بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

شما باید از شیلتر شکن های داخلی استفاده کنین یا شیلتر شکن های خارجی که سرعت رو محدود نکرده باشن

قیمتاش بالاس اما کار میکنه اکانت تست هم داره ...شاتل دارم 8 مگ شبی حداقل 17 و حداکثر 22 گیگ دانلود میکنم. سرویس های بازیش هم کار میکنه
║█║فروش اکانت iDownload و iGame جهت رفع محدودیت سرعت دانلود روزانه/شبانه و کاهش پینگ تایم در بازی║█║ | انجمنهای پرشین تولز

Whaaaa..... شبی 17-22 گیگ میتونین دانلود کنین با شاتل؟ مگه اون طرح دانلود منصفانه اینا نداره؟!
کجا هستین شما؟ تهران؟

شاتلو میشه با یه چیز پی ان دور زد و بدون محدودیت سرعت و حجم شبانه دانلود کرد!!
میدونستم میشه محدودیت سرعت رو دور زد، فکر نمیکردم حجم شبانه هم حساب نکنه، خیلی عالیه! :d
سرعت شما 8 مگ هست؟ چه سرویسی دارید دقیقا؟ من میخواستم برم از آشنای اول بگیرم، الان اگه شاتل اینجوریه که 100% میرم اینجا! :d

میدونستم میشه محدودیت سرعت رو دور زد، فکر نمیکردم حجم شبانه هم حساب نکنه، خیلی عالیه! :d
سرعت شما 8 مگ هست؟ چه سرویسی دارید دقیقا؟ من میخواستم برم از آشنای اول بگیرم، الان اگه شاتل اینجوریه که 100% میرم اینجا! :d

تو سایت شاتل هست اکو اقتصادی که 8 مگ با شبانه رایگان داره.
اگه حاضری بغیر از هزینه سرویس 10 تومن اضافه بدی خیلی خوبه
///////////
خواهشا این چیزا رو به ISP نگین که از همین هم بیفتیم

///////////
آخه مشتری چرا باید به isp بگه؟ بعد احتمال زیاد از این وضعیت خبر هم دارن.
سرویس های Art بود که سرعت بالاتر می بستن روی هر خط؟ قبلا خونده بودم که 256 رو 2 مگ می بستن.

من شاتل ندارم ولی از شاتل دارا شنیدم!!
شاتل واسه 90% افراد خوبه! البته اگه محدودیت شبانه شو در نظر نگیریم!!
isp من نمایندگی آسیاتک و عصر تلکامه و من با نت 128 با همین سرعت و بیشتر از خارج دانلود میکنم!!(البته پینگ زیاد خوب نیست!! خیلی خوب شه 200ـه! البته بدشم 300ـه!)

///////////
mac man جان من که خودم 3 سال پیش از اون روش استفاده می گردم از این نون خردن افتادم ماشالله اینقدر لو رفت روش که اخر با وی پی ان کریو بستن سرعت رو و دیگه نمیشه دور زد متاسفانه وقتی چیزی گسترش پیدا می کنه به سرعت هم نابود میشه برای همین بود روشم رو مدتها لو نمیدادم و به کسی چیزی نمی گفتم چون لو دادن و گسترش همانا و بستنش هم همانا واسه اینا کاری نداره فقط کافیه رو پروتوکول اون وی پی ان پورت رو ببندند و محدود کنن فقط همین به راحتی بسته میشه. طرف اومده تو اینترنت با سوء استفاده این روش رو پخش کرده کلی هم روش خواسته درآمد در بیاره با فروش اکانت و کلی تبلیغات بعدجناب مغز متفکر فکر اینو نکرده خب شرکت بفهمه ظرف 1 ساعت راحت این روش رو منحل می کنه !!!
متاسفانه فعلا منحل شده روی کریو...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or