بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

128 نامحدود بعدش سرعت 1 مگ ؟؟

یه بار 4 ثانیه واسه من اینجوری شد!!:d
همه تو کشوراشون زندگی میکنن راحت ما افتادیم تو یه خراب شده دومی نداره.

تا حالا چیز پی ان چینی تست کردی!؟
من تست کردم حتی گوگلم فـــیـــلـــتـــره!!

کدوم ispی احمقی میاد 128 با ماهانه 30 تومن به شما بده سرعت دانلود

isp من که میاد با 20 تومن(اصلش 25ـه ولی تخفیف میخوره) نت 128 با سرعت 120kb/s(بیشترم میشه کمترم میشه) میده! و تقریبا نامحدوده(100 گیگ در ماه)

کاش سر کوچه ما هم از این گو.ج.ـه فروشی ها بود

مث اینکه از قیمت گوجه بی خبری!!؟:d

آخرین ویرایش:
isp من که میاد با 20 تومن نت 128 با سرعت 120kb/s(بیشترم میشه کمترم میشه) میده! و تقریبا نامحدوده(100 گیگ در ماه)

حالشو ببر عزیز. کاش سر کوچه ما هم از این گو.ج.ـه فروشی ها بود. در کل فکر نکنم بیشتر از 5 درصد ایران چنین چیزی مثل شما داشته باششند.
حداقل چیزی که ما توی چندتا فروم میبینم کسی با 20 تومن در ماه سرعت 120 نداشته که محدود هم نشه!!
به هر حال اگه چنین براتون هست, لذتش رو ببری عزیز.

یه چیزی که من دقت کردم دوستانی که حتی با لندن پینگ ۲۰۰ دارن بازم شکایت دارن از نتشون ! باید خدمت این دوستان بگم که پینگ شما برعکس اون چیزی که فکر میکنید فوق العاده عالیه ! مشکل از اینترنت شما یا سرویس دهنده ی شما نیست , مشکل اینه که به علت شرایط کشور هیچ کمپانی خارجی توی ایران سرور نداره ! کشورای منطقه هم که کلا تعطیلن . خب حالا شما داری نت خودتو با انگیلیسیه مقایسه میکنی ! اون طرف درسته سرعت بالا داره اما شک نکن پینگش با پینگ شما فرقی نداره ! اون داره به سرور لندن وصل میشه که به فرض ۵۰ نه ۱۰۰ کیلومتر باهاش فاصله داره ! پینگش میشه ۳۰-۴۰ ! حالا شما از این سر دنیا توقع داری پینگ ۳۰-۴۰ با لندن داشته باشی ؟! شما شک نکن همون انگلیسیه بخواد با یه سرور تو تهران پینگ بگیره زیر ۱۵۰ نمیاد پینگش ! پس اینقدر ISP ها رو سر پینگ سرزنش نکنید مشکل اینه که هیچ کدوم از شرکتای بزرگ توی ایران یا حتی نزدیک به ایران سرور ندارن و این بر میگرده به شرایط سیاسی نه شرایط ISP بدبخت ! برای امتحانم فقط کافیه توی Run جای ۴.۲.۲.۴ با یه سایت که سرور داخلی داره پینگ بگیرید مثل P30download ! خودتون میبینید که پینگتون از ۵۰-۶۰ بالاتر نمیره چون سرور نزدیکه ! حالا اگه انگلیسیه پینگ بگیره فک میکنید بازم ۵۰-۶۰ باشه ؟! خواستم فقط یکم روشنگری کنم که اینقد نا شکری نکنید پینگتون خوبه , سرعت و سرور مشکل ما ایرانیاست...

بستگی به سرعت سرور هم داره + پینگ داخلی + ... شما مثلا اگه تو SPEED TEST سرور نزدیک تر از لندن رو هم انتخاب کنی میبینی پینگ از لندن بالا تره چرا چون اون سرور ماله افغانستانه :d

یه چیزی که من دقت کردم دوستانی که حتی با لندن پینگ ۲۰۰ دارن بازم شکایت دارن از نتشون ! باید خدمت این دوستان بگم که پینگ شما برعکس اون چیزی که فکر میکنید فوق العاده عالیه ! مشکل از اینترنت شما یا سرویس دهنده ی شما نیست , مشکل اینه که به علت شرایط کشور هیچ کمپانی خارجی توی ایران سرور نداره ! کشورای منطقه هم که کلا تعطیلن . خب حالا شما داری نت خودتو با انگیلیسیه مقایسه میکنی ! اون طرف درسته سرعت بالا داره اما شک نکن پینگش با پینگ شما فرقی نداره ! اون داره به سرور لندن وصل میشه که به فرض ۵۰ نه ۱۰۰ کیلومتر باهاش فاصله داره ! پینگش میشه ۳۰-۴۰ ! حالا شما از این سر دنیا توقع داری پینگ ۳۰-۴۰ با لندن داشته باشی ؟! شما شک نکن همون انگلیسیه بخواد با یه سرور تو تهران پینگ بگیره زیر ۱۵۰ نمیاد پینگش ! پس اینقدر ISP ها رو سر پینگ سرزنش نکنید مشکل اینه که هیچ کدوم از شرکتای بزرگ توی ایران یا حتی نزدیک به ایران سرور ندارن و این بر میگرده به شرایط سیاسی نه شرایط ISP بدبخت ! برای امتحانم فقط کافیه توی Run جای ۴.۲.۲.۴ با یه سایت که سرور داخلی داره پینگ بگیرید مثل P30download ! خودتون میبینید که پینگتون از ۵۰-۶۰ بالاتر نمیره چون سرور نزدیکه ! حالا اگه انگلیسیه پینگ بگیره فک میکنید بازم ۵۰-۶۰ باشه ؟! خواستم فقط یکم روشنگری کنم که اینقد نا شکری نکنید پینگتون خوبه , سرعت و سرور مشکل ما ایرانیاست...​

هیچ ربطی نداره چیزایی که داری میگی.
اگه اینجوره برای پینگ باید یک واحد مشخص بگیرن.چجرا پینگ وایمکس ایرانسل تو شهرستان ها با همون تهران زیر 700 نمیاد؟
در ضمن من یکی رو میشناسم که تو فلسطین زندگی میکنه(نوار غزه)و تو سرورای بتل که میبینمش پینگش با فرانکفورت 20-25
یعنی واقعا ما چی کم داریم؟؟!!مثلا کدوم شرکت اینترنتی تو افغانستان نمایندگی داره در صورتی که پینگ هیچکدومشون با خارج بالای 100 نمیره.چرا باید تو پاکستان دو مگ نامحدود(سرعت عادیشونه مثل 128 ما)به پول ایران 18 هزار تومن باشه ؟

یه چیزی که من دقت کردم دوستانی که حتی با لندن پینگ ۲۰۰ دارن بازم شکایت دارن از نتشون ! باید خدمت این دوستان بگم که پینگ شما برعکس اون چیزی که فکر میکنید فوق العاده عالیه ! مشکل از اینترنت شما یا سرویس دهنده ی شما نیست , مشکل اینه که به علت شرایط کشور هیچ کمپانی خارجی توی ایران سرور نداره ! کشورای منطقه هم که کلا تعطیلن . خب حالا شما داری نت خودتو با انگیلیسیه مقایسه میکنی ! اون طرف درسته سرعت بالا داره اما شک نکن پینگش با پینگ شما فرقی نداره ! اون داره به سرور لندن وصل میشه که به فرض ۵۰ نه ۱۰۰ کیلومتر باهاش فاصله داره ! پینگش میشه ۳۰-۴۰ ! حالا شما از این سر دنیا توقع داری پینگ ۳۰-۴۰ با لندن داشته باشی ؟! شما شک نکن همون انگلیسیه بخواد با یه سرور تو تهران پینگ بگیره زیر ۱۵۰ نمیاد پینگش ! پس اینقدر ISP ها رو سر پینگ سرزنش نکنید مشکل اینه که هیچ کدوم از شرکتای بزرگ توی ایران یا حتی نزدیک به ایران سرور ندارن و این بر میگرده به شرایط سیاسی نه شرایط ISP بدبخت ! برای امتحانم فقط کافیه توی Run جای ۴.۲.۲.۴ با یه سایت که سرور داخلی داره پینگ بگیرید مثل P30download ! خودتون میبینید که پینگتون از ۵۰-۶۰ بالاتر نمیره چون سرور نزدیکه ! حالا اگه انگلیسیه پینگ بگیره فک میکنید بازم ۵۰-۶۰ باشه ؟! خواستم فقط یکم روشنگری کنم که اینقد نا شکری نکنید پینگتون خوبه , سرعت و سرور مشکل ما ایرانیاست...
جمله ات درباره پینگ قطعاً اشتباه است. اگر غربی ترین نقطه ی ایالات متحده آمریکا رو مثال میزدی تازه می تونست درست باشه. درست است که فاصله تأثیر گذار بر زمان تأخیر در بازی ها است اما نه به این بدی که شما میگی.
همچنین با بالا بردن کیفیت اتصال می توان زمان تأخیر رو برای فاصله های بسیار زیاد هم کاهش داد.

امروز زنگ زدم 2020 پشتیبانی ADSL مخابرات...قبلا دیروز و پریروز چندین بار زنگ زدم می گفت اپراتورها مشغولن. خلاصه بعد چند دفعه یه زنه برداشت، گفتم اینترنتم هی قطع می شه و یوزرنیم پسوردمم تو سایتشون می زنم تا سرعت بالاتر بگیرم ارور می ده و می خوام بدونم باید چی بزنم. هر دو تا رو جواب داد به تنظیماتتون دست نزنید! بعدم قطع!
دوباره زنگ زدم طبق معمول هیچ اپراتوری نبود بعد چندین بار یکی دیگه برداشت همینا رو جواب داد!
الان باید چیکار کنم؟:|

والا یکی از دوستان مالزیه، داره تهران رو 150 میلی ثانیه پینگ میکنه...شما با بهترین نت ایران زیر 400 نمیتونی مالزی رو پینگ کنی...ارتباطی با شرایط سیاسی خیلی نداره...بیشتر کیفیت پایین زیر ساخت اینترنت کشور که اصلا مهندسی نشده و مسیر دهی اشتباه در خرید پهنای باند کشور هست...به نظر من اگه پهنای باند از انحصار زیر ساخت دربیاد شرایط تا حدودی در زمینه پینگ بهبود پیدا میکنه...چون بحث رقابت پیش میاد و پینگ یه معیار برای کیفیت نت مطرح میشه

من کامل نخواندم ولی اون چیزایی که دوستمون گفتند اصلا ربطی نداره ، فقط جهت اطلاع ایران با شرکت CABLE AND WIRELESS انگلستان قراردادداره و یک مسیر مشخص تعریف شده براش .

امروز زنگ زدم 2020 پشتیبانی ADSL مخابرات...قبلا دیروز و پریروز چندین بار زنگ زدم می گفت اپراتورها مشغولن. خلاصه بعد چند دفعه یه زنه برداشت، گفتم اینترنتم هی قطع می شه و یوزرنیم پسوردمم تو سایتشون می زنم تا سرعت بالاتر بگیرم ارور می ده و می خوام بدونم باید چی بزنم. هر دو تا رو جواب داد به تنظیماتتون دست نزنید! بعدم قطع!
دوباره زنگ زدم طبق معمول هیچ اپراتوری نبود بعد چندین بار یکی دیگه برداشت همینا رو جواب داد!
الان باید چیکار کنم؟:|
تنها چیزی که همشون بلدن همین هست که بگن به تنزیمات دست نزنید..حتی خدا حافط هم بلد نیستند!
یه بار زنگیدم ف.....ح..ش کشیدم و گفتم من 20 بار هست زنگ زدم توی 2 ماه همش هم ذخیره کردم و دارمش میدم دست خبرنگارا و ...شلوارتون رو پرچم کنن توی این 20 دفعه همش گفتند دست به تنظیمات نزنید و پاسخ به سوالاتم ندادند!
بارو تا شنید صداشون رو دارم و پساخ گو نبودند معذرت خواهی و جواب دادن به سوالتم رو شروع کرد!:d
چوب بالاسر اینا نباشه هیچ کاری نمیکنن.:|

دقیقا 1464 صفحه اومدید جلو بحث گفتگو کردید مشکلات با دلیل مدرک و .... گذاشتید به ریس جمهور نامه نوشتید و...حتی100 کیلوبایت هم زیاد نکردن ارزون که هیچ گرون هم کردن پینگ افتضاح سرعت پایین مشکلان پیچ وا کردن اپلود ووووو
حالا تا 14644 صفحه دیگه برید ببنید به خودتون بیایید موهاتون سفید شده 50 کیلو هم بیشتر نمیکنن براتون=))

تنها چیزی که همشون بلدن همین هست که بگن به تنزیمات دست نزنید..حتی خدا حافط هم بلد نیستند!
یه بار زنگیدم ف.....ح..ش کشیدم و گفتم من 20 بار هست زنگ زدم توی 2 ماه همش هم ذخیره کردم و دارمش میدم دست خبرنگارا و ...شلوارتون رو پرچم کنن توی این 20 دفعه همش گفتند دست به تنظیمات نزنید و پاسخ به سوالاتم ندادند!
بارو تا شنید صداشون رو دارم و پساخ گو نبودند معذرت خواهی و جواب دادن به سوالتم رو شروع کرد!:d
چوب بالاسر اینا نباشه هیچ کاری نمیکنن.:|

ممنون باز شما جواب دادید.
خب الان شرایط من اینه:
شرکت های بیرون بهم نمی دن می گن خط تون ایراد داره. مخابرات هم همه اش قطع می شه و سرعت دانلودش هم از 16 بالاتر نمی ره، به قطع شدنش راضیم ولی سرعتش رو می خوام از 128 ببرم بالاتر می رم یوزر نیم پسورد ADSL ـم رو تو سایت مخابرات می زنم قبول نمی کنه و پشتیبانیم جواب نمی ده باید چیکار کنم. بعد من فحش که نمی تونم اونم به زن بدم! دو بار پرسیدم همین رو می گن فکر کنم اصلا تو باغ نیستن یا گفتن فقط یکی دو تا جوابی که بهتون گفتیم رو بدید.
تازه گاهی اوقات که نت قطع می شه اگه من به تنظیمات دست نزنم (سوزن نکنم تو مودم ریستش نکنم) که تا مدت ها باید بدون نت بمونم! این جوابشونم منطقی نیست می گه به تنظیمات دست نزن!:|

خب الان شرایط من اینه:
شرکت های بیرون بهم نمی دن می گن خط تون ایراد داره. مخابرات هم همه اش قطع می شه و سرعت دانلودش هم از 16 بالاتر نمی ره، به قطع شدنش راضیم ولی سرعتش رو می خوام از 128 ببرم بالاتر می رم یوزر نیم پسورد ADSL ـم رو تو سایت مخابرات می زنم قبول نمی کنه و پشتیبانیم جواب نمی ده باید چیکار کنم. بعد من فحش که نمی تونم اونم به زن بدم! دو بار پرسیدم همین رو می گن فکر کنم اصلا تو باغ نیستن یا گفتن فقط یکی دو تا جوابی که بهتون گفتیم رو بدید.
تازه گاهی اوقات که نت قطع می شه اگه من به تنظیمات دست نزنم (سوزن نکنم تو مودم ریستش نکنم) که تا مدت ها باید بدون نت بمونم! این جوابشونم منطقی نیست می گه به تنظیمات دست نزن!:|

خب شما چرا از وایمکس استفاده نمی کنید ؟؟؟ مثلا همین سیستک یا مبین نت یا ایرانسل ....

خب الان شرایط من اینه:

اول باید بگی تا سرویس مخابراتو رو خط تلفن وردارن بعد بری isp دیگه!
اینجا اقلا کمی پشتیبانیشون بهتره ولی بازم...!
یکی از دوستام که تازه از مخابرات نت گرفته بود بعد از مدتی سرعتش قاطی شد زنگ زد پشتیبانی گفتن config بگیر! خو این از کجا بدونه این چیه!!؟(منم که یه عمره نت دارم فقط کمی می دونم چیه!:d)
ولی پشتیبانی ما... هر وقت زنگ میزنی مشکلو که حل میکنه هیچ سه ساعتم توضیح میده که چرا اینطوری شده!:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or