1 مگ نامحدود برنزی!!دقیقا چه سرویسی داری؟

پارس انلاین دو هفته اول 500 دان داد به من شاتشم هست الان کم کرده اگه طرفتون خلوت باشه بگری میترکونهدوستان سلام!
میشه بگید در حال حاضر بهترین سرویس نامحدود رو کدوم isp اراءه میده؟ (اصفهان هستم.)

پارس انلاین دو هفته اول 500 دان داد به من شاتشم هست الان کم کرده اگه طرفتون خلوت باشه بگری میترکونه
ولی مثل ما یوزر هاش زیاد بشه
خودت ببین اینجا پستمو
http://forum.bazicenter.com/thread80496/page3/
احیانا شما بیشتر از 10 گیگ دان نکردی تو دو هفته ی اول؟ اگه کردی برا همین سرعت دانلودت اومده پایین. برو تو لینک پایین تا متوجه حرفم بشی:
«جایزه مصرف منصفانه» چیست و چرا اعمال می شود؟
معلومه مطلب لینکو نخوندی. بله میتونی هر چقدر خواسی دان کنی ولی فقط تا 10گیگ اول سرعت دانت بالاس(1مگه) ولی بعد از 10گیگ سرعت دانت میشه 128.اصلا ربطی نداشت کارشناشه گفت نامحدود هست هر چقدر میخوای دان کن بعد با مدیرشم صحبت کردم گفت یوزر های منطقون اومدن از ما میگیرن فقط تو یه روز 30 نفر رفتن شلوغ شده
یکم دیگه دانلود کنی (حدود 20 گیگ بشه) سرعتت میشه 16 کیلوبایت!!!! اونوقت بیا بگو سرعتم کم شده! الان خوبه!:-o
یادتون شات سرعت 128 نامحدود پار انلاینم گذاشتم بعد 500 کیلو دان داد امرو دانش شده 200 زنگ زدم میگم چرا سرعتم کم کردید میگه یوزرهای منطقه شما زیاد شدن اومدن از پارس انلاین میگیرن حالا سرعت من
![]()
معلومه مطلب لینکو نخوندی. بله میتونی هر چقدر خواسی دان کنی ولی فقط تا 10گیگ اول سرعت دانت بالاس(1مگه) ولی بعد از 10گیگ سرعت دانت میشه 128.
یکم دیگه دانلود کنی (حدود 20 گیگ بشه) سرعتت میشه 16 کیلوبایت!!!! اونوقت بیا بگو سرعتم کم شده! الان خوبه!
کجاش خوبه 128 پارس انلاینم پینگش 50 بود 1مگه حالا این برا تو![]()
1 مگ 8 گیگ ولی isp خیلی خوبه اصلا کاهش سرعت نداشتم