بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چند ماهه که از مخابرات نت میگیرم ( تهران ) واسه من اکثر موقعه ها خوب بوده دریغ نمیکنم که مخابرات 3 تا کوچه باهامون فاصله داره حالا نمیدونم تاثیر داره یا نه الانم از یه سرور .com دانلود میکنم فول پهنای باند رو استفاده داره میکنه 2 مگ نامحدود speedtest خرابه مگر نه تست میذاشتم روزی 17 گیگ دانلود دارم ( چند وقطه خیلی استیبل تر شده ! )

سرویس خوبیه . نامحدود که نیست نه ؟ چه سرعتیه ؟

سلام دوستان من اصفهان زندگی میکنم ماه ایینده میرم شیراز

اصفهان مخابرات دارم ..واسه شیراز نت 2 مگ میخوام بهترین شرکت کدومه از نظر قیمتی ...سرعت ... با مخابرات اصلا قطعی ندارم تو اصفهان...............
به ترتیب
1-
2-
3-

سلام،
آقا یکی به من بدبخت فلک زده کمک کنه:d من از کرج خبر مرگم اومدم شیراز، حالا نمیدونم باید از چه ISP نت بگیرم! کرج از مخابرات میگرفتم عالی بود، دوستان پیشنهاد دادن که شیراز هم از مخابرات بگیرم. حالا که میخوام درخواست بدم، مخابرات میگه پورت خالی موجود نیست! واسه همین دیگه مجبورم از شرکتای دیگه بگیرم، اما واقعا نمیدونم چه شرکتی تو شیراز خوبه! دانلود شبانه خیلی واسم مهمه، نمیخوام بعد از مثلا 10 گیگ دانلود نتم بپوکه! :d پینگ اصلا واسم مهم نیست. قیمتش هم دیگه بیشتر از ماهی 30، 40 نباشه.
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید که این ایرانسل دیگه دیوونم کرده!
مرسی.

Sent from my LT26ii using Tapatalk 4

سلام،
آقا یکی به من بدبخت فلک زده کمک کنه:d من از کرج خبر مرگم اومدم شیراز، حالا نمیدونم باید از چه ISP نت بگیرم! کرج از مخابرات میگرفتم عالی بود، دوستان پیشنهاد دادن که شیراز هم از مخابرات بگیرم. حالا که میخوام درخواست بدم، مخابرات میگه پورت خالی موجود نیست! واسه همین دیگه مجبورم از شرکتای دیگه بگیرم، اما واقعا نمیدونم چه شرکتی تو شیراز خوبه! دانلود شبانه خیلی واسم مهمه، نمیخوام بعد از مثلا 10 گیگ دانلود نتم بپوکه! :d پینگ اصلا واسم مهم نیست. قیمتش هم دیگه بیشتر از ماهی 30، 40 نباشه.
مرسی.

ببین شما از هر کجا گرفتی، گرفتی فقط از پارس انلاین نگیر ;)

سلام،
مرسی.

شما باید تک تک ISP ها رو امتحان بکنین....مثلا تو همین مشهد یکی از بچه ها 3 مگ نامحدود مخابرات داره عالی جواب داده یه نفر دیگه 5 مگ نامحدود از مخابرات فقط time out داره

سلام،
مرسی.

پارس آنلاین خوبه ولی شبانش خوب نیست.
پینگش خوب. سرعت روزانه عالی.
من که سه سال سرویس میگیرم راضیم.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

پیشگامان هم خوبه !!!
نه قعطی داره - نه کاهش سرعت - پینگش هم عالیه
من ۵۱۲ دارم ! سرعت دانلود تو روز ۳۰۰ و تو شب ۸۰ !! معمولا هم ۱۰ ۲۰ تا نوسان داره !! ( سرعت کم شه یا زیاد شه )
هر شب میشه ۲ گیگ دانلود کرد
۴ سال هم هست دارم

پیشگامان هم خوبه !!!
نه قعطی داره - نه کاهش سرعت - پینگش هم عالیه
من ۵۱۲ دارم ! سرعت دانلود تو روز ۳۰۰ و تو شب ۸۰ !! معمولا هم ۱۰ ۲۰ تا نوسان داره !! ( سرعت کم شه یا زیاد شه )
هر شب میشه ۲ گیگ دانلود کرد
۴ سال هم هست دارم

واسه همینه میگم باید امتحان کرد.
من پیشگامان سرویس 2 مگ ویژه دارم شبا سرعت بیشتر از 30 کیلو نمیشه ...روزا از 7 صبح تا 7 شب قعطی داره هر 10 دقیقه....7 تا 1 شب سرویس معمولی میشه

آقا یکی به ما کمک کنه مخابرات ما 1 ماهی اینجوری شده پینگ داخلی 1 ماه هست رفته بالا به تبع پینگ هم با خارج بالا افتضاح .............................................! ip اینترنت من الان زده دیتا سنتر کرج ...که قبلا تهران بود شهرستان ما جز تهران هستش ولی زده کرج والا نمی دونم چکار کنم به 2020 زنگ می زنم می که به ما مربوط نیست نمی دونم به کی مربوطه ..................:

0afd91d08b6a6bcc1.png
[/URL][/IMG]

0afdf4f269de55b52.png
[/URL][/IMG]

آقا یکی به ما کمک کنه مخابرات ما 1 ماهی اینجوری شده پینگ داخلی 1 ماه هست رفته بالا به تبع پینگ هم با خارج بالا افتضاح .............................................! ip اینترنت من الان زده دیتا سنتر کرج ...که قبلا تهران بود شهرستان ما جز تهران هستش ولی زده کرج والا نمی دونم چکار کنم به 2020 زنگ می زنم می که به ما مربوط نیست نمی دونم به کی مربوطه ..................:

0afd91d08b6a6bcc1.png
[/URL][/IMG]

0afdf4f269de55b52.png
[/URL][/IMG]

کاریش نمیشه کرد ! من هم پسر عموم مخابرات داره یه مدت اینطوری شده واسش ! البته 2 هفته اینطوری بود !!!

منم چند وقتی هست همین مشکل پینگ تایم بالای داخلی رو دارم تهران هم هستم مرکز زارعی، البته دائمی نیست مثلا دیروز خوب بود الان باز نابود شده. شرایط نرمال پینگ بین 8 تا 10 ms ه الان 120-147 ms . سرویس دو مگ نامحدود :

Trace route to "time.ir" over a maximum of 20 hops:

1. hop: timed out.
2. hop: 10.31.47.74: 7 ms
3. hop: 10.31.47.73: 6 ms
4. hop: 78.38.119.233: 140 ms
5. hop: 94.232.168.1: 144 ms
6. hop: timed out.
7. hop: 94.232.172.250: 143 ms

Trace done.

Sending 6 ping(s) with 32 byte to "time.ir", timeout is 1000 ms:

1. reply from 94.232.172.250: 144 ms, Ok.
2. reply from 94.232.172.250: 146 ms, Ok.
3. reply from 94.232.172.250: 145 ms, Ok.
4. reply from 94.232.172.250: 144 ms, Ok.
5. reply from 94.232.172.250: 143 ms, Ok.
6. reply from 94.232.172.250: 146 ms, Ok.

6 Ping(s) sent (6 correct, 0 failed, 0 timed out).

کسی میدونه تو اصفهان کدوم شرکت پینگش کم تر از 120؟
من صبانت دارم سرعت دانلود چه روز چه شب خیلی خوبه اما پینگش بالای 200!
فن آوا پینگش چطوره؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or