگم مخابرات که اوکیه فیبرش و مشکلی نداره
از نظر پینگ تفاوتی با adsl نداره اما خوب سرعت به شدت بالاتر داره چه دانلود چه اپلود
نویز سیم مسی هم نداره و از نظر تایم اوت خیلی مناسب تره
اما مهم اینه که باید خیلی پیگیری بکنی تا بکشن تا خونه شما
مثلا من رفتم مخابرات گفتم سر کوچمونه گفت اره هزینش حدود 5 تومن میشه میخواید سفارش بدید
که خوب من سرعت دانلود بالاتر از 16 نیاز ندارم و پینگم هم با شاتل عالیه و نیازی ندیدم که بخوام 5 تومن هزینه کنم
بعد از یه تحقیق ریز فهمیدم اینی که سر کوچه ماست فیبرنوری ایرانسله!
و اصلا هیچ اطلاعی از کیفیتش ندارم که فیبر نوری ایرانسل بهتره یا مخابرات یا هزینه هاشون چطوریه!
تماس گرفتم باهاشون گفت هزینه اولیه ۵ تومن میشه که دو تومنش تقریبا مودمشه،
من با سرعت دانلودم مشکل دارم چون بیشتر از ۸ قابل استفاده نیست نتم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or