بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

چجوری بگم دیگه ، فکر کن داری دانلود میکنی یا صفحه باز میکنی یدفعه چراغ های مودم می ایسته باید Refresh کنم یا Reload کنم فایلی رو که دارم دانلود میکنم در حالی که نت قطع هم نشده تا ریلود میکنم باز شروع میکنه دانلود رو ..
مودم رو ریست کردم کلی ، ولی جواب نداد
امکان داره چون از وایرلس استفاده میکنم اینجوری باشه ؟ البته الان چند ساله با وایرلس هست ، خود پارس آنلاین یه گندی زده باز فکر کنم نمیخواد به روش بیاره8-|
سلام . من مخابرات دارم و به همین مشکل بر خوردم . :((

از سرورای ایرانی دانلود میکنی دوسته عزیز :| مثال برو Aparat.com یه ویدئو بزار رو دانلود یک هزرام سرعت دانلودت نمیاد پایین

ولی برو بجاش از هیپ فایل اپلود باز هر سروری که خارجیه می خوای امتحان کن سرعتت از 10 کیلو نمیره بالاتر

خوب بعضی سرور ها که از قصد کم میکنن سرعت رو ... مثل deposit files ! ولی من همین الان هم از ifolder روسیه دارم dl میکنم ! سرعتش خوبه . فک کنم سرویس دهی منطقه به منطقه فرق کنه . واسه من که شهید باهنره مشکلی نداره کلا .

من که فعلا فقط میتونم پیج باز کنم.512 نامحدود آسیاتک دارم
سرعت دانلودم از 45 رسیده به 25 :bighug:
و این است اینترنت پر سرعت :bighug:

:-o
45 سرعت دانت فقط چجوری تحمل کردیشون بیا پارس انلاین تا 500 کیلو هم میده بهت

بچه ها توجه هر کی هک adsl جدیدترین روشش رو میخواد پ.خ بده سرعت 128 بکنید 2 مگ با هاش تضمینی
بچه ها میخواستم ببینمUntangle چجوری بهش نفوذ کنم یا غیر فعال کنم وخلاصه راهی که از شرش راحت بشم لطفا راهنمایی کنید.
بعد میخواستم ببینم چجوری میشه فایل های سرور2003 رو با ریموت دکستاپ کپی کردو بعد پیس کرد رو ویندوز اینم جواب بدید متشکر
99129865180273354980.jpg

من بزور تونستم این صفحه رو بیارم بالا و این پست و بدم :|
از دوستان خواهش میکنم عکس آپلود نکنن ما نتمون نمیکشه!!! از Dial Up بدتر شده!
فقط یجورایی بخاطره تصمیماتی که گرفتم واقعا ناراحتم.... مثلا قرار بود طی روز ها هفته ها و ماههای آینده تغییر و تو اینترنت و بقیه چیزا ببینیم که داریم میبینیم.. روحانی مچکریم ;)
زنگ زدم پشتیبانی میگم نتم کند شده.... میگه پارگی فیبر نوری پیش اومده و واسه خاطر اونه و تا فردا درست میشه .....:|
یادمه یبار گفتن با پا رفتن رو فیبر نوری:D ماله ما که کابل مسی هستش هنوز فیبر نوری نیومده:D
کلا به ماها خوشی نیومده...

این اینترنت ملی شده چماغ
این اینترنت ملی اصلا ربطی به اینترنت جهانی نداره
شما چطور توی مخیلتون جا میشه که دولت بیاد اینترنت جهانی رو بگیره از مردم
مگه چنین چیزی امکان داره
سرویس میکنن مردم

تایم اوتم برطرف شده ولی هنوز پینگم دوبل و سرعتم نصفه !
اخه یکی نیست بگه برادر من برا چی سیم اینترنت رو از وسط اتوبان رد میکنی که هر ماشینی که میگذره ما حسش کنیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( خدایی دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه این وضعیت :|)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or