بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام ، لطفا جواب بديد
من الان ٢ مگ مخابرات محدود دارم خيلي قطعي داره و پينگشم ٢٠٠ هست
به نظرتون برم شاتل بگيرم يا پارس انلاين ؟ سرويس هاي جديد شاتل كه 8 و 6 مگ اومده چطوريه ؟
و لطفا طريقه تخليه خط يا پورت هم توضيح بديد

اگه 90 گیگم باشه بازم خیلی خوبه! شبی 3 گیگ دانلود کنی میشه ماهی 90 گیگ!

و اینکه سرعت دانلود تو شب نصف هم میشه مثل شاتل یا این طرح قبلی مخابرات؟

سرعتت مثل شاتل از 500 نمیشه 10 .اگه 90 گیگ دانلود کنی میشه حدودا 120 کیلو

سلام ، لطفا جواب بديد
من الان ٢ مگ مخابرات محدود دارم خيلي قطعي داره و پينگشم ٢٠٠ هست
به نظرتون برم شاتل بگيرم يا پارس انلاين ؟ سرويس هاي جديد شاتل كه 8 و 6 مگ اومده چطوريه ؟
و لطفا طريقه تخليه خط يا پورت هم توضيح بديد

سمت شاتل نری بهتره پینگش بالای 400 هست

سمت شاتل نری بهتره پینگش بالای 400 هست
دوست عزیز بستگی به محله داره رفیق من میدان خراسون میشینن دیشب ازش پرسیدم شاتل 4 گیگ داره 512 پینگش 170 بود همین اسیا تک که خودم درام پینگش افتضاح خیلی جاهای دیگه خوبه
بهترین توصیه من اینه تو محلتون بپرس یا نه برو کافی منت یا گیم نت محلتون پرسجو کن

با لندن البته بگم سرور گیم شاتل ران شده این پینگمه وگرنه همون 400 اینا بود
والا شاتل بیشتر جاها پینگش خرابه!
من خودم مشهد شاتل داشتم خیلی از اقواممونم شاتل داشتن! دوستامم شاتل داشتن و الانم دارن! همشون پینگشون داغونه! بهترین حالت با 4.2.2.4 پینگ 280 هست!
ولی الان مخابرات با تهران 30 ـه و با خارج هم 140-170 اینا هست بغیر از بعد ظهر ها که بعضی مواقع خراب میشه میره روی 240 اینا!

------

دوستان این طرحایی که مخابرات خراسان میده شبانه رایگان داره؟
همین طلایی یا نقره و ...

منم سوال مجید رو دارم :d این طرح های 10 مگ مخابرات مشهد شبانه رایگان داره یا نه ؟ من دیگه زورم میاد اون نامحدود رو شارژ کنم خیلی گرونه :|

عزیز چرا اطلاع نداری حرف میزنی؟؟ پینگ بنده با شاتل 256 نامحدود !!!! 150-170 هست در بد ترین حالت

تست بگیر بزار 13 نفر از دوستای بنده شاتل دارن همشون پینگشون خرابه خرابه ( اهواز و اصفهان) تنها راهی که پینگ شاتل رو بیاره پایین زنگ زدن به پشتیبانی و قرار دادن اکانت گیمینگ هست(من اطلاع ندارم من بیشتر 5-6 تا ای اس پی تست کردم)

- - -ویرایش - - -

با لندن البته بگم سرور گیم شاتل ران شده این پینگمه وگرنه همون 400 اینا بود

پس خودتم قبول داری میای اینجا بد حرف میزنی؟ واقعا که .... تازه با همون اکانت گیمینگ روی سرویس هم من توی بازی هایی مثل بتل همیشه مشکل داشتم اون علامت زرده بالا میومد اصلا نمیشد تکون بخوری در کل شاتل نه برای دانلود خوبه و نه برای گیم خودمم 2 مگ نامحدود شاتل داشتم اصلا راضی نبودم 3 گیگ دان میکنی یک هفته سرعت دانلود رو میاره زیر 10

بنده هم گفتم که زنگ زدم سرور گیم رو برام فعال کردن

البته الان یکم شلوغ شده ساعت شلوغی هست و بالاست ولی با 4.2.2.4 170 ایناست

- - -ویرایش - - -

تست بگیر بزار 13 نفر از دوستای بنده شاتل دارن همشون پینگشون خرابه خرابه ( اهواز و اصفهان) تنها راهی که پینگ شاتل رو بیاره پایین زنگ زدن به پشتیبانی و قرار دادن اکانت گیمینگ هست(من اطلاع ندارم من بیشتر 5-6 تا ای اس پی تست کردم)

- - -ویرایش - - -

پس خودتم قبول داری میای اینجا بد حرف میزنی؟ واقعا که .... تازه با همون اکانت گیمینگ روی سرویس هم من توی بازی هایی مثل بتل همیشه مشکل داشتم اون علامت زرده بالا میومد اصلا نمیشد تکون بخوری در کل شاتل نه برای دانلود خوبه و نه برای گیم خودمم 2 مگ نامحدود شاتل داشتم اصلا راضی نبودم 3 گیگ دان میکنی یک هفته سرعت دانلود رو میاره زیر 10

میشه اون محدودیت رو دور زد ولی خوب واقعا گرون هستش
شما مخابرات داری؟ بهتر هست؟ اگه هست بگو عوض کنم چون نصف قیمته شاتل هست...

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

میشه اون محدودیت رو دور زد ولی خوب واقعا گرون هستش
شما مخابرات داری؟ بهتر هست؟ اگه هست بگو عوض کنم چون نصف قیمته شاتل هست...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or