بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

اگه راهی نیست پس چرا به اون دوستمون تو دو صفحه قل گفتن اگه اینترنت میخوای باید از خود مخابرات بگیری؟؟
اونم فیبر نوری بود
من کرجم او فک کنم تهران
میخوام بببینم چرا اون میدن به من
بعد این مخابرات ما حتی خط رو عوض نمیکنن که بشه اینترنت گرفت
من حاضرم یه خط دیگه بگیرم ولی اون درست باشه که بازم میگن نمیشه
واقعا اعصابم رو خورد کردن دیگه
هر چی میگم میگن نمیشه
میگم شما میدونم اگه بخوام قانونی و درست حسابی از اینا شکایت کنم باید چیکار کنم؟؟؟کجا برم؟؟؟که درست جوابمو بدن؟؟؟
راستی واسه چی گفت در دراز مدت فیبر نوری به دردمون میخوره وقتی الانش به هیچ دردی نمیخوره؟؟
ممنون میشم جواب بدید

نوکرتم این بی ..... ها میگن نمیشه نه از خودمون میتونی بگیری نه از جای دیگه
اگه خود مخابرات هم اینترنت میداد من راضی بدم باز کارم را میوفتاد ولی هر چی میگم میگن نه
با خنده خیلی شیک همش میگن برو وایمکس بگیر میگم به درد نمیخوره گرون هم هست میگن مشکل خودته
حالا شما راه حلی به نظرت میرسه ؟؟به همین مخابرات راضیم بخدا

تو این یه مورد رو میتونم بگم مشهد بهتره.
چون حتی آسیا تک (بقیه شرکت ها رو نپرسیدم) هم علاوه بر مخابرات روی فیبر اینترنت میده مخابرات هم روی مسی اینترنت میده

اینم سرویس 1 مگ نامحدود بنده.
البته این ماه به 1 مگ کاهش دادم تا چند روز دیگه برمیگردم به 2 مگ نامحدود.
اینترنتم ماکسنت هست ولی پهنای باندم رو مخابرات تامین میکنه.

2868211553.png

بچه ها وضعیت پینگتون با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 چطوره؟؟؟؟ آیا امشب کاهش چشم گیری داشته یا فقط آسیاتک انقدر امده پایین؟؟؟؟؟
برا من رو 350 بود امشب شده 450!!!/:)

- - -ویرایش - - -

2868211553.png

آقا مسعود شما تهرانی هستید یا تبریز؟! همه ی سرویس های نامحدود مخابرات اینجوری سرعت میدن! من مخابرات ثبت نام کردم تا از دست این آسیاتک راحت بشم.!
راستی عوضی بازی جدید آسیاتک /:):|
شما زنگ میزنی به پشتیبانی میگی: من افت سرعت شدیدی تو دانلود دارم.
پشتیبانی: شما اول از سایت میهن دانلود یه چیزی دان بکنید تا ببنیم سرعتتون چه قدر هست (یعنی خودت هم ببنی سرعتت چه قدر هست).
مشترک هم میره دان میکنه میبینه اااااااااااا سرعت برگشته به همون جای اولش.
حالا نکته مهم همین جاست هاست اصلی سرور های دانلود ها و فیسنما( شبکه اجتماعی) و میهن دانلود رو آسیاتک بهشون میده برا همین اینقدر خوبه.
این جوری ملت رو خر میکنن و بعد که طرف راضی شد تلفنو قطع میکنن میگن شبت بخیر.
:d

دوستان در مورد نویز خط یه توضیح مختصر میشه بدید! چطوری میشه خودمون اینو محاسبه کنیم؟! بعد وقتی یارو میگه الان نویز خطت x رو y هست یعنی چی!
چون اینم یکی از بهانه هاشون واسه وضع فا*د آپه نتشونه میخوام چیزی میگن یکم اطلاعات داشته باشم بتونم جوابشونو بدم! D:

دوستان در مورد نویز خط یه توضیح مختصر میشه بدید! چطوری میشه خودمون اینو محاسبه کنیم؟! بعد وقتی یارو میگه الان نویز خطت x رو y هست یعنی چی!
چون اینم یکی از بهانه هاشون واسه وضع فا*د آپه نتشونه میخوام چیزی میگن یکم اطلاعات داشته باشم بتونم جوابشونو بدم! D:
تو مودم SN Margin کیفیت خطته! هرچقدر بالاتر باشه بهتره!

روش مشاهده :
ابتدا مرورگر خود را باز کرده و در نوار ادرس 192.168.1.1 را تایپ کرده و اینتر را بزنید.برای ورود از شما یوزرنیم و پسور می خواهد که اگر انرا عوض نکرده باشید به طور پیش فرض می توانید هر دو را admin وارد کرده و وارد شوید
پس از ورود به صفحه تنظیمات مودم به قسمت زیر بروید:

Device info > Statistics > ADSL

همانطور که مشاهده می کنید مقادیر SN Margin و Attenuation و Rate به شما نمایش داده می شود

توضیحات کامل تر :

SNR Margin چیست؟
نسبت قدرت سیگنال خط شما به نویز روی خط شماست.خب با این حساب هرچی مقدار SNR Margin بیشتر باشه کیفیت خط شما هم بالاتره.نکته ای که در این قسمت وجود داره اینه که هرچی پهنای باند شما بالاتر بره این نسبت کاهش پیدا می کنه.

مقایسه مقادیر SNR Margin

6dB و کمتر بسیار بد است و مشکلات جدی برای شما بوجود می اورد
7dB-10dB بد است اما طوری نیست که نتوان از سرویس ADSL استفاده کرد
11dB-20dB خوب است
20dB-28dB عالی است
29dB و بیشتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است

Line Attenuation چیست؟
در واقع میزان تخریب سیگنال ورودی به مودم شما و ارسال شده از طرف مرکر مخابراتی را نشان می دهد.که در اصطلاح به ان نویز می گویند.هرچه مقدار Line Attenuation کمتر باشد نویز خط شما کمتر است و به این معنی است که کیفیت دریافت دیتا بر روی خط شما بیشتر است.نکته ای که در این مورد وجود دارد این است که هرچه فاصله شما تا مرکز مخابراتی یا درواقع همان جایی که خط شما رانژه شده و دیتا برای شما ارسال می شود کمتر باشد نویز خط شما هم کمتر است.البته میزان نویز به عوامل دیگر هم بستگی دارد.مانند کیفیت سیم کشی تلفن منزل یا وجود تلفن بر روی خط در منزل و غیره.

مقایسه مقادیر Attenuation

20dB و کمتر بهترین شرایط ممکن برای داشتن یک خط با کیفیت است
20dB-30dB عالی است
30dB-40dB خیلی خوب است
40dB-50dB خوب است
50dB-60dB ضعیف است و ممکن است اشکالاتی در ارتباط شما ایجاد کند
60dB و بالاتر بسیار بد است و می تواند مشکلات جدی برای ارتباط شما ایجاد کند

Rate چیست؟
ریت در واقع همان سرعت اینترنت شماست بسته به اینکه روی چه مقداری تنظیم شده باشد.

وقتی پشتیبانی میگه کیفیت خط شما x است در اصل داره عدد SNR Margin رو براتون میخونه!!!!

2868211553.png
مسعود جان , طرح شما چیه برنز ؟ طلایی ؟ اگر میشه کمی اطلاعات بدید ممنون میشم .

موسسه آمار و ریاضیات "آکامی" با بررسی نرخ سرعت اینترنت جهانی، کشورهایی را که دارای سریع ترین نرخ دسترسی به اینترنت هستند را معرفی کرده است.

به گزارش مهر، موسسه آکامی در گزارش جدید 2013 خود درباره وضعیت اینترنت جهانی آورده است که هنگ کنگ، ژاپن، رومانی و کره جنوبی در صدر پرسرعت ترین اینترنتهای دنیا قرار می گیرند و پس از این 8 مورد ایالات متحده آمریکا در جایگاه نهم قرار دارد که خدمات اینترنتی آن نسبت به سایر کشورهای دارای فناوری با قیمت بیشتر و سرعت کمتر عرضه می شود.در این گزارش هنگ کنگ بار دیگر با سرعت 63.6 مگابایت سرعت و افزایش 9 درصدی نسبت به سه ماه گذشته در صدر جدول قرار گرفت.

در سه ماه نخست امسال کره جنوبی با سرعت 44.8 مگابایت به رده چهارم سقوط کرد و از ژاپن و رومانی با سرعت اینترنتهای 50 و 47.9 مگابایت در ثانیه عقب ماند.

در جدول امسال جایگاه آمریکا و سوئد تغییر کرده است، سال گذشته سوئد در رده نهم و آمریکا در رده هشتم قرار داشت. آکامی برای ارائه این گزارش خدمات اینترنتی 243 کشور جهان را بررسی کرده است.

براساس این گزارش مشترکان در سه ماهه اول سال 2013 با 208 حمله DDoS ( محروم سازی از سرویس) رو به رو بوده اند که این میزان اندکی نسبت به سه ماه گذشته آن بیشتر است، چرا که تعداد این حملات در سه ماه چهارم سال 2012 به 200 مورد رسیده بود. از این تعداد حمله 35 درصد مشتریان تجاری، 22 درصد مشتریان رسانه ای، 7 درصد مشتریان با فناوری بالا، 4 درصد بخش عمومی را هدف گرفته بودند. این حملات توسط 154 سازمان مختلف گزارش شده است.

میانگین اوج سرعت اینترنت جهانی 18.4 مگابایت است که این امر نسبت به سه ماهه گذشته 9.2 درصد و نسبت به سال گذشته 36 درصد تغییر داشته است. میانگین اوج سرعت اینترنت در ایران کندترین مورد در سه ماهه نخست بوده که در این دوره به 3.2 مگابایت در ثانیه رسیده است

[TABLE="class: tabdata, width: 760, align: center"]
[TR]
[TD="width: 70, align: center"]Downstream[/TD]
[TD="width: 70, align: center"]Upstream[/TD]
[TD="width: 280"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: light-orange, bgcolor: #E7E7E7"][/TD]
[TD]
SNR Margin
[/TD]
[TD]
:​
[/TD]
[TD="width: 70, align: center"]12.6[/TD]
[TD="width: 70, align: center"]31.4[/TD]
[TD]db[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
Line Attenuation
[/TD]
[TD]
:​
[/TD]
[TD="width: 70, align: center"]39.7[/TD]
[TD="width: 70, align: center"]26.6[/TD]
[TD="width: 280"]db[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

چه طوره ؟

- - -ویرایش - - -

گشتیم نبود نگرد نیست!! بی شوخی میگم
پس این ادمایی که سرعت فضایی برای دانلود دارن کجان :|‌‌ :|
که من وقتی تست میگیرم به من میگه از 90 درصد ایرانیا سرعتت کمتره :|
این 90 درصد کجان ؟
الان نت من مخابرات 512 هست , چندروزه گند زدن سرعتش اومده رو 30 اینا بهشون زنگ زدم میگم چرا اینطوریه میگن افت سرعته باید تحمل کنید !!!!!!!!!!!!
دیگه اعصابم خورد شد !
یعنی جایی نیست حداقل نت 128 نامحدود بده پینگ و سرعت خوب باشه با قیمت مخابرات ؟
یا 256
من که سرعت بچه ها رو میبینم 700 کیلو سرعت دانلود دارن :|‌ یعنی بهتر از مخابرات جایی نیست که اینترنتش ثبات داشته باشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or