بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

Windows Server 2003

واسه این که زحمتت رو کم کنم به نیابت از شما و عموی شما پینگ هم گزاشتم:

15051349867152434427.png

دمت گرم داداش...کارت خیلی قشنگ بود

- - -ویرایش - - -

بچه ها من اومدم امریکا خونه عموم سرعت 80 مگ دارن دانش تا 20مگ میرسه حداقل سرعت گرفته ببنید حال کنید.تو ایران تو خواب هم نمبینید

آخه مرد عاقل اگه 80 مگ اینترنت باشه که دیگه ضریب تقسیم نداره که بخواد به 20مگ سرعت برسه سرعت دانلود همون سرعتیه که میخرن مثه ما نیست که تقسیم بر 8 میشه(پسر داییم توی لندن اون بهم گفت)

آخه مرد عاقل اگه 80 مگ اینترنت باشه که دیگه ضریب تقسیم نداره که بخواد به 20مگ سرعت برسه سرعت دانلود همون سرعتیه که میخرن مثه ما نیست که تقسیم بر 8 میشه(پسر داییم توی لندن اون بهم گفت)

بابا ولش کن میخواست یه دروغ بگه نمیدونست همه اینجا با سرور مجازی کار کردن :))

س
مجازی چیه ؟میخوای فیلم برداری کنم از تو امریکا بفرستم بهت
=))
اینقدر از این سرعت ها ندیدی چرت پرت گفتن افتادی که

من اگه تو امریکا عمویی چیزی داشتم میرفتم از نت یه backup میگرفتم خلاص !!!
---------------------------------------------------------------------------------------
راستی پینگ من هنوز دوبله ! کسی هست وضعیتش خراب بوده باشه الان درست بشه ؟

س
مجازی چیه ؟میخوای فیلم برداری کنم از تو امریکا بفرستم بهت
=))
اینقدر از این سرعت ها ندیدی چرت پرت گفتن افتادی که
چقدر خوبه آدم با ديگران مودبانه تر و بهتر صحبت كنه !!!! در ضمن شما يه اطلاعات غلطي دادين دوستان فهميدن حالا لازم نيست كه تا يه چيزي ياد گرفتيم دوره بيوفتيم تو نت خالي ببنديم برا ديگران ، حالا اگرم بستيم و كسي فهميد بهتره فرار رو به قرار ترجيح بديم و بدترش نكنيم !

چقدر خوبه آدم با ديگران مودبانه تر و بهتر صحبت كنه !!!! در ضمن شما يه اطلاعات غلطي دادين دوستان فهميدن حالا لازم نيست كه تا يه چيزي ياد گرفتيم دوره بيوفتيم تو نت خالي ببنديم برا ديگران ، حالا اگرم بستيم و كسي فهميد بهتره فرار رو به قرار ترجيح بديم و بدترش نكنيم !

چیرو داداش نگفتم فرار کونه کسی ما تازه دیروز اومدیم امریکا چی میگی شما؟فیلم میخوای تو پ.خ میل بده فردا برات بفرستم اوکی
اینم بازی سنتر
79c403e7a7cc62a91.jpg

چیرو داداش نگفتم فرار کونه کسی ما تازه دیروز اومدیم امریکا چی میگی شما؟فیلم میخوای تو پ.خ میل بده فردا برات بفرستم اوکی
اینم بازی سنتر
79c403e7a7cc62a91.jpg

ا بچه ها نگاه بالای مرورگر بکنید حرف ها برعکس.تو سرور هم اینجوریه :)) بابا همه فهمیدن الکیه چرا اینقدر پافشاری میکنی؟

ولش كن ديگه ارزش بحث نداره:)
آواتارت همه چي رو ميگه : دولووغ ميگه !
دوستان كسي اينجا وايمكس ايرانسل نداره ؟ برا من ٢ مگ هستش و تا ٢ روز پيش سرعت حدود ٣٠٠ بود الان شده ٥٠!! قضيه چيه ؟؟! اگه كسي مي دونه ممنون ميشم جواب بده .

از لندن به نیویورک حدود ده دوازده ساعت پروازه. وقتی از ایران به امریکا پرواز مستقیم وجود نداره جنابعالی چجوری در عرض کمتر از 24 ساعت سر از ینگه دنیا در آوردی؟ چه کاریه برادر. اقلاً دو سه روز صبر می کردی بعد خالی می بستی که حداقل قابل باور باشه

ولش كن ديگه ارزش بحث نداره :)
دوستان كسي اينجا وايمكس ايرانسل نداره ؟ برا من ٢ مگ هستش و تا ٢ روز پيش سرعت حدود ٣٠٠ بود الان شده ٥٠!! قضيه چيه ؟؟! اگه كسي مي دونه ممنون ميشم جواب بده .

اوکی بیخیالش بزاریم شاد باشه .خخخ. من که adsl دارم سرعت دانلودم تغییر نکرده اما پینگم از 180 همیشگی اومده 120-130.

از لندن به نیویورک حدود ده دوازده ساعت پروازه. وقتی از ایران به امریکا پرواز مستقیم وجود نداره جنابعالی چجوری در عرض کمتر از 24 ساعت سر از ینگه دنیا در آوردی؟ چه کاریه برادر. اقلاً دو سه روز صبر می کردی بعد خالی می بستی که حداقل قابل باور باشه

داداش قاطی کردی من سه روز پیش پارس انلاین بودم.یادت رفته تاریخو که شاتش هنوز هست چه خالی میلتو بده فیلم بگیرم خوبه حل میشه.
ما 10ساعته رسیدیم تو نیویورک میخوای فردا میرم خونه دوست 10 گیگ میذارم اون موقع چی میگی؟

- - -ویرایش - - -

اوکی بیخیالش بزاریم شاد باشه .خخخ. من که adsl دارم سرعت دانلودم تغییر نکرده اما پینگم از 180 همیشگی اومده 120-130.

شما
saeed0721

هر دفعه یه چیزی میگی که حسودیت شده داری میسوزی دیگه من اصلا محل اون اقا نمیدم دیدی که جوابشو ندادم اصلا در حد صحبت نبود بچه مدرسها ی هست حالا ارزش حرف نقل کردن نداره اصلاا تا دوقوز اباد رفتی میدونی امریکا کجاست

داداش قاطی کردی من سه روز پیش پارس انلاین بودم.یادت رفته تاریخو که شاتش هنوز هست چه خالی میلتو بده فیلم بگیرم خوبه حل میشه.
ما 10ساعته رسیدیم تو نیویورک میخوای فردا میرم خونه دوست 10 گیگ میذارم اون موقع چی میگی؟

- - -ویرایش - - -

شما
saeed0721

هر دفعه یه چیزی میگی که حسودیت شده داری میسوزی دیگه من اصلا محل اون اقا نمیدم دیدی که جوابشو ندادم اصلا در حد صحبت نبود بچه مدرسها ی هست حالا ارزش حرف نقل کردن نداره اصلاا تا دوقوز اباد رفتی میدونی امریکا کجاست
داداش شما هم دیگه داری خیلی زیاده روی میکنیا با با فهمیدیم آمریکا رفتی نت اونجا رو هم زدی تو رگت دیگه این همه پز دادان نداره /:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or