M ξ λ δ ζ
کاربر سایت
اینترنت 1 مگ نا محدود (منظور 30 گیگه چون اگه بیشتر از 30 گیگ دانلود کنی حسابتو میبندن !) مخابرات :
![]()
نه بابا من خودم تو این سه ماه بالای 300 تا دانلود کردم !! :d
اینترنت 1 مگ نا محدود (منظور 30 گیگه چون اگه بیشتر از 30 گیگ دانلود کنی حسابتو میبندن !) مخابرات :
![]()
شمارش معکوس مخابرات تهران برای تبدیل اینترنت به اینترانت راس ساعت 9 تا 1 نصف شب طول بکشه ...................شواهد براساس چند روز اخیر !
همه کاری کردم اما نشد
Sent from my MT25i using Tapatalk 2
مگه قبلا" چند بود سرعتت؟اینترنت من کلا امروز از 70 بالاتر نرفت![]()
خیر سرم 1 مگ مخ به اب رات ( مخابرات ) دارم:d
![]()
ماهی 45 با مخلفات
سلام
دوستان من یه سوال فنی دارم , چند روزه درگیر یه مشکلم
سوال اینه که اگه اینترنت همه چیش نرمال و اوکی باشه سرعت و پینگ همه چی نرمال اما تو یک بازه زمانی نا مشخص مثل هر 5 دقیقه یک بار یا بیشتر یا کمتر پینگ یکهو به بالای هزار میره (سرعت هم اون لحظه به شدت افت شدیدی میکنه) و دوباره بعد چند ثانیه به حالت نرمال برمیگرده همه چیز و این روند همچنان ادامه داره .
میخوام بدونم علت این مشکل چی میتونه باشه اساتید ؟ پهنای باند Isp یک لحظه پر میشه که این شکلی میشه یا مشکل چیز دیگه ایه ؟ من فقط میخوام علت این مشکل رو بفهمم تا بزنم تو سر isp من تا حالا اینجوریشو واقعا ندیده بودم !
این هم عکس :
![]()
میتونید از نرم افزار مانیتورینگ WireShark استفاده کنید که اگر مشکل از ISPتون نباشه مشخص میشه چی پهنای باندتون رو اشغال میکنه!
این است نت ملی )xسلام
دوستان من یه سوال فنی دارم , چند روزه درگیر یه مشکلم
سوال اینه که اگه اینترنت همه چیش نرمال و اوکی باشه سرعت و پینگ همه چی نرمال اما تو یک بازه زمانی نا مشخص مثل هر 5 دقیقه یک بار یا بیشتر یا کمتر پینگ یکهو به بالای هزار میره (سرعت هم اون لحظه به شدت افت شدیدی میکنه) و دوباره بعد چند ثانیه به حالت نرمال برمیگرده همه چیز و این روند همچنان ادامه داره .
میخوام بدونم علت این مشکل چی میتونه باشه اساتید ؟ پهنای باند Isp یک لحظه پر میشه که این شکلی میشه یا مشکل چیز دیگه ایه ؟ من فقط میخوام علت این مشکل رو بفهمم تا بزنم تو سر isp من تا حالا اینجوریشو واقعا ندیده بودم !
این هم عکس :
![]()