بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام من میخوام isp رو عوض کنم از کجا بگیرم که برای بازی آنلاین خوب باشه و همه بازی ها رو بدون لگ بازی کنم؟

همچین چیزی تو ایران وجود نداره

- - -ویرایش - - -

دوستان عزیز من یک مشکل دارم هرکی میدونه کمک کنه وقتی مودم رو خاموش / روشن میکنم چراغ مربوط به نت قرمز میشه و نتم به مدت 3 روز قطع میشه دلیلش چیه؟

- - -ویرایش - - -

دوستان عزیز من یک مشکل دارم هرکی میدونه کمک کنه وقتی مودم رو خاموش / روشن میکنم چراغ مربوط به نت قرمز میشه و نتم به مدت 3 روز قطع میشه دلیلش چیه؟
نتت رو از مخابرات گرفتی؟

- - -ویرایش - - -

یه درصد موفقیت پایین(حدود 1%) هست واسه پیدا کردن اینچنین ispـیی!!! البته هر چقدم isp خوب باشه باز وضع نت کشور افتضاحه و هر روز یه بازیی در میاره!!

به خاطر وضع نته!! سعی میکنه که به مرکز وصل شه ولی طول میکشه فک کنم!! واسه منم بعضی وقتا اینجوری میشه!

دوستان من امروز یه خط مستقیم کشیدم از مودم بردم تا دم در خونه سرعت یه 20 تا 30 تایی رفت بالا اما نویز وsnr هیچ تغییری نکردن حالا بنظرتون برم مخابرات و شکایت کنم دیگه چون از دست من کاری ساخته نیست و اینترنت 2 مگ من نهایت 175 کیلوبایت سرعت میده!!!
اگر هم درست نکردن خطو میرم رو یه isp دیگه تست میکنم بلکه بهتره بشه و اگر نشد بر میگردم رو فیبر.

دوستان من امروز یه خط مستقیم کشیدم از مودم بردم تا دم در خونه سرعت یه 20 تا 30 تایی رفت بالا اما نویز وsnr هیچ تغییری نکردن حالا بنظرتون برم مخابرات و شکایت کنم دیگه چون از دست من کاری ساخته نیست و اینترنت 2 مگ من نهایت 175 کیلوبایت سرعت میده!!!
اگر هم درست نکردن خطو میرم رو یه isp دیگه تست میکنم بلکه بهتره بشه و اگر نشد بر میگردم رو فیبر.
شما بهشون گفتید که upstream و down streamت رو بالا ببرن؟

اینم از تست
92759864747142085515.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or