بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اگر در سرور های اروپا بازی میکنید از این آی پی(213.133.107.227) پینگ بگیرید چون 4.2.2.4 و 8.8.8.8 در آمریکا قرار دارند و وضعیت ارتباط شما در سرور ها آمریکا رو تا حدودی میگه ولی این آی پی مال دیتاسنتر آلمان هست که بیشتر سرور های بازی در این کشور قرار دارند و به نظر من اگر این آی پی رو پینگ کنید و وضعیت شما رو با اروپا نشون میده.
v1eeddvwn3lxzrrsqdk.png

بهترین سرعت دانلود شبانه رو توی رشت چه ISPی داره؟ آسیاتک، صبانت، شاتل...؟
مخابرات که افتضاح میشه، 2 مگ 8 گیگ دارم، شب ها با سرور های خارجی سرعتش حتی به نصف هم نمیرسه! اندیشه هم که 256 نامحدود تقریبا نصف میشه!
هست ISPی که سرعت خوب با سرور های خارجی بده شب ها؟ پینگ خیلی مهم نیست.
بالای 2 مگ هم ندیدم توی رشت، هست؟
کسی نبود...؟

اره درسته ولی 8.8.8.8 دقیقا مال امریکا نیست 8.8.8.8 مال دیتا سنتر گوگل هست و سرور اصلی گوگل توی امریکاس ولی از امریکا پینگ نمیگیره بلکه از سرورهای نزدیکتر که توی اروپا هستند پینگ میگیره پس مشکلی نیست. من خودم شاتل 2مگ دارم و 8.8.8.8 وقتایی که اینترنت سالمه پینگ 100 و 99 میده ولی شاتل 2 تا مشکل اساسی داره. 1:الگوی مصرف. که اگر زیاد دانلود کنی سرعتت میکنن دایال اپ. 2: قعطی. تا دلت بخواد قعطی میده یه دفعه وسط گیم 10 دقیقه قطع میشی و امکان داره 6 - 7 بار شایدم بیشتر توی روز اتفاق بیفته . شبها هم که سرعت به شدت افت میکنه چون شاتل پهنای باند کافی نداره و مشتریاشم زیادن. الان هم یه یک هفته ای هست که قعطی 2 برابر شده . زنگ هم که میزنی پشتیبانی یه چیزی سرهم میکنن بهت میگن.
من نظر خودم گفتم دیگه قضاوت با شما

اگر کسی پولشو میخواد بده دست یه مشت دزد بی پدر مادر...
پارس آنلاین بهترین گزینه روی میزه..
بدترین پشتیبانی..
بدترین پینگ..
بدترین سرعت دانلود..
هدیه فقط یه بار در سال میده اونم یه گیگ واسه نوروز..

اصلاً و ابداً به تبلیغات رنگیش دل نبندین

یک مومنی بیاد بگه این طرح طلایی مخابرات توی مشهد که 6 ماهه میگن 106 تومنه هنوز هست؟
بعد چند گیگه؟
قبلا به 2020 زنگ میزدی خودش طرحارو اعلام میکرد الان فقط به اپراتور وصل میشه!

یکی جواب بده لطفا!

خبریه؟! /:)
آسیاتک 256 نامحدود، پینگ با 4.2.2.4 شده 180 :-o همیشه رو 300 قفل بود!!!

نت من یه رگ آسیاتکی داره(!!:دی) و پینگمم قبلن همین 300 بود تا اینکه یه روز رفتم سایت isp و تو قسمت نظرات مشخصاتمو کامل نوشتم و بعد از کلی تعریف نوشتم فقط پینگ بالاست، چن روز بعدش پینگ اومد رو 200 قفل شد!! عالی نیست ولی حداقل اگه بخام بازی آنلاین بزنم همش DC و کیک نمیشه!!

تغییر وضعیت اینترنت شعار است

تغییر وضعیت اینترنت شعار است
یکی از اعضای سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور وضعیت اینترنت در کشور را اسف‌بار توصیف کرد و گفت: متاسفانه تمام سخنانی که در خصوص بهبود وضعیت اینترنت در کشور گفته می‌شود، در حد شعار باقی مانده وهیچ تغییری اتفاق نیفتاده است.
ایسنا- فرشاد جعفریان افزود: زمانی می‌توان ادعا کرد که قیمت اینترنت کاهش و کیفیت آن افزایش داشته که کاربر نهایی چنین چیزی را احساس کنند. این موضوع مانند این است که چند سال خشکسالی آمده باشد و برای مدت کمی باران ببارد، با چنین شرایطی مشخص است که وضعیت تغییری نخواهد کرد.

یک مومنی بیاد بگه این طرح طلایی مخابرات توی مشهد که 6 ماهه میگن 106 تومنه هنوز هست؟
بعد چند گیگه؟
قبلا به 2020 زنگ میزدی خودش طرحارو اعلام میکرد الان فقط به اپراتور وصل میشه!

یکی جواب بده لطفا!
تا اونجایی که من اطلاع دارم و تو سایت مخابرات زده طرح طلایی این جوریه : سرعت دو مگابیت با دو گیگابایت 17 هزار تومان با 4 گیگابایت 21 با 8 گیگابایت 31 و با 40 گیگابایت 74 هزار تومان در ماه .
من خودم همین طلایی دارم و خیلی راضیم اون 106 هزار تومن هم تا به حال نشنیدم ولی الان نیست همچین چیزی .

شرمنده الان جواب میدم ... برای دور زدن محدودیت شبانه کافیه یه Kerio V*P*N قبل شروع شبانه فعال کنی اونوقت سرعتت محدود نمیشه.
من همین کاری که شما گفتین رو کردم، ولی مشکل حل نشد. هم از مخابرات 2 مگ محدود دارم، هم اندیشه 256 نامحدود. مخابرات که سرعتش افتضاح میشه واقعا، ولی خب همون مشکل تک کانکشن رو داره که با چند تا دانلود همزمان حل میشه. ولی همه مثلا از Steam نمیتونم با سرعت خوب دانلود کنم دیگه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or