بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اقا ما کل زندگیمونو پای گیم و باس گذروندیم این دوستمون ک گفتی چی بود اهان مک ای پی ! این چیه حالا دس کاریش نکنیم چی میشه؟
رفیق میخوام گیم انلاین بزنم دیگه ککو مکو اینام زیاد متوجه نمیشم فقط بگو بتل3 میشه راحت زد یا یخ؟!:d

اره بتل 3 که حله باید سرعت بالاش رو بگری دیگه
مک ادرس برا دان از بعضی سرور های خارجی هست عوض نکنی نمیتونی دان کنی همین

- - -ویرایش - - -

آسیا شیت؟؟؟ :)) من زیاد از دزدیاشون پست گزاشتم اینجا. الان مخابرات 2 مگ نامحدود دارم، ارزون ترین تعرفه تو ایران هست. فقط 75 تومن ماهی باورم نمیشد اول. پینگش هم که عالی. اصلا حرف نداره.

البته همیشه به این خوبی نیس ساعت شلوغی دو برابر میشه یعنی 180 190 که بازم خیلی خوبه برا ایران!!!

الان مدارک چی میخواد؟یه شات از سرعت دان بده پینگ برام مهم نیست .کدوم منطقه هستی؟راست میگه پیک میاد جلو در خونه مدارک رو میگیره؟پولش هر ما میاد رو قبض تلفن؟نیازی نیست برا ثبت نام بری مخابرات پیک میفرسته

تست کانکشن این تبلیغ همین بالا رو گرفتم زدم . پینگمو از 160 به 120 رسوند . با تستتش فقط میشه پینگ گرفت یعنی بازی نمیشه کرد که ببینی در عمل چطوره
چیز خوبیه ولی حیف خیلی گرونه

- - -ویرایش - - -

آسیا شیت؟؟؟ :)) من زیاد از دزدیاشون پست گزاشتم اینجا. الان مخابرات 2 مگ نامحدود دارم، ارزون ترین تعرفه تو ایران هست. فقط 75 تومن ماهی باورم نمیشد اول. پینگش هم که عالی. اصلا حرف نداره.

البته همیشه به این خوبی نیس ساعت شلوغی دو برابر میشه یعنی 180 190 که بازم خیلی خوبه برا ایران!!!
تا حالا از نزدیک همچین پینگی ندیدم:-o

الان مدارک چی میخواد؟یه شات از سرعت دان بده پینگ برام مهم نیست .کدوم منطقه هستی؟راست میگه پیک میاد جلو در خونه مدارک رو میگیره؟پولش هر ما میاد رو قبض تلفن؟نیازی نیست برا ثبت نام بری مخابرات پیک میفرسته.
میشه جواب بدی؟

- - -ویرایش - - -

دانلود نمیکنم فقط واسه مولتی زدن میخوام
پس ایرانسل دیگه؟ مبینو بیخیال شم؟

مبین نت که اصلا نمبینه یعنی پوشش خوب نیست .ایرانسل مودم خار جی بگیر سرعت بالا اره

عزیز یادمه شما تو تاپیک گفته بودی میخوای نتت رو عوض کنی. الان دیگه پتیاک نیستی؟
سرعت دانلودت که فوق العادست. آپلودت چنده؟

اینو با فتو شاپ طراحی کرده معمولا میزنه 1024 فک کرده مردم نمیفهمن کجای کاری اپلود کجا بود اگه راست میگه دموی سرعتشو دان و اپ بذاره همه ببین راست میگه اخط سریع خالی میکنم میرم از اینجا که این میگیره میگیرم

الان مدارک چی میخواد؟یه شات از سرعت دان بده پینگ برام مهم نیست .کدوم منطقه هستی؟راست میگه پیک میاد جلو در خونه مدارک رو میگیره؟پولش هر ما میاد رو قبض تلفن؟نیازی نیست برا ثبت نام بری مخابرات پیک میفرسته.
میشه جواب بدی؟
مدارک از من که نگرفتن، آره رو قبض میاد. سرعت مخابرات همونیه که میخری، مثل بقیه آی اس پی ها نیس فرق داشته باشه با اسمش. سرعت من 220 تا 240

اینو با فتو شاپ طراحی کرده معمولا میزنه 1024 فک کرده مردم نمیفهمن کجای کاری اپلود کجا بود اگه راست میگه دموی سرعتشو دان و اپ بذاره همه ببین راست میگه اخط سریع خالی میکنم میرم از اینجا که این میگیره میگیرم

داداش بیخیال من تست های قبلی ایشون رو دیدم. وایرلس های تهران شوخی نیست. تو شهر درپیت ما گه خط بکشه روی
6 مگ تا 8 مگ هم نت adsl میدن که سرعت دانلود تقریبا روی 700 تا 800 میره. وایرلس هایی مثل پتیاک و رسانه که دیگه رو شاخشه, به راحتی چنین چیزی ارائه میدن. بعید میدونم فیک باشه عزیز. حالا خوب دوست عزیزمون بیاد توضیح میده.

تست کانکشن این تبلیغ همین بالا رو گرفتم زدم . پینگمو از 160 به 120 رسوند . با تستتش فقط میشه پینگ گرفت یعنی بازی نمیشه کرد که ببینی در عمل چطوره
چیز خوبیه ولی حیف خیلی گرونه

- - -ویرایش - - -

تا حالا از نزدیک همچین پینگی ندیدم:-o

من خودمم ندیده بودم :))) 4 5 روزه احساس میکنم قراره هر لحظه از خواب بیدار شم :دی

2895804270.png

من خودمم ندیده بودم :))) 4 5 روزه احساس میکنم قراره هر لحظه از خواب بیدار شم :دی

لذتش رو ببری عزیز. من آرزو میکردم جای شما بودم که 2 مگ نامحدود با 70 یا 80 تومن داشته باشم با سرعت 200 و این پینگ.
ولی چه کنم که در کل استان اصفهان بویی از اینترنت نامحدود مخابرات نمیاد(یعنی اصلا مخابرات این جا طرح نامحدود نداره.) باید از شرکتهای دیگه با 45 تومن در ماه 256 نامحدود بگیرم
که تقریبا دانلود روی 30 هستش و عملا آب قطعه.

داداش بیخیال من تست های قبلی ایشون رو دیدم. وایرلس های تهران شوخی نیست. تو شهر درپیت ما گه خط بکشه روی
6 مگ تا 8 مگ هم نت adsl میدن که سرعت دانلود تقریبا روی 700 تا 800 میره. وایرلس هایی مثل پتیاک و رسانه که دیگه رو شاخشه, به راحتی چنین چیزی ارائه میدن. بعید میدونم فیک باشه عزیز. حالا خوب دوست عزیزمون بیاد توضیح میده.

عزیزم زنگ بز ن پتیاک به تلفن : 2349-021 کارشناس گفت فیکه رو کیلوبایت بسته میشه مگ نشون نمیده این اخه بلدم نی شات بذاره که
الان 700 تا 800 هزار پر سرعت خرج داره که گفت فقط به شرکت ها میدیم
اینم ماله منه پس
15891410567293861856.jpg

- - -ویرایش - - -

مدارک از من که نگرفتن، آره رو قبض میاد. سرعت مخابرات همونیه که میخری، مثل بقیه آی اس پی ها نیس فرق داشته باشه با اسمش. سرعت من 220 تا 240

داداش گلم یه شات میذاشتی چیزی نمیشد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or