بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

سلام دوستان نزدیک دو هفته هست که من مودمم قطع و وصل میشه اعصابم رو خورد کرده به پارس انلاینم زنگ زدم و گفتش که ریسیتش کن ولی جواب نداد بعدشم firmware رو هم تغیر دادم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد
لطفا یکی کمک کنه8-|

wtf? خدا صبرت بده جدا! زنگ بزن بهشون باو :| این چه وضعه نته؟!

میخوام فسخ کنم این هفته!

- - -ویرایش - - -

سلام دوستان نزدیک دو هفته هست که من مودمم قطع و وصل میشه اعصابم رو خورد کرده به پارس انلاینم زنگ زدم و گفتش که ریسیتش کن ولی جواب نداد بعدشم firmware رو هم تغیر دادم ولی هیچ اتفاقی نیافتاد
لطفا یکی کمک کنه8-|
مودم یکی از دوستاتو بگیر تست کن ببین اینطوری میشه بازم؟؟

من به کی فهش بدم؟؟:؟:؟:
2876386931.png
2876377282.png

شرکت پارس آنلاین در واقع به گند کشیده شده ( پیشتر هم چیزه خاصی نبود ). این شرکت مشکل نداشتن زمان تاخیر پایین را داشت اما در چند وقت اخیر سرعت دانلودش ( که تنها چیز مثلاً درست این شرکت بود ) نیز افتضاح شده است. هر دو خدمت محدود و نامحدودش دارای این مشکل هستند. کوشش کنید از این شرکت خدمت اینترنت نخرید.

دوستان يك سوال درباره خريد ADSL دارم ممنون ميشم جواب بدين . راستش من الآن از مخابرات اشتراك دارم . سرعتش خوبه ولي از اونجايي كه تا چند روز ديگه ميخوايم خونه رو عوض كنيم به اين فكر افتادم كه از يك شركت ديگه بگيرم . دوستاي خودم خيلي از شاتل تعريف مي كنن و ميگن مثل نقل و نبات بهت ترافيك رايگان ميده مثلا يكي ميگفت بعد سال تحويل 3 گيگ يا يك چيزي در همين حد بهشون دادن اما به ما 200 مگ دادن !! :| غير از اون هم ميگن سرعتش خيلي خوبه !! اما من اين تاپيكي كه به كلاهبرداري شاتل اشاره كرده بود رو خوندم لرزه به تنم افتاد !! :d پارس آنلاين هم كه ميگن زياد خوب نيست !! حالا من با اين سوال مواجه شدم كه از كجا بخرم ؟!! اگه كسي كمك كنه خيلي خوشحال ميشم دستتون هم درد نكنه !

اقا من شاتل دارم الان تنها isp هست که نه سرعتش کم شده نه پینگش رفته بالا شما یه 512 محدود بگیر مثل من
دوستاتم راست می گن الان هر 1 گیگ که می خری 25 درصد ترافیک بیشتر میده چند هفته پیش هر یه گیگ می خریدی 1 گیگ دیگم میداد

اخه این شاتل کجاش خوبه ( من خودم الان شاتل دارم از ماه دیگه مخابرات :d ) . شبانش که کلا فاجعست . چهار شب که دانلود کنی سرعتت رو میکنن 20 kb . پینگش هم خیلی بده . ( اصلا پشتیبانیش نمیدونن پینگ چی هست :d ) . نامحدودش هم افتضاحه . سرعتم رو بعد 3 گیگ دانلود اوردن پایین زنگ زدم میگه باید فوقش شبی 200 . 300 مگ دانلود کنی . فقط و فقط واسه وب گردی خوبه . اون طور هم که شما میگید ترافیک رایگان نمیده . فقط روز تولد + عید که اونم اول سه گیگ میداد بعد شد دو گیگ . یعنی isp دزد تر از شاتل پیدا کردی بیا من بهت جایزه میدم .
به نظرم همون مخابرات بمونی خوبه .

دوستان يك سوال درباره خريد ADSL دارم ممنون ميشم جواب بدين . راستش من الآن از مخابرات اشتراك دارم . سرعتش خوبه ولي از اونجايي كه تا چند روز ديگه ميخوايم خونه رو عوض كنيم به اين فكر افتادم كه از يك شركت ديگه بگيرم . دوستاي خودم خيلي از شاتل تعريف مي كنن و ميگن مثل نقل و نبات بهت ترافيك رايگان ميده مثلا يكي ميگفت بعد سال تحويل 3 گيگ يا يك چيزي در همين حد بهشون دادن اما به ما 200 مگ دادن !! :| غير از اون هم ميگن سرعتش خيلي خوبه !! اما من اين تاپيكي كه به كلاهبرداري شاتل اشاره كرده بود رو خوندم لرزه به تنم افتاد !! :d پارس آنلاين هم كه ميگن زياد خوب نيست !! حالا من با اين سوال مواجه شدم كه از كجا بخرم ؟!! اگه كسي كمك كنه خيلي خوشحال ميشم دستتون هم درد نكنه !
من رو بکشن هم شاتل نمیگیرم

آقا واسه ما هم مالی نیست اما این دیگه خداسسست!!! :-o پینگ رفته بالا.. پیج وا نمیشه... سرعت دانلود نصف شده تایم اوت فراوان..........:-&
Untitled.png

پینگ با فرانکفورت 170 هست- صفحات هم به سرعت باز میکنه.سرعت دانلودم هم 400 هست :D قطعی هم ندارم

پینگم با تهران

2876724568.png

پینگ با فرانکفورت
2876728342.png

84527868.png

v.png

آخرین ویرایش:
Untitled.png

پینگ با فرانکفورت 170 هست- صفحات هم به سرعت باز میکنه.سرعت دانلودم هم 400 هست :D قطعی هم ندارم

پینگم با تهران

2876724568.png

پینگ با فرانکفورت
2876728342.png

84527868.png

v.png

سلام دوست عزیز...
من هم شرایط خط شما رو دارم ولی یه بند قطعی دارم سرعتم از 160 روی 73 تا 90 بزور میره و فقط روی MODE G.DMT مودمم بدون قطعی کار میکنه و روی 608 downstream آپ میشه ولی با مود های دیگه بالای 1300 ...ispهم که شاتل هستش شما چطور با این وضعیت راحت دارید استفاده میکنید..اگه ترفندی هست به ما هم بگو..:|

سلام دوست عزیز...
من هم شرایط خط شما رو دارم ولی یه بند قطعی دارم سرعتم از 160 روی 73 تا 90 بزور میره و فقط روی MODE G.DMT مودمم بدون قطعی کار میکنه و روی 608 downstream آپ میشه ولی با مود های دیگه بالای 1300 ...ispهم که شاتل هستش شما چطور با این وضعیت راحت دارید استفاده میکنید..اگه ترفندی هست به ما هم بگو..:|

ترفندی که نیست.اما میدونم هر چی Max Rate بره بالاترData Rate هم میره بالاتر.چون انگار رو 8 مگ بستنش.اما چون خطم نمیکشه 3 مگش میتونم استفاده کنم.اینجور که معلومه.
اینم سرعت دانلود حالام
.png

[TABLE="class: tabdata, width: 760, align: center"]
[/TABLE]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or