بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان کسی اینجا اسیاتک استفاده می کنه ؟ کسی از جریان این سرویسای برنزی،نقره ای و طلایی نامحدودش خبر داره ؟ فرقشون چیه ؟

ساعات رایگان سرویس های محدودش چجوریه ؟
من استفاده میکنم هم محدود داشتم هم نامحدود
فرق برنزی و طلایی و ... فقط در اشتراک گذاریش هست و حداقل تبادل
مثلا طلایی سرعتت 1 به 4 هست
حداقل تبادل مثلا نوشته 1 مگ با تبادل 1 ماه 12 گیگ
یعنی فقط میتونی 12 گیگ در یک ماه به سرعت 1 مگ دانلود کنی از اون به بعد سرعتت رو به شدت محدود میکنن که سیاست بسیار مسخره ای هست .....

اما محدود که هم اکنون استفاده میکنم
1 مگ دارم 10 گیگ در ماه + شبانه رایگان
روز ها سرعتش تا 600 هم میرسه
شب ها هم سرعتش از 90 تا 120 متغیره که من راحت شبی 2 گیگ تقریبا دانلود میکنم از از این جهت عالیه ...

من استفاده میکنم هم محدود داشتم هم نامحدود
فرق برنزی و طلایی و ... فقط در اشتراک گذاریش هست و حداقل تبادل
مثلا طلایی سرعتت 1 به 4 هست
حداقل تبادل مثلا نوشته 1 مگ با تبادل 1 ماه 12 گیگ
یعنی فقط میتونی 12 گیگ در یک ماه به سرعت 1 مگ دانلود کنی از اون به بعد سرعتت رو به شدت محدود میکنن که سیاست بسیار مسخره ای هست .....

اما محدود که هم اکنون استفاده میکنم
1 مگ دارم 10 گیگ در ماه + شبانه رایگان
روز ها سرعتش تا 600 هم میرسه
شب ها هم سرعتش از 90 تا 120 متغیره که من راحت شبی 2 گیگ تقریبا دانلود میکنم از از این جهت عالیه ...

وضعیت پینگش چجوریاست ؟

وضعیت پینگش چجوریاست ؟
برای من از 200 تا 250 است ولی بستگی به مکانتون داره
پشتیبانی شهر ما وقتی بهش گفتم با 4.2.2.4 پینگم 250 است برگشت 2 بار رفرش داد گفتم تفاوتی نکرد بعد یکدفعه گفت 250 کاملا عادیه !!! :|:|:|

آخرین ویرایش:
دوستان راهی هست که گیمینگ و که فعال کردم کاری کرد که پینگ پایین بیاد ؟

نمیدونم چرا الان 4.2.2.4 میرم تایم روی 151 هستش اما با سایت اسپیدتست میرم روی 240 میچرخه !:|

دوستان کسی اینجا اسیاتک استفاده می کنه ؟ کسی از جریان این سرویسای برنزی،نقره ای و طلایی نامحدودش خبر داره ؟ فرقشون چیه ؟

ساعات رایگان سرویس های محدودش چجوریه ؟

سرویس بنزی که عادیه سرویس طلایی و نقری یه مقدار مشخص ابتدای سرویست سرعتش بالاتس مثلا 5 گیگ اول سرعتت 5-4 برابره بقیش عادیه

کسی از آشنای اول سرویس داره؟ مخصوصا توی رشت.
من از ضحی کیش سرویس دارم که افتضاحه، میگن آشنای اول خیلی خوبه و شبانه هم سرعت نمیاد پایین. کسی تجربه کرده اینجا؟؟

فتوشاپه! خیلی افتضاح هم فتوشاپ شده! :D

البته یه احتمال دیگه هم هست و اونم اینه که باباش رئیسِ رئیس بووووووووووووق باشه که در اون صورت هر چه سریعتر به فکر وصیت نامه باش!:دی

نمیدونم چرا الان 4.2.2.4 میرم تایم روی 151 هستش اما با سایت اسپیدتست میرم روی 240 میچرخه !:|

با کجا پینگ میگیری که 240ـه؟

البته یه احتمال دیگه هم هست و اونم اینه که باباش رئیسِ رئیس بووووووووووووق باشه که در اون صورت هر چه سریعتر به فکر وصیت نامه باش!:دی
نه بابا فوتوشاپه رو تصویر زوم کن ....
والا ما هرچی باشیم عقده ی نت خوب به ی همچین کارایی وادارمون نمیکنه =))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or