بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

دوستان مخابرات اینجا سرویس نامحدودشو برداشته و داره سرویس های حجمی میده!
و تو اینجا کلا بجز مخابرات 3تا ISP هست که اونام...
درکل بنظرتون 512 30 گیگ خوبه؟! سرعت دانلود و پینگ چند هست بنظرتون؟!
من لرستانم

چرا اتفاقا داره. هم پارس آنلاین فیر پولیسی داره هم شاتل و هم آسیاتک
بعد سرعت رو تا چه حد میاره پایین با مصرف زیاد ؟ مثلا 128 رو می گه 16 کیلوبایت هست با ضریب اشتراک 1 به 10 می شه 1.6 کیلوبایت ؟:d
پشتیبانیش چطوره ؟24 ساعته ست؟احینا مثل شاتل که تا بگی packet loss داری نمی گن خطت نویز داره ؟:d

دوستان مشهدی کسی ISP با پینگ خوب سراغ داره؟ یعنی با اروپا حداقل 150 باشه پینگش ...
مخابرات بگیر پینگ با اروپا 110 هست صبح ها ممکنه زیر صد هم بده اگر خراسان رضوی جز مخابرات بگیره (پولشو دور ریخته) فرق نداره کدوم طرح بگیری فقط سرعت مد نظرت باشه توی طرح ها پینگ فرق نداره

خودت درک کن این پینگ ساعت 8 شب یعنی چی.

تو اصفهان سپاهان شهر کسی اینجا هست ؟؟
صبانت دارم راضی نیستم . ماهی 50 میدم 20 گیگ قطعی داره تازه ! پینگ معمولی , سرعت 200 !! نامحدود هم میخوام محدود من رو نمیسازه :)

مخابرات بگیر پینگ با اروپا 110 هست صبح ها ممکنه زیر صد هم بده اگر خراسان رضوی جز مخابرات بگیره (پولشو دور ریخته) فرق نداره کدوم طرح بگیری فقط سرعت مد نظرت باشه توی طرح ها پینگ فرق نداره

خودت درک کن این پینگ ساعت 8 شب یعنی چی.

من مشهدم میخوام از مخابرات بگیرم ...هم شاتل داشتم هم صبا نت و آساتک ...هیچکدوم بدرد نمیخورن

کسی از پیشگامان سرویس نداره؟
چطوریه؟
من دارم اگر برای دانلود شبانه میخوای میشه شبی 2گیگ دان کرد
ولی اگه برای بازی انلاین اصلا طرف پیشگامان نروووووووووو پینگ اش وقتی با 4.2.2.4 میگیری خوبه ولی تو بازی یه چیزه دیگه ست:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or