بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

از وقتی پیشگامان رو عوض کردم شاتل گرفتم یعنی (20 روز ) الان میخوام گیم آنلاین بزنم امیدوارم به فاک نرم وسطش که احتمالا میرم :|
3228837961.png

سلام :دی
عزیزان من میخوام اینترنتم رو عوض کنم به دلایلی :دی میخواستم ببینم از کجا بگیرم خوبه؟ میخوام اگه خواستم با کنسولم انلاین بازی کنم مشکلی نباشه و سرعتش عالی باشه.در ضمن adsl هم نباشه :دی چی بگیرم و از کجا بگیرم خوبه؟
خطت مثه من pcm ـه ؟:(
من شنیدم پتیاک و رسانه ی تهران خوبه
برا رشت میخوای یا تهران؟ ;)
هر چی میگیری هم وایمکس مبین نت نگیر که من دارم آشغاله:-&

- - -ویرایش - - -
کسی تو رشت صبانت داره پبنگشو بهم بگه ؟؟؟
دوست من تو گلسار داره پینگش اونجوری که میگه بین 150 تا 200

سلام :دی
عزیزان من میخوام اینترنتم رو عوض کنم به دلایلی :دی میخواستم ببینم از کجا بگیرم خوبه؟ میخوام اگه خواستم با کنسولم انلاین بازی کنم مشکلی نباشه و سرعتش عالی باشه.در ضمن adsl هم نباشه :دی چی بگیرم و از کجا بگیرم خوبه؟
هرکاری کردی سمت مبین نت نرو ازشون 128 گرفتم محدود سرعت 15 میگه اشتراک 1به4 یعنی 32بیت تقسیم بر8 میشه 4 کیلوبایت سرعتی که به من باید بدن در سرویس محدود و دارن لطف میکنن 15 میدن

هرکاری کردی سمت مبین نت نرو ازشون 128 گرفتم محدود سرعت 15 میگه اشتراک 1به4 یعنی 32بیت تقسیم بر8 میشه 4 کیلوبایت سرعتی که به من باید بدن در سرویس محدود و دارن لطف میکنن 15 میدن
بهش بگو سال 2014 شده روت میشه به من بگی باید 4 کیلو بایت بهت سرعت بدیم؟ اگه 4 کیلو بایت پرسرعته میشه بفرمایید کم سرعتتون چیه؟

از وقتی پیشگامان رو عوض کردم شاتل گرفتم یعنی (20 روز ) الان میخوام گیم آنلاین بزنم امیدوارم به فاک نرم وسطش که احتمالا میرم :|
3228837961.png
گند داشتی گند ترو گرفتی :دی
مخصوصا شاتل که افتضاح ترین ISP تاریخ ایرانه واسه بازی آنلاین :دی

آقا من حاظرم پینگمو بدم سرعت دانلود بگیرم :| :| :|

آقا من حاظرم پینگمو بدم سرعت دانلود بگیرم :| :| :|
من دقیقا چند روزه اینطوری شدم . شبانه دانلودم شده 270 پینگم در طول روز حدودا شده 320 ... اولش خوشحال بودم ولی الان دارم میمیرم از بی پینگی حاضرم برگرده به حالت اولش :d:|

پینگ منم حدود ۱ ماه شده ۲۷۰ ثابته.قبلا ۴۰ بود.سرعت دانلود تغییر نکرده.به پشتیبانی آسیاتک زنگ زدم میگن مشکل از مخابراته یوزراش زیاد شدن پهنای باند کم آورده.برای جبران خصارت ۲۰ روز به شارژم اضافه کردن :|
منم گفتم باشه
الان از این ۲۰ روز دارم نهایت سوء استفاده رو میکنم.روزی ۱۵-۲۰ گیگ دانلود تا اشکشون در بیاد زود نت درست کنن.

شاتل بعد از دقیقا 8 روز که پینگش با خارج به 120-140 رسیده بود و به طرز عجیبی کاملا کیفیتش به شرکت سیستک و پینگ اون رسیده بود ولی امروز دوباره به حالت عادی برگشت.

3231715288.png

91827908.png

بد نبود و کمی لذت بردیم و بازی DOTA 2 رو با پینگ 130 بازی کردیم و مقداری Pudge زدیم :d ولی این نشون میده که اگر شرکت ها بخوان کیفیت خوب ارائه بدن تا حدود زیادی هم به خود اون ها بستگی داره وگر نه اینکه یک دفعه پینگ شاتل که جزو بدترین پینگ ها در بین ISP ها است این حد میاد پایین اون هم بیش از 1 هفته ثابت میمونه نشون میده این شرکت و شرکت های دیگه می تونن کیفیت سرویس هاشون رو بیارن بالا ولی متاسفانه کم فروشی و شیرینگ بالای پورت ها بین افراد باعث افت شدید کفیت شده که امیدواریم با برنامه هایی که جناب وزیر دارند و قول هایی که دادند طی سال آینده بر طرف بشه و شاهد اینترنت پرسرعت و با کیفیت باشیم همینطور ارزانتر.

شاتل بعد از دقیقا 8 روز که پینگش با خارج به 120-140 رسیده بود و به طرز عجیبی کاملا کیفیتش به شرکت سیستک و پینگ اون رسیده بود ولی امروز دوباره به حالت عادی برگشت.

3231715288.png

91827908.png

بد نبود و کمی لذت بردیم و بازی DOTA 2 رو با پینگ 130 بازی کردیم و مقداری Pudge زدیم :d ولی این نشون میده که اگر شرکت ها بخوان کیفیت خوب ارائه بدن تا حدود زیادی هم به خود اون ها بستگی داره وگر نه اینکه یک دفعه پینگ شاتل که جزو بدترین پینگ ها در بین ISP ها است این حد میاد پایین اون هم بیش از 1 هفته ثابت میمونه نشون میده این شرکت و شرکت های دیگه می تونن کیفیت سرویس هاشون رو بیارن بالا ولی متاسفانه کم فروشی و شیرینگ بالای پورت ها بین افراد باعث افت شدید کفیت شده که امیدواریم با برنامه هایی که جناب وزیر دارند و قول هایی که دادند طی سال آینده بر طرف بشه و شاهد اینترنت پرسرعت و با کیفیت باشیم همینطور ارزانتر.
خدا از دهنت بشنوه من به این یکی وزیر خیلی خوشبینم امیدوارم یه تکونی بده به این اینترنت ایران...

این بهترین پینگ نسبت به خود شهر که توش زندگی می کنم

اندیشه سبز خزر پینگش چه طوره من تو گلسار دیدم 100 بود طرف های معلم چه طوره؟؟
سرویس محدود یا نامحدود تاثیری داره تو پینگ ؟؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or