بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

آسیاتک دارم سرعت دانلود روزانه 700 شب ها فقط با تورنت 400 ! ولی بعضی اوقات اعصاب خورد کنه.
امروز پینگم تو WoT حدودای 190 200 بود.
ولی فعلا میخوام برم مخابرات بگیرم چون نامحدود میخوام.

آسیاتک دارم سرعت دانلود روزانه 700 شب ها فقط با تورنت 400 ! ولی بعضی اوقات اعصاب خورد کنه.
امروز پینگم تو WoT حدودای 190 200 بود.
ولی فعلا میخوام برم مخابرات بگیرم چون نامحدود میخوام.
اگه تهرانی مخابرات نگیر بده. :دی اصفهان درسته مخابراتش خوبه ولی خدمات نداره شبانه هم رایگان نیست سرویس نامحدود هم کلا نداره :|:|

اگه تهرانی مخابرات نگیر بده. :دی اصفهان درسته مخابراتش خوبه ولی خدمات نداره شبانه هم رایگان نیست سرویس نامحدود هم کلا نداره :|:|
ای بابا یکی از بچه ها گرفته منطقه 22 تهران هست میگه راضیم تو تست ها هم پینگ با اروپا 170 بود. پس الان چی خوبه بگیرم؟! هم سرعت دانلود خوب با رایگان شبانه هم پینگ خوب.! (حالا اگه نامحدود با پینگ خوب هم بود حله)
آسیاتک با اون همه مزخرفیش عصری پینگم رو تو WoT به 160 رسوند ولی تو این ساعات رایگان 5 دقیقه رو 240 هست بعد میشه 800 900.!!/:)

درود به همه
من چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه اونایی که اسیا تک دارن جواب بدن

من الان آسیا تک 2 مگ دارم 20 گیگ در ماه 60 تومن میدم

1: الان اگه بخوام از 2مگ برم 1 مگ نامحدود بی کران نقره ای باید مدرک ببرم ؟؟

2:این طرح 1مگ نامحدود بیکران نقره ای تو پرانتز نوشته با 12 گیگ هدیه سرعت بالا یعنی چی ؟؟ (مگه نامحدود نیست پس این 12 گیگ چیه؟)

3: من الان 2مگ دارم با 450 تو روز دانلود میکنم شبا هم 140 ، حالا اگه ببرم 1 مگ طرح نقره ای سرعت چقدر میشه ؟؟(هم روز و هم شب ها )

4: بین طرح بیکران برنزی با بیکران نقره ایی چه تفاوتی وجود داره؟؟

ممنون میشم کسایی که آسیا تک دارن جواب بدن

درود به همه
من چند تا سوال داشتم ممنون میشم اگه اونایی که اسیا تک دارن جواب بدن

من الان آسیا تک 2 مگ دارم 20 گیگ در ماه 60 تومن میدم

1: الان اگه بخوام از 2مگ برم 1 مگ نامحدود بی کران نقره ای باید مدرک ببرم ؟؟

2:این طرح 1مگ نامحدود بیکران نقره ای تو پرانتز نوشته با 12 گیگ هدیه سرعت بالا یعنی چی ؟؟ (مگه نامحدود نیست پس این 12 گیگ چیه؟)

3: من الان 2مگ دارم با 450 تو روز دانلود میکنم شبا هم 140 ، حالا اگه ببرم 1 مگ طرح نقره ای سرعت چقدر میشه ؟؟(هم روز و هم شب ها )

4: بین طرح بیکران برنزی با بیکران نقره ایی چه تفاوتی وجود داره؟؟

ممنون میشم کسایی که آسیا تک دارن جواب بدن
1 : مدرک نمیخوان

2 : یعنی این که تا 12 مگ میتونی با همون سرعت 450 دانلود کنی بعدش سرعتت میشه 128! سرعتت رو باید تقسیم بر 8 کنی تا سرعت واقعیت به دست بیاد (تبدیل بیت به بایت)

3 : سرعتت هم شب و هم روز 128 ثابته

4 : تفاوتاشون توی سرعت بالاهاشونه! مثلا برنزی حجم سرعت بالا نداره (سرعتت همیشه 128 هست) و نقره ای 12 گیگ سرعت بالا داره (12 گیگ میتونی سرعت 450 دانلود کنی بعد سرعتت میشه 128)

البته بگم خود پشتیبانی میگفت سرعت های برنزی و نقره ای یکم تفاوت داره اما من یه بار تست کردم تفاوتی حس نکردم برا همین دیگه نقره ای نگرفتم! الان اگه بگیری شاید سرعتش بهتر باشه! آخه آسیاتک تازگیا این حجم سرعت بالا هارو اضافه کرده تا یه 4 5 ماه پیش حجم سرعت بالا نمیداد!!!

آخرین ویرایش:
سلام اقا من یه مشکل دارم می خوام ببینم بقیه هم همین مشکل رو دارن یا نه ؟؟؟

یه 2 هفته میشه اوضاع اینرتن ام داغون صبح ها خوبه بعد اینقد داغون میشه که نه میشه سایت باز کرد نه میشه انلاین بازی کرد (( سرور ایرانی بود در حد خدا لگ داشتم ))

اینترنت اوسرعتش 512 هست از پارس انلانیه

9885ff2c83a1.png
[/IMG]

سلام اقا من یه مشکل دارم می خوام ببینم بقیه هم همین مشکل رو دارن یا نه ؟؟؟

یه 2 هفته میشه اوضاع اینرتن ام داغون صبح ها خوبه بعد اینقد داغون میشه که نه میشه سایت باز کرد نه میشه انلاین بازی کرد (( سرور ایرانی بود در حد خدا لگ داشتم ))

اینترنت اوسرعتش 512 هست از پارس انلانیه

دادا.. ...شوما فقط به داخل لگ داری یا با خارج هم اونطوریه؟؟؟ والا الان مدتیه لگ من با داخل صدبرابر خارجه.....با چین بازی کنی لگ نداره با بچه های تهران بازی فریز میشه.....:-&:-& sht

مخابرات 128 اصفهان!

دادا زیاد خوشحال نباش وضعیت 5-6 ماه پیش من هم همین بود ولی الان :

65561377899216864365.jpg

به صورت رندوم زمانی اوضاع نت خراب میشه بعد دوباره خوب میشه قبلا این جوری نبود پینگ ثابت سرعت دانلود هم ثابت

دوستان پارس آفلاینی, شما میتونید اینجا رو بدون مشکل باز کنید؟
https://www.erepublik.com/
اونایی که ISP شون فرق میکنه چی؟
برا من راحت باز شد! با اینترنت اکسپلورر 10 امتحان کردم باز شد! با گوگل کورم ناقص باز شد! ویندوزمم 8 هست! آسیاتک دارم

دادا زیاد خوشحال نباش وضعیت 5-6 ماه پیش من هم همین بود ولی الان :

65561377899216864365.jpg

به صورت رندوم زمانی اوضاع نت خراب میشه بعد دوباره خوب میشه قبلا این جوری نبود پینگ ثابت سرعت دانلود هم ثابت
نه داداشم من 3ساله مخابرات دارم تاحالا پینگم بالای 250 نرفته. سرعتمم کمتره 100کیلوبایت نیومده. خیلیم کم پیش اومده که بد بشه پینگم !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or