بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من همین کاری که شما گفتین رو کردم، ولی مشکل حل نشد. هم از مخابرات 2 مگ محدود دارم، هم اندیشه 256 نامحدود. مخابرات که سرعتش افتضاح میشه واقعا، ولی خب همون مشکل تک کانکشن رو داره که با چند تا دانلود همزمان حل میشه. ولی همه مثلا از Steam نمیتونم با سرعت خوب دانلود کنم دیگه...
فقط شاتل تست شده...

امروز رفتم downstream خطم رو نگاه کردم زده بود : 6751kbps که میشه حدود 850 کیلوبایت در صورتی که من با سرعت 270 دانلود میکنم . به نظرتون زنگ بزنم بهشون بگم ؟

شمارو نمیدونم کدوم شهرید ولی من الان توی تهران " 2مگ ماهی 25000 چند ماهه هر شب دارم چند گیگ دانلود میکنم با کمترین افت سرعت"معمولا هم سرعتم روی 1 مگابایت هست اونم توی ساعات رایگان.خلاصش کنم طوری شده که انقدر دانلود کردم که دیگه از هر چی دانلوده بدم میاد.فکر کنم کل اینترنتو دانلود کردم:d.حالا شما سرویس و شهرتون چیه که انقدر خشمگینید:d;)
منم کرجمسرعتم هم بد نیست 200 هست
ولی تو سایتش زده 256 نامحدود 20 گیگ اول 380
بعد همه سایتها قیمتها رو اوردن پایین پارس قبل همه خبر دار شد سریع ،نامحدوداشو حجمشونو نصف کرد بعد که ارزون شد اومد نصف مقداری که کم کرده بود رو برگردوند
مثلا 128 نامحدود تا 20 گیگ سرعت بالا بود الان شده تا 15 گیگ
اینکه میگه از پارس کثیفتر نیست یعنی همین
پارسال انتی ویروس بیت دیفندر داد عیدی چون مشترک بالای 3 سال کم داشت امسال دید زیاد شدن کرد 3 روز اضافه برا نامحدودا و ا گیگ هم برای محدودا
هنوز پارس انلاینو نشناختی
ما هم تو اون دو سال اول شبها سرعتمون افت نداشت
کم کم تا خرخرش مرکز مخابراتی ما رو پر کردن و سرعت شبا نمیتونست یه سایت ورزش 3 باز کنه که اینقدر اعتراض کردیم سرعت رسید 1/8 سرعت خط
صبر کن پر شه مرکزت بعد میگم
بعد کار ما صبحه با اینترنت ،شب میخوایم بخوابیم بریم سرکارمون
نمیتونیم شب بیداری کنیم(البت میدونم الان میگی بزار رو idm برات دان کنه)
پارس عوض شده و هر سال بدتر از پارسال
ت گوهردشت و سه راه گوهردشت هم تا خطو تخلیه کنی فرتی pcm میکنن و دیگه از چاله میری تو چاه

27068980806776348035.jpg

پینگ سرور دوتا 2 و هوک های epic pudge :D

دوستان یه isp ی خوب برای تهران معرفی کنید . سرعت بالا باشه پینگ پایین . بیشتر واسه آنلاین بازی کردن لازمش دارم .

الان پارس آنلاین دارم گفتم یه isp ی دیگه امتحان کنم ببینم چجوریاس .

از سرعت پارس راضی ام ولی پینگش به شدت نوسان داره . همش بالا پایین میشه .

دوستان یه isp ی خوب برای تهران معرفی کنید . سرعت بالا باشه پینگ پایین . بیشتر واسه آنلاین بازی کردن لازمش دارم .

الان پارس آنلاین دارم گفتم یه isp ی دیگه امتحان کنم ببینم چجوریاس .

از سرعت پارس راضی ام ولی پینگش به شدت نوسان داره . همش بالا پایین میشه .

خو چه کاریه!! بگو نتی میخام که مال ایران نباشه!!!:دی

درباره عصر تلکام پرس‌و جو کن چیز خوبیه!!

تو قرعه کشی ispـم یه ماه نت رایگان برنده شدم!:دی(بماند که سرویس 128 خودمو بهم داد!!)
ispـای شمام از این کارا میکنن؟

آخرین ویرایش:
من خط تلفنم فیبر نوری داره و نمیتونم adsl بگیریم ! به مخابرات هم درخواست دادم برای برداشتنش ولی نشد ! اینترنتش هم که به درد نمیخوره ! چاره چیه؟ ( به جز وایمکس )

اگر درخواست یه خط جدید بدم بازم فیبر نوری داره خطش؟! یا یه معمولی میدن؟
یکی خواشا کمک کنه ! فردا میخوام برم سراغشون :((

من رفتم از مخابرات بگیرم تست کنم ولی گفت الان امکانات نداریم باید بری تو نوبت معلوم نیست کِی ردیف بشه . واسه همین قیدشو زدم .

الان دنبال یه isp می گردم فقط برای آنلاین گیمینگ .

پارس بدک نیست ولی من یکی بهتر می خوام . البته اگر موجود باشه :d

دوستان راهی نیست واسه محدودیت سرعتی که مخابرات واسه دانلود شبانه گذاشته؟؟ با نرم افزار های قند شکن هم میزنم بازم محدودیت سرعت دارم واسه شب ها

دوستان کسی اینجا اسیاتک استفاده می کنه ؟ کسی از جریان این سرویسای برنزی،نقره ای و طلایی نامحدودش خبر داره ؟ فرقشون چیه ؟

ساعات رایگان سرویس های محدودش چجوریه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or