بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

همین الان آسیاتک 2 مگ (1 تا 8 صبح رایگان)
اینم سرعت دانلود در ساعات رایگان b-)
در حال دانلود کارتون epic 1080P :p
90499559677708071523.png

شما گزینه ی بهتری که رایگان باشه می شناسی؟
هر چه قدر پول بدی همونقدر آش میخوری .
به نظر من دنبال چیز رایگان نرو .
خیلی از سایت ها هستن که *** و kerio رو با قیمت بسیار ناچیز و با کیفیت عرضه میکنند . برای این هم که مطمئن شی کلاه بردار نیستند میتونی از چند نفر که از اون سایت ها سرویس گرفته سوال کنی .

همین الان آسیاتک 2 مگ (1 تا 8 صبح رایگان)
اینم سرعت دانلود در ساعات رایگان b-)
در حال دانلود کارتون epic 1080P :p
90499559677708071523.png
شما اگه سرعتت اینه برای من توی ساعات رایگان از ساعت 4 به بعد میشد 650! حالا هی عکس بزار.چشمت بزنن!
تازه برا من سرویس 1 مگ هست.!
همزمان هم میتونم 4 تا فایل بزارم رو دانلود 3 تاش با سرعت 200 و آخری متغییر بین 50 تا 100!

هر چه قدر پول بدی همونقدر آش میخوری .
به نظر من دنبال چیز رایگان نرو .
خیلی از سایت ها هستن که *** و kerio رو با قیمت بسیار ناچیز و با کیفیت عرضه میکنند . برای این هم که مطمئن شی کلاه بردار نیستند میتونی از چند نفر که از اون سایت ها سرویس گرفته سوال کنی .

اخه مثل اینکه کریو امن نیست؟

شما اگه سرعتت اینه برای من توی ساعات رایگان از ساعت 4 به بعد میشد 650! حالا هی عکس بزار.چشمت بزنن!
تازه برا من سرویس 1 مگ هست.!
همزمان هم میتونم 4 تا فایل بزارم رو دانلود 3 تاش با سرعت 200 و آخری متغییر بین 50 تا 100!
مخابرات منطقه ما رو 4 مگه! برا همین سرعت بیشتر از 500 نمیشه!
امشب ساعت 1.5 برات یه تست دیگه میزارم که ببینی ساعت 4 با 1.5 فرقی نداره! دیشب تا ساعت 4 داشتم بازی میکردم بعد خواستم برم بخوایم زدم دانلود ...

من حسابگر کرمانشاه دارم

چند روزیه میرم بوق تیوب و بدون اینکه یه فیلم ( مثلا 9-10 ) دقیقه ای قطع بشه وسط لود تا آخر فیلم رو میبینم , با سرعت دانلود 130kb
تا قبل از مراسم قسم خوردن آقای روحانی حتی گوگل هم باز نمیشد :دی

ایول چه ارتباطایی کشف میشه جدیدا:d

مخابرات 2 مگ نا محدود. بهترین آی اس پی هست که تا حالا داشتم. خیلی راضیم! الان 3 4 روزه وصل هست.

- - -ویرایش - - -

بخاطر همینه که اسمشو Asiashit گزاشتم !

آسیاتک دزد به معنی واقعی هست! زنگ زده بودم پشتیبانیش گفتم من 1 مگ دارم چرا سرعتم 1 مگ نیس؟؟ گفت 1 مگ نامحدود نقره ای رو 768 بسته میشه جا 1024. گفتم بی ***** چرا تو تعرفه نمینویسی نامحدود 768kbps پس؟ دزد دروغ گو!!!

شما گزینه ی بهتری که رایگان باشه می شناسی؟
دوست عزیز آخه وقتی میگی رایگان میخوای خوب معلومه آخرش یه دردسری واست پیش میاد دیگه.الان بعضی سایت ها همین کریو رو دارن با قیمت ماهانه 5000 تومن میدن بعضی ها هم ارزونتر.
پی ام بده کمک خواستی.

دوست عزیز آخه وقتی میگی رایگان میخوای خوب معلومه آخرش یه دردسری واست پیش میاد دیگه.الان بعضی سایت ها همین کریو رو دارن با قیمت ماهانه 5000 تومن میدن بعضی ها هم ارزونتر.
پی ام بده کمک خواستی.
Hotspot Shield رایگان هست و خوبه واقعاً

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or