shahrooz.omd
کاربر سایت
این چه وضعه نته؟!wtf? خدا صبرت بده جدا! زنگ بزن بهشون باواین چه وضعه نته؟!
مودم یکی از دوستاتو بگیر تست کن ببین اینطوری میشه بازم؟؟سلام دوستان نزدیک دو هفته هست که من مودمم قطع و وصل میشه اعصابم رو خورد کرده به پارس انلاینم زنگ زدم و گفتش که ریسیتش کن ولی جواب نداد بعدشم firmware رو هم تغیر دادم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد
لطفا یکی کمک کنه![]()
غير از اون هم ميگن سرعتش خيلي خوبه !! اما من اين تاپيكي كه به كلاهبرداري شاتل اشاره كرده بود رو خوندم لرزه به تنم افتاد !! :d پارس آنلاين هم كه ميگن زياد خوب نيست !! حالا من با اين سوال مواجه شدم كه از كجا بخرم ؟!! اگه كسي كمك كنه خيلي خوشحال ميشم دستتون هم درد نكنه !من رو بکشن هم شاتل نمیگیرمدوستان يك سوال درباره خريد ADSL دارم ممنون ميشم جواب بدين . راستش من الآن از مخابرات اشتراك دارم . سرعتش خوبه ولي از اونجايي كه تا چند روز ديگه ميخوايم خونه رو عوض كنيم به اين فكر افتادم كه از يك شركت ديگه بگيرم . دوستاي خودم خيلي از شاتل تعريف مي كنن و ميگن مثل نقل و نبات بهت ترافيك رايگان ميده مثلا يكي ميگفت بعد سال تحويل 3 گيگ يا يك چيزي در همين حد بهشون دادن اما به ما 200 مگ دادن !!غير از اون هم ميگن سرعتش خيلي خوبه !! اما من اين تاپيكي كه به كلاهبرداري شاتل اشاره كرده بود رو خوندم لرزه به تنم افتاد !! :d پارس آنلاين هم كه ميگن زياد خوب نيست !! حالا من با اين سوال مواجه شدم كه از كجا بخرم ؟!! اگه كسي كمك كنه خيلي خوشحال ميشم دستتون هم درد نكنه !
نگاه وضعیت خط من
![]()

آقا واسه ما هم مالی نیست اما این دیگه خداسسست!!! :-o پینگ رفته بالا.. پیج وا نمیشه... سرعت دانلود نصف شده تایم اوت فراوان..........![]()
![]()
پینگ با فرانکفورت 170 هست- صفحات هم به سرعت باز میکنه.سرعت دانلودم هم 400 هستقطعی هم ندارم
پینگم با تهران
![]()
پینگ با فرانکفورت
![]()
![]()
![]()

سلام دوست عزیز...
من هم شرایط خط شما رو دارم ولی یه بند قطعی دارم سرعتم از 160 روی 73 تا 90 بزور میره و فقط روی MODE G.DMT مودمم بدون قطعی کار میکنه و روی 608 downstream آپ میشه ولی با مود های دیگه بالای 1300 ...ispهم که شاتل هستش شما چطور با این وضعیت راحت دارید استفاده میکنید..اگه ترفندی هست به ما هم بگو..![]()