بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سرویس ART5. (نامحدود با سرعت 384 کیلوبیت)

در ساعات خاصی نیست 24 ساعته سرویس سرعتش رو 8 هستش!
اینم تستی که الان گرفتم:
3526209846.png
سرویستون Art هست نمیتونم کمکی بکنم اگر Echo بود روش میدادم شبها مشکل دانلود نداشته باشید.

نزدیک به 15 روز میشه پینگم به شدت رفته بالا . از 140 - 150 رسیده به 350 -400 . پارس آنلاین تهران .

من اوایل فروردین رفتم از مخابرات سرویس بگیرم ولی هنوز سرویسم وصل نشده . به اسم ـه نامحدود خریدم ولی میگن 108 گیگ بیشتر مجاز نیست .

نزدیک به 15 روز میشه پینگم به شدت رفته بالا . از 140 - 150 رسیده به 350 -400 . پارس آنلاین تهران .

من اوایل فروردین رفتم از مخابرات سرویس بگیرم ولی هنوز سرویسم وصل نشده . به اسم ـه نامحدود خریدم ولی میگن 108 گیگ بیشتر مجاز نیست .

بنده هم پارس آنلاین هستم مثه شما البته سمنانم ، منم پینگم بین 300 تا 400 میچرخه :| .

بله بنده هم از مخابرات خوزستان سرویس دارم . اول سرویس نامحدود رو حذف کردن ، بعد هم شبانه ‍‍!!! هر گیگ رو 4200 تومن میدن . اگر مشترک در ماه 50 گیگ ( کاربر کم مصرف از نظر من ) دانلود داشته باشه باید بالای 210 هزار تومن پول سرویس بده ... چپاول و غارت از نوع مدرن !!! البته من که ماهی حداقل 150 گیگ دانلود داشتم نمی دونم باید چه کار کنم !!! اگر برای تخلیه خط درخواست بدید خیلی اذیت می کنن تا تخلیه کنن ولی چاره ای نیست ... بهتره دنبال یه ISP دیگه بگردید توی شهرتون !! معلوم نیست چرا یک دفعه اینطوری کردن :| بعید می دونم پیگیری و از این جور حرفا جواب بده .
ای داد بیداد!! منم 2 مگ نامحدود داشتم الان نامحد.د رو جمع کردن که هیچ چرا دیگه دانلود شبانه رو جمع کردن؟ من دیدم دیشب کم شد از ترافیکم! :((

آقا لطفا راهنمايى كنيد! هاى وب بگيرم يا مخابرات؟ شبانه نميخوام پينگ مهمه

کاملا به منطقه مخابراتی شما بستگی داره.البته اینطور که دوستان از های وب میگن پینگ تایمش در اکثر ساعات شبانه روز خوبه ولی من خودم که مخابرات تجربه کردم ساعات پایانی شب و عصر ها پینگ تایمش میره بالا.ساعت ۱۰ صبح امروز پینگ ۱۲۰ بود ولی آخر شب میاد رو ۲۷۰

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

کاملا به منطقه مخابراتی شما بستگی داره.البته اینطور که دوستان از های وب میگن پینگ تایمش در اکثر ساعات شبانه روز خوبه ولی من خودم که مخابرات تجربه کردم ساعات پایانی شب و عصر ها پینگ تایمش میره بالا.ساعت ۱۰ صبح امروز پینگ ۱۲۰ بود ولی آخر شب میاد رو ۲۷۰

Sent from my PadFone Infinity using Tapatalk

من تهرانم منطقه ٢ گيشا شهرآرا اونورا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or