بحث و تبادل نظر در مورد ISP های ایرانی

2866556334.png

2866559199.png

دیروز تا الان تا میام تکون بخورم چراغ ای دی اس ال مودم میره و میاد...مقوله ای هستش. زنگ میزنیم میگن موووشکل از خط خونست....چطور چند ساله دووشواری نبود :-&:-&:-&:-&:-$

سلام ،
دوست عزیز منم میخوام از های وب سرویس 8مگ بگیرم چندتا سوال داشتم
1. پینگت با خارج مثلا لندن چنده !؟
2.پینگت با 4.2.2.4 چنده !
3. حداکثر سرعتت چنده !؟
4. مشکل یا نکته خاصی هست در مورد HiWeb ?
1- پینگ های وب تا ۲ ماه پیش عالی بود و فکیس روی 120 بود با همه جای اروپا تقریبا ولی ۱-۲ ماهی می شه بد شده و خیلی هم نوسان پیدا کرده. معمولا بین 170 تا 300.
۲- 4.2.2.4 هم مثل بالا که گفتم
3- سرعت با سرورهای داخلی تا 1000 کیلوبایت در ثانیه هم می ره ولی با سرورهای خارجی میانگین 500
۴- نکته خاص هم نمی دونم منظورتون چیه!:)

دوستان الان میشه ISP معرفی کنید که بیشترین سرعت دانلود و نامحدود باشه البته میدونم همچین چیزی وجود نداره ولی از بین بد و بدتر هست دیگه!
یه چیزی باش بتونم باش آنلاین بازی کنم و تو روز 3,4 گیگ دانلود کنم

دوستان یکی هم جواب مارو بده

این های وب رو من الان دیدم :دی
چطوریه خوبه ؟ من یزدم سرچ کردم تو سایتش ظاهرا تو منطقه ما سرویس میده .
این سرویس 8 مگش رو به همه میده ؟ دانلود رایگان داره ؟ کلا چطوریه ؟ درست حسابی هست ISP ـیش یا فایده نداره ؟
فعلا آسیاتک دارم دیگه تحملش رو ندارم خیلی خراب شده هیچ جوری هم درست بشو نیست .

اگه نامحدودش بعد از مقداری مصرف سرعتش کم نشه . و پینگشم خوب باشه قیمتاش عالیه . حالا یک زنگ میزنم میپرسم .
کم کم دارم به این isp امید وار میشم .
ولی نوشته ضریب اشتراک 1 به 8 . که این طوری سرعتش خیلی خیلی میاد پایین .

آخرین ویرایش:
دوستان یکی هم جواب مارو بده
دوست عزیز 2 نوع سرویس نا محدود داریم
1. اسمن نامحدود هست مثلا 128 نامحدود میگیری ولی سرعت دانلود 100 یا بالاتر هست که در عمل شما محدود هستی بین 20 تا 30 گیگ در ماه که بعد 20 گیگ سرعت میارند پایین ...مثل شاتل یا بعضی شرکت های دیگه...
2. حالت دوم مثلا سرعت 128 میگیری و دقیقا 16 کیلو بایت در عمل سرعت دانلودت هست....اما هیچ محدودیت حجمی درش نیست و هر چقدر توانت برسه میتونی دانلود کنی..
غیر این دو حالت حالت دیگه ای نداریم
حالا شما کدوم نوع مد نظر داری؟

اگه نامحدودش بعد از مقداری مصرف سرعتش کم نشه . و پینگشم خوب باشه قیمتاش عالیه . حالا یک زنگ میزنم میپرسم .
کم کم دارم به این isp امید وار میشم .
ولی نوشته ضریب اشتراک 1 به 8 . که این طوری سرعتش خیلی خیلی میاد پایین .

زیاد امیدوار نشو من زنگ زدم خانومه گفت الان قطعی زیاد داریم

دوست عزیز 2 نوع سرویس نا محدود داریم
1. اسمن نامحدود هست مثلا 128 نامحدود میگیری ولی سرعت دانلود 100 یا بالاتر هست که در عمل شما محدود هستی بین 20 تا 30 گیگ در ماه که بعد 20 گیگ سرعت میارند پایین ...مثل شاتل یا بعضی شرکت های دیگه...
2. حالت دوم مثلا سرعت 128 میگیری و دقیقا 16 کیلو بایت در عمل سرعت دانلودت هست....اما هیچ محدودیت حجمی درش نیست و هر چقدر توانت برسه میتونی دانلود کنی..
غیر این دو حالت حالت دیگه ای نداریم
حالا شما کدوم نوع مد نظر داری؟

خوب من گفتم اونی که سرعتش بیشتره دیگه ! یه شرکت خوب که پینگشم وب باشه معرفی میکنین؟

زنگ زدم پارس انلاین به مشاوره میگم پینگ چطوره؟؟!!! طرف بعد 2 دقیقه مکث گفت اینی که گفتی چی هست!!:| بهش توضیح دادم و بعد طرف برگشت گفت:اها اون که عالیه و شما نمیتونید پینگ بالاتر از پارسانلاین پیدا کنید:-":lol:

این های وب رو من الان دیدم :دی
چطوریه خوبه ؟ من یزدم سرچ کردم تو سایتش ظاهرا تو منطقه ما سرویس میده .
این سرویس 8 مگش رو به همه میده ؟ دانلود رایگان داره ؟ کلا چطوریه ؟ درست حسابی هست ISP ـیش یا فایده نداره ؟
فعلا آسیاتک دارم دیگه تحملش رو ندارم خیلی خراب شده هیچ جوری هم درست بشو نیست .
های وب سرویس 8 مگ شبانه و نیم بها نداره! اصلا هیچ کدوم از سرویساش شبانه نداره سرعت 8 مگ هم با داخل بین 800 تا 1000 هست.!
به به چه عجب این آسیاتک یه جنبشی کرد پینگش با تهران شده 53!!!! قدیم 120 بود:))
ولی چه فایده عوضی ها دیشب که شبانه بود اومدم بازی دان کنم پشتیبانی میگه مشکل از سرور خارجی هست که داری دان میکنی برای همین سرعتت 30 40 هست. حالا نگاه کن از همون سرور دارم 700 دان میکنم:| خدا وکیلی فکر میکنن ملت خرن!
سرویس محدود 1 مگ آسیاتک (آقا نگیرید به مولا اعصاب براتون نمیزاره فقط برا دانلود روزانه خوبه نه شبانه و نه نامحدود)
2866842277.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or