بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

فعلا که این تحول ، شده دامن گیر پینگ و پینگ خیلی ها رو خراب کرده .
من با چند نفر دیگه هم صحبت کردم ، از شنبه ، پینگش بصورت افتضاحی دراومده .
نمیدونم چرا بلد نیستن کیفیت نت رو خوب کنن ، چرا گند میزنن بش ؟
از قدیم گفتن : کاری رو بلد نیستی ، شروعش نکن .

دمشون گرم که پینگ منو از 180 کردن 120 خخخخخخخخخخ

من میزنم ign.com همچنان پیلتره ولی اگه بزنم www.ign.com بازه!

من همه جوره اش رو امتحان کردم ولی در هر صورت هیت لره. شاید به تفاوت آی اس پی هم مربوط باشه. در ضمن سرعت دان من برای دو ساعت به طرز کهکشانی بالا رفت ولی الان دوباره چسبید به زیر بیست. نمی دونم چه خبره. فکر کنم کلید رو کردن توی سوراخ اینترنت و هی چپ و راست می کنن!!

دوستان مثل اینکه دارن رو سیستم *****ینگ کار میکنن خیلی از سایتا واسه من از ***** در اومده...

مثلا چه سایتایی؟
من یه مشت سایت درست و حسابی بلد بودم که هنوزم فیــــــــلتـــــــــره!(مث gamespot o curse o...)

آیا می دانید تنها سایتی که هنوز فـــــیــــــلــــــتـــــــــر نشده چه نام دارد!؟ معلومه دیگه سایت پیوندها:d
تازه امکان نداره تو ایران باشی و آدرسش تو بوک مارکت سیو نباشه!:d

مثلا چه سایتایی؟
من یه مشت سایت درست و حسابی بلد بودم که هنوزم فیــــــــلتـــــــــره!(مث gamespot o curse o...)

آیا می دانید تنها سایتی که هنوز فـــــیــــــلــــــتـــــــــر نشده چه نام دارد!؟ معلومه دیگه سایت پیوندها:d
تازه امکان نداره تو ایران باشی و آدرسش تو بوک مارکت سیو نباشه!:d
این Curse از شیلترینگ در اومد بگید برم یه اکانت Minecraft Forum بسازم:|

بچه ها من اومدم امریکا خونه عموم سرعت 80 مگ دارن دانش تا 20مگ میرسه حداقل سرعت گرفته ببنید حال کنید.تو ایران تو خواب هم نمبینید
پینگ میزام ببنید بدون این چرت پرت های که تو ایران به شما میدن کانکشن نمیدونم و غیره پینگم 3 هست اونم میذارم

a33f9e49f6c303461.jpg

بچه ها من اومدم امریکا خونه عموم سرعت 80 مگ دارن دانش تا 20مگ میرسه حداقل سرعت گرفته ببنید حال کنید.تو ایران تو خواب هم نمبینید
پینگ میزام ببنید بدون این چرت پرت های که تو ایران به شما میدن کانکشن نمیدونم و غیره پینگم 3 هست اونم میذارم
یه هارد اکسترنال با خودت میبردی تخلیه میکردی نت رو :d
انقدر سرعتمون پایین بوده و محدودیت داشتیم عقده ای شدیم .

a33f9e49f6c303461.jpg

الان از اونا بپرسی از نت راضی هستی میگن آره وقتیم که از یکی که فقط نت دیال آپ داشته بپرسی از نت راضی هستی میگه آره!
سرعت مهم نیست مهم اینه که سرعت بیشتر از اون نتی که داری رو ندیده باشی! اونوقت اگه سرعت نت 2 میگت 20 کیلوبایت بر ثانیه هم باشه به نظرت خوبه!:d

خو اونا که مث ما نیستن هر روز بازی کرکی دان کنن! سالی یه بارم یه چی دان کنن!(به جز اون خصیصاشون! البته اگه ایرانی باشنم این قضیه صدق میکنه!:d)

a33f9e49f6c303461.jpg
تو مطمئنی این آمریکاست و سرور نیست؟:d

a33f9e49f6c303461.jpg

Windows Server 2003

واسه این که زحمتت رو کم کنم به نیابت از شما و عموی شما پینگ هم گزاشتم:

15051349867152434427.png

آخرین ویرایش:

a33f9e49f6c303461.jpg

داداش بیا یه ویندوز بدم بریزه عموت :))
موزیلا هم رو این بالا نمیاد :دی
حیف این نت :((
چه لیست idmg عموت خالیه !!
سعی کن برا همیشه اونجا بمونی :)

a33f9e49f6c303461.jpg

اینکه دانلود تو سرور مجازی هست.خودتو مسخره کن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or