بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من تهرانم منطقه ٢ گيشا شهرآرا اونورا

به نظرم های وب بهتر باشه.چون مخابرات شبها کلا روتش عوض میشه و پینگ تایم میره بالا و چون شما برات پینگ مهمه همون های وب.پارس آنلاین هم خیلی خوبه .پارس آنلاین در مراکز مخابراتی منتخب امکان ارائه سرویس مخصوص گیم داره که پینگش خیلی خوبه.

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

ای داد بیداد!! منم 2 مگ نامحدود داشتم الان نامحد.د رو جمع کردن که هیچ چرا دیگه دانلود شبانه رو جمع کردن؟ من دیدم دیشب کم شد از ترافیکم! :((

بله ... باید خط رو جمع آوری کنید . شرکت زیاد هست توی اهواز که نامحدود میدن !!! فکر کردن هر کاری خواستن می تونند انجام بدن بعد مشتری هم باید بمونه :|

بدون شرح:|
a43797980af762a81.jpg

البته سرعت 722 مگابیته نه مگابایت. یکی از دوستان اشتباهی فکر کرد طرف در ثانیه 722 مگابایت دانلود داره. البته همچین سرعتی دارنا ولی این نیست.
آقا من یه سوال واسم پیش اومده. این پینگش چنده؟ نه جدا چنده؟ نه خداییش؟
به قول فامیل دور : چی شده ؟ چی شده؟!

عزیزان این google خیلی‌ وقته برام باز نمیشه و نیاز به *شکن داره، قبلا بعد دو سه‌ رو درست میشد، الان چند ماهه.
از طرف ISP دستکاری شده یا مشکل از جا دیگست؟

دوستانی که 2MB پارس آنلاین دارن سرعتش چقدر هستش؟ اونی که 4GB ماهانه میده نه اون نامحدودش.
من الان 512 حجمی دارم سرعت دانلودم حدود 230 هستش. اونوقت اگه این 2مگ رو بگیرم سرعت حدود 800 رو میده؟

دوستانی که 2MB پارس آنلاین دارن سرعتش چقدر هستش؟ اونی که 4GB ماهانه میده نه اون نامحدودش.
من الان 512 حجمی دارم سرعت دانلودم حدود 230 هستش. اونوقت اگه این 2مگ رو بگیرم سرعت حدود 800 رو میده؟

رفیق 512که داری حجمش چقده؟هزینشم لطفا بگو
من از شرکت حسابگر 512ویژه دارم به زور 50کیلو بایت دانلودشه ماهی 28تومن

بله دوست من ۲ مگ محدود پارس آنلاین داره تا ۹۵۰ سرعت دانلود میده توو روز و شب حدود ۲۵۰

بله دوست من ۲ مگ محدود پارس آنلاین داره تا ۹۵۰ سرعت دانلود میده توو روز و شب حدود ۲۵۰

پس ميگيرمش. ممنون

رفیق 512که داری حجمش چقده؟هزینشم لطفا بگو
من از شرکت حسابگر 512ویژه دارم به زور 50کیلو بایت دانلودشه ماهی 28تومن
ماهانه 10GB ميده و شيش ماهش ميشه 154 تومن.

کاملا به منطقه مخابراتی شما بستگی داره.البته اینطور که دوستان از های وب میگن پینگ تایمش در اکثر ساعات شبانه روز خوبه ولی من خودم که مخابرات تجربه کردم ساعات پایانی شب و عصر ها پینگ تایمش میره بالا.ساعت ۱۰ صبح امروز پینگ ۱۲۰ بود ولی آخر شب میاد رو ۲۷۰

سلام خسته نباشید من کیفیت خطم خوبه و از اسیاتک سرویس میگیرم همانطور که میدانید پینگ اسیاتک زیاد جالب نیست اگر من برم پارس انلاین بگیرم کیفیت خطم تعغیر نمیکنه ... یه سوال دیگه پارس انلاین سرویس گیم داره ؟ اینم یه عکس از کیفیت خطم
http://img.upload724.com/images/41387280649151590286.jpg

به نظرم های وب بهتر باشه.چون مخابرات شبها کلا روتش عوض میشه و پینگ تایم میره بالا و چون شما برات پینگ مهمه همون های وب.پارس آنلاین هم خیلی خوبه .پارس آنلاین در مراکز مخابراتی منتخب امکان ارائه سرویس مخصوص گیم داره که پینگش خیلی خوبه.

پارس آنلاين منطقه ما پره متأسفانه... :( همون هاى وب ميگيرم ممنون
ولى در كل هاى وب بهتره يا پارس آنلاين؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or