بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان
اگه یه اطلاعات کلی راجع به آسیاتک به من بدید,ممنون میشم.
مرسی

برای دانلود:
ضریب اشتراک نامحدودش 1به 12 هست نه بدرد بازی میخوره نه دانلود (البته برای حالگیری ازشون یه کامپیوتر دیگه خریدم که 28 روز خاموش نشد)
محدودش خوبه روزانه تا 400 تا دانلود داری شبانه هم 7.5 گیگ دانلود اما یه شبی مثل دیشب سرعت دانلود روی 120 بود که حتی 3 گیگ هم دانلود نکرد
به پشتیبانی زنگ بزنی 4 مدل جواب برات حاضر کرده: 1.مشکل از خطتون هست ...2. مشکل از مخابرات هست ....3. مشکل از پورت هست ریست میکنم 20 دقیقه دیگه روشن کنین....4. طبیعی هست و مشکلی نداره(اینو زیاد میگن)

برای بازی:
تو بازی دوتا 2 مشکلی نداره پینگ حداکثر 300 و حداقل 100 با سرویس محدود راحت میشه بازی کرد و نامحدود یه مقدار اذییت میکنه .
تو بازی COH 2 نمیشه با بقیه بازی کرد و هنوز 3 دقیقه از بازی نگذشته لگ میدی و کیک میشی

من حدود 5 ماه هست که اسیا تک دارم و 3 مدل سرویسش رو امتحان کردم و اینها تجربیاتم از سرویس های 2 مگ نامحدود برنزی و طلایی و 2 مگ محدود بود

شاتل و صبا نت رو هم داشتم

سلام دوستان
من چند سالی هست داتک دارم
یکسال اخیر 512 محدود
فقط سرعت وبگردی برام مهمه و دانلود اصلا مهم نیست
بگذریم که دانلود داتک شبا تعطیله.روزا معمولا روی 90 دانلود میکنه
به نظرتون سرعتم خیلی افتضاحه؟(ساعت 14:00 اوج سرعت!)

Ookla Speedtest - My Results
پینگ 4.2.2.4 حدود 260 میلی
به نظرتون برای ویگردی برم روی شاتل؟الان 1 گیگ میده با همون قیمت 512 داتک؟
مرکز مخابرات نبوت نارمک

سلام دوستان
یکسال اخیر 512 محدود

مرکز مخابرات نبوت نارمک
روزا 90؟ من با 256 پارس آنلاین محدود اهواز(چی شد؟:دی) سرعت دانلودم تو روز دور و بر ه 150 اینا میچرخه:|

اونایی که از مخابرات 2 مگ نامحدود میگیرن میگن مدارک میخواد اونوقت زنگ زدم2020 میگم میخواد میگه نه الان چی شد اخر ما نفهمیدیم
بعد 70 هزار پولش هست چرا اینقدر گرونه همش که میگن قطعی داره سرعت دان هم که زیاد جالب نیست

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان
یکسال اخیر 512 محدود

مرکز مخابرات نبوت نارمک
داتک افتضاح ترین شرکتی هست که دیدم .
برو صبا یا شاتل یا پارس انلاین اینا بهترن.مخابرات و وایمکس هم خوبه و......

وقتی وصل میشی فقط میتونی پینگ بگیری چون اکانت تسته ولی پینک به طرز عجیبی پایین میاد
باش فقط میشه 4.2.2.4 و 8.8.8.8 رو پینگ گرفت :| زحمت کشیدن .
باش نمیشه پینگ سرورهای دیگه (مثل BF3) رو گرفت دید چقدر کم میکنه . من میخوام 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو کجای دلم بزارم ؟
آزادنت با 4.2.2.4 ، 130-140 میده ولی باش نمیشه 1 دس بتل زد (ازبس پینگش تو بازی **ـه :|)

یه چشمه از سرعت پارس انلاین شاتل هم یه خط دارم اون از اینم بالاتره
70318644951199283058.jpg

سایتش اصلا برای من باز نمیشه . از تو گوگل یه چیزایی فهمیدم .
قیمتش 399 تومنه . یک ساله . دومگ . 25 گیگ حجم ( خیلی خیلی کمه حجمش ) + مودم وایرلس .
speed test =
test2mb43fb8f.gif

این اسپید تست رو تو خود سایتش گذاشته بود .
به نظرم حجم زیاد شه . یا شبانه اضافه شه . خیلی خیلی عالی میشه . تازه مثله بعضی ها نژاد پرست هم نیست که فقط تو تبریز و ... سرویس بده . . :d

آخرین ویرایش:
اونایی که از مخابرات 2 مگ نامحدود میگیرن میگن مدارک میخواد اونوقت زنگ زدم2020 میگم میخواد میگه نه الان چی شد اخر ما نفهمیدیم
بعد 70 هزار پولش هست چرا اینقدر گرونه همش که میگن قطعی داره سرعت دان هم که زیاد جالب نیست

یه سوال تست دان سرعت اسیاتک کسی داره بذاره حسین جان داری بذار

میخوام یه وایمکس بگیرم واسه مولتی حالا مبینو ایرانسلو داتکش فرقی نداره شما کدومو پیشهاد میدین؟؟؟؟ چون خدایی دردسرش از adsl و خالی کردنه پرتو و...... خیلی کمتره
بعدشم ایکس باکس فت دارم میدونید دیگه وایرلس نداره اینا با مودمشون لن هم دارن دیگه با کابل کانکت بشیم؟ والا از این قوم دزد هیچی بعید نیس

میخوام یه وایمکس بگیرم واسه مولتی حالا مبینو ایرانسلو داتکش فرقی نداره شما کدومو پیشهاد میدین؟؟؟؟ چون خدایی دردسرش از adsl و خالی کردنه پرتو و...... خیلی کمتره
بعدشم ایکس باکس فت دارم میدونید دیگه وایرلس نداره اینا با مودمشون لن هم دارن دیگه با کابل کانکت بشیم؟ والا از این قوم دزد هیچی بعید نیس

ایرانس خوبه من دارم ولی بگم نمیذاره مک ای پی رو تغییر بدی مودم دستکاری کردن مک رو ثابت کردن داتک هم رو خط که اشغاله حالا وایمکس زیاد بد نیست.مودم خارجی ایرانسل خوبه
رایتل خوبه:d

ایرانس خوبه من دارم ولی بگم نمیذاره مک ای پی رو تغییر بدی مودم دستکاری کردن مک رو ثابت کردن داتک هم رو خط که اشغاله حالا وایمکس زیاد بد نیست.مودم خارجی ایرانسل خوبه
رایتل خوبه:d
اقا ما کل زندگیمونو پای گیم و باس گذروندیم این دوستمون ک گفتی چی بود اهان مک ای پی ! این چیه حالا دس کاریش نکنیم چی میشه؟
رفیق میخوام گیم انلاین بزنم دیگه ککو مکو اینام زیاد متوجه نمیشم فقط بگو بتل3 میشه راحت زد یا یخ؟!:d

یه سوال تست دان سرعت اسیاتک کسی داره بذاره حسین جان داری بذار

آسیا شیت؟؟؟ :)) من زیاد از دزدیاشون پست گزاشتم اینجا. الان مخابرات 2 مگ نامحدود دارم، ارزون ترین تعرفه تو ایران هست. فقط 75 تومن ماهی باورم نمیشد اول. پینگش هم که عالی. اصلا حرف نداره.

البته همیشه به این خوبی نیس ساعت شلوغی دو برابر میشه یعنی 180 190 که بازم خیلی خوبه برا ایران!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or