مرد حسابی :d سرویس Art1 شاتل سرعت آپلود و دانلود رو 128 کیلوبیت می بنده اونوقت شما با حدود 1 مگابیت داری حال می کنی ناراضی هم هستی ؟!
[TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: tdbox even align-c, bgcolor: #F7F7F7, align: center"]ART1[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c, bgcolor: #F7F7F7, align: center"]128 کیلوبیت بر ثانیه[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c, bgcolor: #F7F7F7, align: center"]128 کیلوبیت بر ثانیه[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c, bgcolor: #F7F7F7, align: center"]نامحدود[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c, bgcolor: #F7F7F7, align: center"]۹[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c, bgcolor: #F7F7F7, align: center"]۲۸٫۰۰۰[/TD]
[TD="class: tdbox even align-c lcol, bgcolor: #F7F7F7, align: center"]Valid[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
واقعا باید از خدات هم باشه که اینقدر برات سرعت باز گذاشتن و الان داری بیش ار 5 برابر سرعت قانونی دانلود می کنی:d تازه اونم باسرویس نامحدود !!!
بگذریم.
اینم پینگ من الان با شاتل: !!!:-o
![]()
پیش خودمون بمونه ولی تمام لینک هایی که به آلمان و خصوصا فرانکفورت وصل میشه برای من پینگشون شده بین 130-140 این نشون میده اون لینک ارتباطی فرانکفورت که با فیبرنوری پرسرعت تر ایران رو وصل میکرد به آلمان واقعا داره کم کم جواب میده.
???با سلام .
از دوستان شیرازی ی راهنمایی دارم. یک سرویس خوب adsl میخوام بگیرم ولی نمیدونم از کجا .. همشون بدرد نخوره.. اگه میشه تجربه خودتون در اختیارم بزارید. اولویت ها ارزون باشه سرویس رایگان دانلود یعنی حداقل بتونم 2-3 گیگ بزنم دانلود شبانه.. پینگ برای بازی انلاین. از این همه isp از کدومش سرویس بگیرم بهتره.؟
این سرویس شبانه مجانی همه شرکت ها فقط تو شب هست isp هست که مثلا تو روز بده مثلا 8 تا 10 صبح مجانی باشه؟
بعضي وقتا بعضي جاها بعضي چيزا از دستشون در ميره
اون جاست كه بايد كرد تو پاچشون
من هم يه زماني نت نامحدود داشتم نزديك يك ماه دانلود م بالاي 400 بود تو اون مدت نزديك به 13 گيگ دانلود كردم
تو هم رحم نكن اگه نامحدود ه چون ميفهمن برش ميدارن
Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سرویس هم 256 نقره ای هست.
![]()
بچه ها دلتون بسوزه D:
بنظرتون میتونم بتلفیلد 3 بزنم؟؟؟؟
صبانت بخرم یا شاتل یا رایتل؟؟؟؟:bighug:
شما می تونی در کمال راحتی از عصر پادشاهان لذت ببری ! :d![]()
بچه ها دلتون بسوزه D:
بنظرتون میتونم بتلفیلد 3 بزنم؟؟؟؟
[LEFT]Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 584, Received = 572, Lost = 12 (2% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 141ms, Maximum = 178ms, Average = 147ms
Control-C
[/LEFT]
[LEFT]Ping statistics for 213.252.131.15:
Packets: Sent = 586, Received = 579, Lost = 7 (1% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 147ms, Maximum = 186ms, Average = 150ms