کی دلش از این نتا میخواد؟؟؟؟
![]()
![]()
![]()

سرعت اینترنت چین افسانه ای می شود / تابناک | خبر فارسی
چین تصمیم گرفته تا سال ۲۰۲۰ اینترنتی با سرعت یک گیگابایت بر ثانیه را در اختیار مردم این کشور در شهرهای بزرگ قرار دهد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پیسی ورد دولت چین تصمیم گرفته است تا سال ۲۰۲۰ سرعت اینترنت در کشور خود را تا یک گیگابایت بر ثانیه افزایش دهد.
این کشور قصد دارد سرعت اینترنت خود در مناطق روستایی را به ۱۲ مگابایت در ثانیه و سرعت اینترنت مناطق شهری را به ۵۰ مگابایت در ثانیه افزایش دهد. بر اساس این برنامه، سرعت اینترنت در شهرهای بزرگ و پیشرفتهتر این کشور به ۱۰۰۰ مگابایت در ثانیه افزایش خواهد یافت.
بر اساس این گزارش، کشور چین بیشترین تعداد کاربر اینترنت در جهان را داراست. در حال حاضر متوسط سرعت اینترنت در این کشور ۷. ۱ مگابایت بر ثانیه است. این در حالی است که در کره جنوبی متوسط سرعت اینترنت ۲. ۱۴ مگابایت بر ثانیه و در ژاپن ۷. ۱۱ مگابایت است. این رقم درباره آمریکا ۶. ۸ مگابایت است.
دولت چین اعلام کرده که قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ خدمات پهنباندهای اینترنتی را به خانه بیش از ۴۰۰ میلیون خانواده ببرد. مقامات این کشور همچنین تصمیم گرفتهاند شبکههای همراه ۳G و ۴G را نیز در دسترس ۸۵ درصد جمعیت خود قرار دهند. در حال حاضر فقط ۲۷ درصد از جمعیت این کشور از شبکه ۳G استفاده میکنند.
مقامات چین چندی پیش نیز اعلام کرده بودند قصد دارند با اتخاذ سیاستهایی، صنعت آی تی را در کشور خود گسترش دهند. جلب سرمایههای بیشتر برای شرکتهای آی تی از جمله راهکارهایی است که برای تحقق این هدف در نظر گرفتهاند.
کسی کانکشن تست کاهش پینگ رو روی ویندوز 8 تست کرده؟؟؟؟؟؟؟
سرور برای کاهش پینگ سفارش داده شد . برای اطلاعات بیشتر پی ام بدید.
قیمت هم مناسبه.
حسابگر کرمانشاه ! آره

دوستان کرجی که از مخابرات ADSL می گیرن تو این دو سه روزه مشکل قطع شدن مکرر و وصل نشدن به اینترنت داشتن؟ من این مشکل رو دارم دو سه روزه. الانم هی قطع می شه بعد چند بار به زحمت وصل می شه بعضی وقت ها هم باید مودم رو ریست کنم تا وصل شه. موقع وصل نشدن هم ارور 718 می ده. دیشبم حدود ساعتای 12 اتفاق عجیبی افتاد فقط می تونستم صفحه پیوندها و سایت های خودشون رو باز کنم (البته چند بار دیگه هم اینطوری شده بود) نمی دونم چی شده.
عزیز شرمنده ولی شما چه انتظاری داشتی؟ البته اگر سرعتت روی 60 نمیره آره واقعا کم فروشی میکنن.
در کل بعضی از عزیزان مثل 128 نامحدود گرفتن و تا مصرف منصفانه مثلا 20 گیگ بیشتر دانلود میکنن
سرعتشون میاد 16 کیلوبایت بعد میان isp رو فحش کش میکنن. خیلی جالبه هااا. خوب شما 128 کیلوبیت
خریدی باید هم سرعتت 16 کیلوبایت باشه... کدوم ispی احمقی میاد 128 با ماهانه 30 تومن به شما بده سرعت دانلود
هم بهت 400 بده که ماهانه خدا ترا چیزی دانلود کنی... مشکل از isp نیست... به نظرم خیلی هم دارن لطف میکنن
قانون مصرف منصفانه میدن... والا اگر کسی نتی سراغ داره که ماهی 30 تومن بدیم و سرعتمون 200 به بالا باشه و
نامحدوده واقعی و هر چی هم دانلود کردیم محدود نشیم بگه والااا ما خوشحال میشم. بنده 128 نامحدود دارم سرعتم
ثابت 16 هستش... راضی که نیستم ولی چه کنم؟ به کی شکایت کنم؟ سرعتیه که خریدم دیگه... مشکل ریشه اییه دوستان.
از زیر و بم نت ک.شور فاجعه بار و مرگبار نا امید کنندست.
اینم بگم که تا 2 ماه پیش پارس آنلاین بودم پینگ ایران 150 تا 250 و پینگ خارج هم 700 به بالا بود.
با یه وضعی تخلیه کردم. دیگه سمت پارس نمیرم. از این لحاظ بهتون حق میدم پارس آنلاین به ف.. رفت.
شما میتونی به جای تبلیغ به بچه ها سرویس نت بده همه مشکلشون حل بشه
نوشته شده توسط shahro:لیاقتت همون سرعت 10 کیلوبایت هس با این طرز فکر. مصرف منصفانه لطفهههههههههههههههههههههههه آخههههههههههههههههه؟؟!!!