بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

من "نامحدود" 512 پارس اَن لاین داشتم ، 90گیگ که دانلود کردم سرعتم قفل شد روی 40 :| منم زنگ زدم به پشتیبانی طرف ،‌گفت : درسته شما نامحدود گرفتین ولی مصرفتون منصفانه نبوده ،‌ من نزدیک بود مخم سوت بکشه میخواستم بهش 4تا فش بدم ،‌دیدم اصلا در سطحی نیستن که من بهشون فحش بدم !
کلا در Pars AN line چیزی به اسم نامحدود معنی نداره ،!‌ بقیه ISP هارو نمیدونم !
90 گیگ ؟ :-o اینایی که واسه شما خاطرست واسه ما آرزوست :d . شاتل که خیل خوش شانس باشی 10 گیگ شاید بتونی دانلود کنی . پینگه پارس انلاین چطوریه ؟

خدا منو بكش راحت شم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-( 0 )-‌‌( 0 )

14799996184983432711.jpg
واقعا شرم اوره)x
منکه یوتیوبم راحت میرم شولتر نی :d
کجایی خب بیا پار س انلاین

من ازش راضیم باورتون نمیشه دیشب سرعت دانلودم شده بود 1 مگ نشد عکس بگیرم کار داشتم حالا امشب بشه میگیرم میذارم براتون من داتک بودم پوستمو کند شده بود 5 کیلو سرعت دانم ولی خدا روشکر از دستش خلاص شدم
حالا جالبه بدونید یوتیوب برا من شولتر نیست میرم توش پینگ هم حدود 200 هست با فرانکفورت فقط پارس انلاین
128 نامحدود بعدش سرعت 1 مگ ؟؟ .... اخه امکان نداره روی 128 همچین سرعتی بدن :| بعدش اونم تازه سرویس حجمیش این قدر سرعت نداره چطور اونوقت نامحدود 128 ؟؟ :|
شما 100 کلوبایت رو با 1 مگ اشتب گرفتی ..... من خودم 1 مگ حجمی دارم سرعت دانم بیشتر از 300 نیست ....

آخرین ویرایش:
من ازش راضیم باورتون نمیشه دیشب سرعت دانلودم شده بود 1 مگ نشد عکس بگیرم کار داشتم حالا امشب بشه میگیرم میذارم براتون من داتک بودم پوستمو کند شده بود 5 کیلو سرعت دانم ولی خدا روشکر از دستش خلاص شدم
حالا جالبه بدونید یوتیوب برا من شولتر نیست میرم توش پینگ هم حدود 200 هست با فرانکفورت فقط پارس انلاین
عزیز زیرساخت ***** میکنه نه isp!!! امکان نداره یوتیوبت باز باشه مگر اینکه یه حرکتی زده باشی!
سرویس 512 نامحدود پارس آتلاین 62 گیگه بعدش سرعت میشه 60 کیلابایت ... (دوستم کافی نت داره خودم زنگ زدم پشتیبانی اینجوری گفنت)

128 نامحدود بعدش سرعت 1 مگ ؟؟ .... اخه امکان نداره روی 128 همچین سرعتی بدن :| بعدش اونم تازه سرویس حجمیش این قدر سرعت نداره چطور اونوقت نامحدود 128 ؟؟ :|
شما 100 کلوبایت رو با 1 مگ اشتب گرفتی ..... من خودم 1 مگ حجمی دارم سرعت دانم بیشتر از 300 نیست ....

داداش یعنی چی؟:|حالا واستا شب بذارم رو دان دوباره اونجوری شد شات میذارم ببنی من تقریبا همه شرکت ها رو رفتم اسیا تک شاتل ولی هیچکدوم مثل پارس انلاین نبوده برام واقعا ازش راضیم 1 ماهه گرفتم 35 گیگ دانلود کردم فقط
من مخابرات بودم 128 ولی بیشتر از100 کیلو نمیرفتم میدونم چی میگید من سرعتم 5 هم بوده ولی بعضی وقت ها تغییر شرکت کار سازه .
الان فامیل ما مخابرات هست میگه پهنای باند زیاد دارن میتونن به هم سرعت بدن ولی دولت محدود کرده گفته ندن واگرنه شرکت ها قدرت دارن بهتری سرویس به همه بدن

- - -ویرایش - - -

عزیز زیرساخت ***** میکنه نه isp!!! امکان نداره یوتیوبت باز باشه مگر اینکه یه حرکتی زده باشی!
سرویس 512 نامحدود پارس آتلاین 62 گیگه بعدش سرعت میشه 60 کیلابایت ... (دوستم کافی نت داره خودم زنگ زدم پشتیبانی اینجوری گفنت)

نه هیچ حرکتی نزدم سایت های ***** میاد برام ولی یوتیوب بازه برام

دوستان کرجی که از مخابرات ADSL می گیرن تو این دو سه روزه مشکل قطع شدن مکرر و وصل نشدن به اینترنت داشتن؟ من این مشکل رو دارم دو سه روزه. الانم هی قطع می شه بعد چند بار به زحمت وصل می شه بعضی وقت ها هم باید مودم رو ریست کنم تا وصل شه. موقع وصل نشدن هم ارور 718 می ده. دیشبم حدود ساعتای 12 اتفاق عجیبی افتاد فقط می تونستم صفحه پیوندها و سایت های خودشون رو باز کنم (البته چند بار دیگه هم اینطوری شده بود) نمی دونم چی شده.

Parsonline

پارس آنلاین هر سرویسی بگیری اگه خطت بکشه Downstream رو روی 4mb میذارن (هرچند بازم این دوستمون عجیب سرعتش بالاست)
ولی شب که میشه دیگه از این خبرا نیست و پشتیبانیشون میگه سرعت شبانه شما باید 20% سرعت اصلی شما باشه (یعنی من که 256 دارم روزانم 350-400 کیلو بایت/ثانیس شبانم باید 20%ـه 32کیلو بایت باشه که میشه حدود 7کیلو بایت) و عملا سرویس شبانه - که هم تو سایتشون نوشتن و اپراترشونم هر بار که زنگ میزنی شصت دفعه میگه ما شبانه داریم - هیچ ساپورتی نداره! میزان پکت لاس هم به قدری زیاده که وقتی idm مینویسه فلان فایل باید 1ساعته دانلود شه 2ساعتو نیم بعد بری ببینی هنوز دانلود نشده!

نامحدود هم توی فرهنگ واژه پارس آنلاین یعنی 20گیگ (!) که اگه بیش از این مقدار دانلود کنید استفادتون منصفانه نبوده و Downstream شما رو پایین میارن! این سرویس رو به کسایی که میخوان پاورشون رو عوض کنن شدیدا پیشنهاد میکنم! :x

در مورد پینگ هم زیر 500ms با 8.8.8.8 هیچ مشکلی نداره و بیشتر از اونم بشه تقصیر خطتتونه که اینقدر نویز داره! این حرفیه که متقاضی های پارس آنلاین زیاد قراره بشنون!

در مورد قطعی هم که پارس آنلاین الان با فاصله زیاد از ISP های دیگه رنک یک کشوره که جا داره این موفقیت رو به بهشون تبریک بگم! GJ Guys! :bighug:

این خلاصه پارس آنلاین بود تو این 2ماه اخیر ! دوستانی که تمایل دارن به هر شکلی تعادل روانیشون رو از دست بدن - از کله های طاس خوششون میاد ولی نمیخوان هزینه سلمونی بدن - به بازی های اینترنتی اعتیاد دارن و میخوان ترک کنن - خلاصه هرکاری میکنن پولشون تموم نمیشه، پارس آنلاین همه این ها رو در کوتاه ترین مدت براتون ممکن میکنه! :x

پارس آنلاین اینجوری! شاتل بدتر! آسیاتک اونجوری! مخابرات... باز زمان دیال آپ این مشکلایی که الان داریمو نداشتیم! :(

من "نامحدود" 512 پارس اَن لاین داشتم ، 90گیگ که دانلود کردم سرعتم قفل شد روی 40 :| منم زنگ زدم به پشتیبانی طرف ،‌گفت : درسته شما نامحدود گرفتین ولی مصرفتون منصفانه نبوده ،‌ من نزدیک بود مخم سوت بکشه میخواستم بهش 4تا فش بدم ،‌دیدم اصلا در سطحی نیستن که من بهشون فحش بدم !
کلا در Pars AN line چیزی به اسم نامحدود معنی نداره ،!‌ بقیه ISP هارو نمیدونم !

عزیز شرمنده ولی شما چه انتظاری داشتی؟ البته اگر سرعتت روی 60 نمیره آره واقعا کم فروشی میکنن.
در کل بعضی از عزیزان مثل 128 نامحدود گرفتن و تا مصرف منصفانه مثلا 20 گیگ بیشتر دانلود میکنن
سرعتشون میاد 16 کیلوبایت بعد میان isp رو فحش کش میکنن. خیلی جالبه هااا. خوب شما 128 کیلوبیت
خریدی باید هم سرعتت 16 کیلوبایت باشه... کدوم ispی احمقی میاد 128 با ماهانه 30 تومن به شما بده سرعت دانلود
هم بهت 400 بده که ماهانه خدا ترا چیزی دانلود کنی... مشکل از isp نیست... به نظرم خیلی هم دارن لطف میکنن
قانون مصرف منصفانه میدن... والا اگر کسی نتی سراغ داره که ماهی 30 تومن بدیم و سرعتمون 200 به بالا باشه و
نامحدوده واقعی و هر چی هم دانلود کردیم محدود نشیم بگه والااا ما خوشحال میشم. بنده 128 نامحدود دارم سرعتم
ثابت 16 هستش... راضی که نیستم ولی چه کنم؟ به کی شکایت کنم؟ سرعتیه که خریدم دیگه... مشکل ریشه اییه دوستان.
از زیر و بم نت ک.شور فاجعه بار و مرگبار نا امید کنندست.
اینم بگم که تا 2 ماه پیش پارس آنلاین بودم پینگ ایران 150 تا 250 و پینگ خارج هم 700 به بالا بود.
با یه وضعی تخلیه کردم. دیگه سمت پارس نمیرم. از این لحاظ بهتون حق میدم پارس آنلاین به ف.. رفت.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or