بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

با این همه چیز روشنه برای دوستان.چون نمیشه 6 ساعته رفت امریکا.

56235654953760001803.png

با این همه چیز روشنه برای دوستان.چون نمیشه 6 ساعته رفت امریکا.

56235654953760001803.png

=))
تو به چه روزی افتادی نمیتونی شات دان توپ بذاری این تاریخ ها رو اشتب زده نفمیدی پنل اینا مشکل داره اصلا اون سه رو پیش هست دقت کن جفتشو زده دیروز که=))

کی گفت 6 ؟گفتم 10 ساعت تا حالا هواپیما از نزدیک دیدی اصلا؟

حالا چون من گفتم از لندن به نیویورک ده ساعته عموی جنابعالی هم یهویی ساکن نیویورک از آب در اومد. لابد از لندن هم پریدی اونجا. بی خیال عمو. آرزو بر جوانان عیب نیست. امریکا خوش بگذره. ولی دفعه بعد که رفتی امریکا حواست باشه پست هایی که میدی به فاصله شش ساعت نباشه که رفیقمون هم عکسش رو رو کرد.

=))
تو به چه روزی افتادی نمیتونی شات دان توپ بذاری این تاریخ ها رو اشتب زده نفمیدی پنل اینا مشکل داره اصلا اون سه رو پیش هست دقت کن جفتشو زده دیروز که=))

اوکی .هرچی شما بگید.بیخیال.فقط نمیدونم چطوره تاریخ پست های من و همه دوستان درسته و فقط تاریخ پستهای شما مشکل داره و میگید دیروز نوشته مربوط به سه روز پیشه!!! الله اعلم.

=))

خوب چیه دروغ شما کاملا واضحه شما تو شات اولی روز دوشنبه ساعت 04:04 PM یه پست گذاشتید بعد در ساعت 10:52 PM همون روز یه پست دیگه گذاشتید که اختلاف میشه 7 ساعت !!!

- - -ویرایش - - -

حالا چون من گفتم از لندن به نیویورک ده ساعته عموی جنابعالی هم یهویی ساکن نیویورک از آب در اومد. لابد از لندن هم پریدی اونجا. بی خیال عمو. آرزو بر جوانان عیب نیست. امریکا خوش بگذره. ولی دفعه بعد که رفتی امریکا حواست باشه پست هایی که میدی به فاصله شش ساعت نباشه که رفیقمون هم عکسش رو رو کرد.
عکس لازم نیست خود پستش موجود هست

خوب چیه دروغ شما کاملا واضحه شما تو شات اولی روز دوشنبه ساعت 04:04 PM یه پست گذاشتید بعد در ساعت 10:52 PM همون روز یه پست دیگه گذاشتید که اختلاف میشه 7 ساعت !!!
عزیزم من دروغ خوبه از مدیراش بپرس گفتم پنل اینا اینجوری زده اون سه روز پیش بوده اشتب زده برو ببین پنل اصلا میدونی چی هست چقدر بگم دوستان صبح شد؟
اختلاف سه روزه بعدش چیش درو غه همین
saeed0721

گفت فارسی حرف ها برعکس هست تو مروگر گفت فارسی نکردم ضایع شد جواب نداد پستش بالا هست بخون بعد هم اصلا سرور ندیده تا حالا نمیدونه چیه فک میکنه همه جا ویندوز خونشون باید باشه
فردا شات گیگ گذاشتم هنگ کردید حلتون میکنم اوکی؟

به غیر از این حرف ها امروز یه ویدیو داشتم میدیدم از سرعت اینترنت در ترکیه سرعتش 12 مگ بود لامصب 1 گیگ رو تو 1 دقیقه گرفت . یعنی روزی میشه ما هم تو ایران از این اینترنتا داشته باشیم؟؟؟

اگه تونستم فردا لینکشو میذارم براتون

- - -ویرایش - - -

عزیزم من دروغ خوبه از مدیراش بپرس گفتم پنل اینا اینجوری زده اون سه روز پیش بوده اشتب زده برو ببین پنل اصلا میدونی چی هست چقدر بگم دوستان صبح شد؟
saeed0721

گفت فارسی حرف ها برعکس هست تو مروگر گفت فارسی نکردم ضایع شد جواب نداد پستش بالا هست بخون بعد هم اصلا سرور ندیده تا حالا نمیدونه چیه فک میکنه همه جا ویندوز خونشون باید باشه

داداش باشه شما بچه مایه داری اومدی امریکا بیخیال باو مردمه ما رو به چی خوشن !!!!

saeed0721

ینی چه پنل ؟ پست ها به ترتیب پست میشند هر کی زود تر پست بده همون اول نشون داده میشه بعد پست بعدی اینکه از شما رو زده فلان ساعت ینی شما بعد پست اقای X پست دادین
چطور اون پست رو اشتباه کرده ولی الان پستی که ارسال کردید رو اشتباه نمیکنه

منم تو اقصی نقاط جهان فک و فامیل دارم. دوست داشتی بگو برات ده تا شات میذارم عوض یکی. به هر حال من یکی که دیگه این بحث رو ادامه نمیدم. قضاوت با کسانی که پست ها رو خوندن

به غیر از این حرف ها امروز یه ویدیو داشتم میدیدم از سرعت اینترنت در ترکیه سرعتش 12 مگ بود لامصب 1 گیگ رو تو 1 دقیقه گرفت . یعنی روزی میشه ما هم تو ایران از این اینترنتا داشته باشیم؟؟؟

اگه تونستم فردا لینکشو میذارم براتون

- - -ویرایش - - -

داداش باشه شما بچه مایه داری اومدی امریکا بیخیال باو مردمه ما رو به چی خوشن !!!!
از این ویدئو ها زیاد هست مثلا تو کره با دانلود منیجر هم نه با منیجر پیش فرض Explorer سرعت دانلودش 17 مگ فیکس بود ینی نه یه ذره پایین نه یه ذره بالا

ینی چه پنل ؟ پست ها به ترتیب پست میشند هر کی زود تر پست بده همون اول نشون داده میشه بعد پست بعدی اینکه از شما رو زده فلان ساعت ینی شما بعد پست اقای X پست دادین
چطور اون پست رو اشتباه کرده ولی الان پستی که ارسال کردید رو اشتباه نمیکنه

ببین برو اول پنل یاد بگیر بعد بیا اوکی؟یعنی دست ادمین سایت هست یوزر پس میده میره توش به شما نمیده و کنترلش اوتو ماتیک نیست اونی که این اقا گفت اشتب شده سه روز گذاشته بوده؟گرفتی؟
برو پنل یاد گرفتی با هم بحث میکنیم جواب پست بالایتم نمیدم رفتش هوا خوری مثل بقیه

ببین برو اول پنل یاد بگیر بعد بیا اوکی؟یعنی دست ادمین سایت هست یوزر پس میده میره توش به شما نمیده و کنترلش اوتو ماتیک نیست اونی که این اقا گفت اشتب شده سه روز گذاشته بوده؟گرفتی؟
برو پنل یاد گرفتی با هم بحث میکنیم جواب پست بالایتم نمیدم رفتش هوا خوری مثل بقیه
باشه من تسلیم حرف همون دوستمون قضاوت رو میزارم به عهده خود کاربرا که پستا رو می خو نن ...

باشه من تسلیم حرف همون دوستمون قضاوت رو میزارم به عهده خود کاربرا که پستا رو می خو نن ...
ایشون دیگه بلاک شدن انگار.دیگه بحث ادامه نمیدیم-فقط این بگم این چیزی که ایشون گفتن در مورد پنل... الکیه.--تموم

-------
دوستان سرعت اینترنت چطوره؟انگار برگشته به حالت عادی

ولش كن ديگه ارزش بحث نداره:)
آواتارت همه چي رو ميگه : دولووغ ميگه !
دوستان كسي اينجا وايمكس ايرانسل نداره ؟ برا من ٢ مگ هستش و تا ٢ روز پيش سرعت حدود ٣٠٠ بود الان شده ٥٠!! قضيه چيه ؟؟! اگه كسي مي دونه ممنون ميشم جواب بده .

من دارم همش تایم اوت و سرعت دانلود رو 30 کلا تعطیله!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or