بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

نه ننوشته بود حالا یه نگاه دیگه میندازم.!
چی سرعت دانلودم خیلی زیاده؟!:d بزار این ماه سرویس 2 مگ میگیرم میام اینجا تست سرعت مگابایتی میزارم:>
snr من الان رو 15 و ریت هم رو 4 مگ! میترسم ببرمش بالا اذیت کنه! میخواستم ببینم برا شما که 6 مگ هست snr ات رو چنده ...

نگاه این دو تست دیروز و امروز من
دیروز:
2876728342.png

امروز:
2878698532.png
بعد بگین IP Dynamic هیچ ربطی به سرعت و پینگ نداره..

من نمیدونم چرا تو باز کردن سایت speedtest.net مشکل دارم و یک ساعت هم بایستم باز نمیشه!ولی pingtest.net خیلی سریع و راحت باز میشه!

آخرین ویرایش:
سلام /دوستان من یه هفته پیش از یک شرکت تخلیه خط داشتم بعد جمعه نت صبانت رو خطم رانژه شد.اما راضی نبودم امروز به صبانت زنگ زدم درخواست تخلیه دادم.صبانت گفت چون تازه وصل شد نتت تا 3 ماه مخابرات خطتو تخلیه نمیکنه.ایا اینجوریه دوستان؟

سلام /دوستان من یه هفته پیش از یک شرکت تخلیه خط داشتم بعد جمعه نت صبانت رو خطم رانژه شد.اما راضی نبودم امروز به صبانت زنگ زدم درخواست تخلیه دادم.صبانت گفت چون تازه وصل شد نتت تا 3 ماه مخابرات خطتو تخلیه نمیکنه.ایا اینجوریه دوستان؟

من برای یکی از اقوام خودمون از مخابرات نت گرفتم بعد دو هفته به دلایلی جمعش کردم و دو روزه خط جمع شد و فکر نمیکنم مشکل از مخابرات باشه.
لطفا ب قرمز تایپ نکنید، خیلی چشم رو اذیت میکنه

من برای یکی از اقوام خودمون از مخابرات نت گرفتم بعد دو هفته به دلایلی جمعش کردم و دو روزه خط جمع شد و فکر نمیکنم مشکل از مخابرات باشه.
لطفا ب قرمز تایپ نکنید، خیلی چشم رو اذیت میکنه
پس احتمال داره خود صبانت نخواد تخلیه کنه؟؟ اگه نخواد خط رو تخلیه کنه چه کار میتونم بکنم؟چه چیزی از دستم برمیاد؟

فکر نکنم بشه کاری کرد.حالا زنگ بزنید یکم داد و بیداد کنید شاید جواب داد.:d

خب مگه زوره نمیخام :| یعنی به زور به ادم اینترنت میچپونن؟؟؟؟؟؟؟میخام برم 1 مگ نامحدود مخابرات بگیرم

- - -ویرایش - - -

فکر نکنم بشه کاری کرد.حالا زنگ بزنید یکم داد و بیداد کنید شاید جواب داد.:d

البته پسره ادم خوبیه گفت من درخواست تخلیه میفرستم شیراز اونا میدنش به مخابرات مشکلت با مخابراته دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or