بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آقا به معنای واقعی ریده شده به مملکت!!!!!!!
مگه نشده بود؟:-/

- - -ویرایش - - -

اقا ما لو رفتیم
نت نامحدومو ازم گرفتن

نمیدونم داستانت چی هست!
ولی من 3 سال پیش از صبا نت گرفتم 1 سالو 4 ماه برام فری شده بود , سیستمشون باگ داشت! تیو این مدت به داداشمم نگفتم سیستم باگ داره برای من فری شده چه برسه به دوستان!:dسرعتشم تا 700 تا بود!:-o

دوستانی که مخابرات دارن،
- من میتونم هم حقیقی بگیرم هم حقوقی، تاثیری توی کیفیت سرویس نداره؟!
- این گزینه "مورد استفاده پهنای باند بالای ١٢٨" رو هرچی بذاریم فرقی نمیکنه؟
- برای سفارش پهنای باند بالای 1024مگ چکار باید کرد؟ توی فرم ثبت نامش بیشتر از این نمیده!
- تا چند روز بعد از ثبت درخواست نت رو وصل میکنن؟!
یکی جواب بده ممنون میشم!

دوستانی که مخابرات دارن،
- من میتونم هم حقیقی بگیرم هم حقوقی، تاثیری توی کیفیت سرویس نداره؟!
- این گزینه "مورد استفاده پهنای باند بالای ١٢٨" رو هرچی بذاریم فرقی نمیکنه؟
- برای سفارش پهنای باند بالای 1024مگ چکار باید کرد؟ توی فرم ثبت نامش بیشتر از این نمیده!
- تا چند روز بعد از ثبت درخواست نت رو وصل میکنن؟!
یکی جواب بده ممنون میشم!
.صاحب خط اگر خودت یا اعضای خانواده باشن 1 مگ 2 مگ میدن. یا اینکه حضوری برید سرویس ثبت نام بکنید.
.برای دریافت سرویس 2 مگ اگر تهران هستید از سایت زیر سفارش بدین tct2020.ir
.اگر پورت مرکز مخابراتیتون خلوت باشه و پرسنل هم حال داشته باشن همون 3 4 روزه باید وصل بشه.

برادر من شما بگو چی میخوای؟ مثلا میخوای 128 کیلوبیت نامحدود بگیری ماهی 30 تومن بدی و سرعت دانلود بهت 450 کیلوبایت بدهند؟
اینو لطفا جواب بده...
خوب منه احمق اگه سرعتم با 128 نامحدود روی 16 هست خوب خود بی... ام رفتم قرارداد لعنتیش رو تمدید کردم.
اگه واقعا شما توقع داری با 128 نامحدود سرعت دانلودت 16 نباشه بنده مغزم تعطیله. (حرف علمی میزنیم چی چی جواب میدهند)
در ضمن هرچی پول بدی آش میخوری... آره منم برم ماهی 400 هزار تومن بدم سرعت دانلودم میاد روی 240 نامحدود. ولی خوب باید برم
قبرم رو بفروشم پول یه ماه اینترنت نامحدود 2 مگ بدم.
برادر اون انگلیسه که با ماهی 20 یورو 100 مگابیت میدن, اینجا واقعا چی چی توقع داری؟
در کل اصن بنده بیمارم عزیز. شما خوبی فقط.
شما برو محدود بگیر سرعتت بره روی 800 کیلوبایت تست بذار ما بسوزیم فقط بپا خودت نسوزی که
زرت و زرت ترافیک میپره اونم با این شرکتهای دزد! اگرم محله شما شیرفلکه اش بازتره
نامحدود بگیرید با 30 تومن در ماه سرعت روی 400 دانلود کنید به ریش ما بخندید, اگر واقعا چنین چیزی میشه
بسم ال. حالشو ببرید گوارای وجودتان بنده هم دندم نرم تو هموووون 10 کیلوبیت میمونم.
128 ماهی سیییی تووووومننننننننن؟؟؟ یعنی دزدی، باید سرعت بیشتر از 16 باشه!! برو قیمت رو تو کشورا دیگه ببین عمو!
من 2 مگ نامحدود دارم، ماهی 75 تومن، سرعت 220 نامحدود واقعی. همینو از ای اس پی دزد بگیری 400 تومنه!!!
ای اس پی گرون فروشی میکنه. اگه همه بیان مخابرات بگیرن ای اس پی آدم میشه! دست از دزدی بر میداره.
ماهی 38 بده، 1 مگ نامحدود بگیر. پول رو مفت مفت ندید به ای اس پی دزد بی پدر مادر. با این کار تشویقشون میکنید بیشتر دزدی کنن. با جیبتون حرف بزنید نه کیبورد اونم اینجا. با کیف پول بزن تو دهن پدر صلواتی دزدشون

آخرین ویرایش:
128 ماهی سیییی تووووومننننننننن؟؟؟ یعنی دزدی، باید سرعت بیشتر از 16 باشه!! برو قیمت رو تو کشورا دیگه ببین عمو!
من 2 مگ نامحدود دارم، ماهی 75 تومن، سرعت 220 نامحدود واقعی. همینو از ای اس پی دزد بگیری 400 تومنه!!!
ای اس پی گرون فروشی میکنه. اگه همه بیان مخابرات بگیرن ای اس پی آدم میشه! دست از دزدی بر میداره.
ماهی 38 بده، 1 مگ نامحدود بگیر. پول رو مفت مفت ندید به ای اس پی دزد بی پدر مادر. با این کار تشویقشون میکنید بیشتر دزدی کنن. با جیبتون حرف بزنید نه کیبورد اونم اینجا. با کیف پول بزن تو دهن پدر صلواتی دزدشون

حرفت رو 100 درصد تایید میکنم. مخابرات عالیه عزیز. اونم نامحدود که با قیمت خیلی خوب میدن نامحدود رو
فقط مشکل اینه کم من استان اصفهان هستم و اینترنت مخابراتش نامحدود نداره.....
فقط یه تعرفه داره که 128 محدوده و هر چی مصرف کنی گیگی 3700 میاد رو قبض...
سرعت دانلود هم اگه خوش شانس باشیم میاد روی 100 تا 200...
همه ی مشکل ما اینه که مخابرات نامحدود نداره... وگرنه دقیقا همین 1 مگ نامحدود رو ماهی 30-40 تومن میگرفتیم
کیف دنیا رو میکردیم...

آقا نمیخوام پز بدم ها، ولی میخواستم بدونم کدوم از اینها واسه بازی مهم هستن؟

2916146227.png

البته یه بار شد از سرور پرت شدم بیرون گفت پینگت شده 560!!

سلام دوستان.من حدود 1 ماهی هست که از صبانت اشتراک دارم.کمتر دیدم اینجا در مورد صبانت صحبت بشه.من استان فارسم.یه کم توضیح بدم -من 2 مگ گرفتم
پینگم با فرانکفورت:
2916139258.png

پینگم با تهران

2916144050.png

سرعت دانلودم در روز

34807133212241210321.png

سرعت دانلودم تو شب با سرور داخلی همینه اما با سرور خارجی کمتره اما هر شب حدود 4 گیگ دانلود دارم.البته خیلی شبها دانلود نکردم.

39474195373307875084.png

پینگم با 4.2.2.4 -- هیچوقت تا حالا ندیدم تایم اوت داشته باشه تو این یک ماه

74122769560435760746.png

در هر صورت از صبانت راضی هستم

- - -ویرایش - - -

تعرفه های مخابرات استان فارس خوبه
70217887308938363467.png

آقا نمیخوام پز بدم ها، ولی میخواستم بدونم کدوم از اینها واسه بازی مهم هستن؟

2916146227.png

البته یه بار شد از سرور پرت شدم بیرون گفت پینگت شده 560!!

این واقعا ماله خودت هست یعنی ؟ازکجا میگیری یه عکس از سرعت دانلودت بذار ببنیم

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان.من حدود 1 ماهی هست که از صبانت اشتراک دارم.کمتر دیدم اینجا در مورد صبانت صحبت بشه.من استان فارسم.یه کم توضیح بدم -من 2 مگ گرفتم
پینگم با فرانکفورت:
2916139258.png

پینگم با تهران

2916144050.png

سرعت دانلودم در روز

34807133212241210321.png

سرعت دانلودم تو شب با سرور داخلی همینه اما با سرور خارجی کمتره اما هر شب حدود 4 گیگ دانلود دارم.البته خیلی شبها دانلود نکردم.

39474195373307875084.png

پینگم با 4.2.2.4 -- هیچوقت تا حالا ندیدم تایم اوت داشته باشه تو این یک ماه

74122769560435760746.png

در هر صورت از صبانت راضی هستم

- - -ویرایش - - -

تعرفه های مخابرات استان فارس خوبه
70217887308938363467.png

فهمیدیم صبا هستی اونجا که اشغاله فقط حجمی میده که اخه؟
سرعتشم زیاد بالا نیست شبی 4 گیگ چیه اخه الان شبی 10 گیگ به بالا هم داریم بچه ها دان میکننن مثلا 2 مگش اینه حالا

این واقعا ماله خودت هست یعنی ؟ازکجا میگیری یه عکس از سرعت دانلودت بذار ببنیم

ا

آره مال خودمه! یعنی مال خوابگاه هست. من ایران نیستم البته عزیز. میدونم اینترنتی که دارم خیلی خوبه ولی نمیدونستم که دقیقا کدوم به بازی روون ربط داره که با مقایسه با این دوستمون فهمیدم. حتی با این سرعت هم گاهی وقتا بازی BF3 لگ میزنه و همون طور که گفتم حتی یه باز هم از بازی شوت شدم بیرون! کلا بازی به سیستم سرور ها هم بستگی داره حتی با نت سرعت بالا هم مشکلاتی پیش میاد.

آره مال خودمه! یعنی مال خوابگاه هست. من ایران نیستم البته عزیز. میدونم اینترنتی که دارم خیلی خوبه ولی نمیدونستم که دقیقا کدوم به بازی روون ربط داره که با مقایسه با این دوستمون فهمیدم. حتی با این سرعت هم گاهی وقتا بازی BF3 لگ میزنه و همون طور که گفتم حتی یه باز هم از بازی شوت شدم بیرون! کلا بازی به سیستم سرور ها هم بستگی داره حتی با نت سرعت بالا هم مشکلاتی پیش میاد.

پس کجایی دقیقا میگی ؟ماهی چقدر میدی؟عکس سرعت دانلود رو هم بذار

فهمیدیم صبا هستی اونجا که اشغاله فقط حجمی میده که اخه؟
سرعتشم زیاد بالا نیست شبی 4 گیگ چیه اخه الان شبی 10 گیگ به بالا هم داریم بچه ها دان میکننن مثلا 2 مگش اینه حالا[/QUOTE]

گفته نامحدود هم میخاد بیاره.دیگه مجبورم بسازم.اخه مخابرات گفته تا سه ماه بعد رانژه خط تخلیه نمیکنیم.. خطم من خیلی نویز داره همینم خوبه که قطع نمیشه

73179479998672025985.png

گفته نامحدود هم میخاد بیاره.دیگه مجبورم بسازم.اخه مخابرات گفته تا سه ماه بعد رانژه خط تخلیه نمیکنیم.. خطم من خیلی نویز داره همینم خوبه که قطع نمیشه

73179479998672025985.png
جالبه snr شما رو 6 و خیلی نوئز داری ولی سرویست قطع نمیکنه
:d
...برای من میاد زیر 10 دائم چراغ adsl میره و میاد..ولی میاد بالای 10 هیچ مشکلی ندارم سر همین قضیه سرعت 6 مگ رو مجبور شدم بکنم 3 مگ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or