بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

منم حرف سهند رو تایید میکنم جدیدا مخابرات خیلی داغون شده قبلا راحت بازی میکردم اما الان خیلی بد شده مخصوصا توی بازی هایی مثل the last of us و resident evil operation racoon city
توی the last of us که میرم توی بازی انقد سرعتم کمه که نمیتونم از جام تکون بخورم یه جا خشکم میزنه هر چی دکمه میزنم تکون نمیخوره اخرشم کیک میشم! توی RE:ORC هم دو سه دقیقه بعد از این که میرمتوی بازی ارتباطم با سرور قطع میشه!
تف به این مخابرات!

آسیاتک 2 مگ کرج (مرکز رجایی)

84488618.png
2874687627.png
20297225740335508686.png

دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی می خواستم یه سوالی رو بپرسم :
من بیشتر دانلودام رو با توررنت انجام میدم الان چند روزیه که هر چی فایل تورنت رو میزارم واسه دانلود تو قسمت Seeds مثلا از 1000 تا 500 تاش پره ولی تو قسمت Peers از 500 تا 0 تاش پره به خاطر همین سرعت دانلودم زیر 10 کیلو بایت هستش بالاتر هم نمیره میخواستم ببینم مال شما هم همینجوره یا فقط از من اینجوریه

دوستان میدونم اینجا جاش نیست ولی می خواستم یه سوالی رو بپرسم :
من بیشتر دانلودام رو با توررنت انجام میدم الان چند روزیه که هر چی فایل تورنت رو میزارم واسه دانلود تو قسمت Seeds مثلا از 1000 تا 500 تاش پره ولی تو قسمت Peers از 500 تا 0 تاش پره به خاطر همین سرعت دانلودم زیر 10 کیلو بایت هستش بالاتر هم نمیره میخواستم ببینم مال شما هم همینجوره یا فقط از من اینجوریه
برا من مشکلی نداره! از چیز پی ان هلند استفاده کن ببین درست میشه یا نه ممکنه isp پورت های تورنت رو بسته باشه!
میتونی به پشتیبانی هم زنگ بزنی ازشون بپورسی ببینی تورنت رو بستن یا نه

آخرین ویرایش:
برا من مشکلی نداره! از چیز پی ان هلند استفاده کن ببین درست میشه یا نه ممکنه isp پورت های تورنت رو بسته باشه!
میتونی به پشتیبانی هم زنگ بزنی ازشون بپورسی ببینی تورنت رو بستن یا نه
پس چرا برا من داره؟؟؟ مگه آسیاشیت نیستی؟؟؟ من ده روزه بستن تورنتم رو.

این الان نت منه! سه روز به این مرحله رسیده که میبینی :)) قبل سرور باید آی اس پی عوض کنم :دی

اینی که میبینید 1 مگ هست مثلا :)))
هه هه :d
خدارو شکر من هیچ مشکلی یا نتم ندارم :p
روزا سرعتم 470 شبا ساعات رایگان از 1 تا 3 یا 4 سرعتم 150 بعد اون کم کم میره بالا تا 470 مثلا ساعت 5 صبح یه بار نگاه کردم 350 بود

اینم تست تورت در ساعات رایگان :

07954814404115147107.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or